biraz zamn tanı bak o da elinden gelenı yapacak. hem neler atlatıp bu zamanlara gelıyoruz dert etmese düşünmese tek taraflı gelemzdik oyle degil mi içini ferah tutEvet haklısın Canımcim
Nişanlım da aynen böyle dedi bana ...
Ben de duymak istiyorum
Ama böyle olduğunu kabullenmek daha mantikli olacak sanırım canımız sıkılıyor çünkü ...
Valla caniminici bazen boşver düğünü falan diyorum giy gelinliği baş nikahı olsun bitsin nisanlima tamam dese o an valla gidicem nikah dairesine çok zor şeyler ya beklemesi de zor. ..
Artık evimizin içinde aşkımızin tütünü bir yuvada yaşamak istiyoruz
şeytan diyo vala:)) bunu bazen bıktık ARTIK HASRETTENValla caniminici bazen boşver düğünü falan diyorum giy gelinliği baş nikahı olsun bitsin nisanlima tamam dese o an valla gidicem nikah dairesine çok zor şeyler ya beklemesi de zor. ..
Artık evimizin içinde aşkımızin tütünü bir yuvada yaşamak istiyoruz
Evet haklısın şimdi böyle konuşunca sizinle gerçekten biraz da onun tarafından bakma fırsatı bulunca yükünün ağırlığını hissettim sağol caniminici ...biraz zamn tanı bak o da elinden gelenı yapacak. hem neler atlatıp bu zamanlara gelıyoruz dert etmese düşünmese tek taraflı gelemzdik oyle degil mi içini ferah tut
Biliyon mu o şeytan sanırım benim omzumun tekini kiralamis ki hiç gitmiyor aklımdan bu fikirşeytan diyo vala:)) bunu bazen bıktık ARTIK HASRETTEN
Canımınici bj arada ev içine şindiyse ne güzel sen yaşayacaksın orada boşver geri kalanı bu arada komşu çok önemli çok haklısın tatlım keyfine bakmaya devam et sen ve sevdicen yasicaksiniz çünkü ..
Oy kıyamam yaa tabi rahatla. onun yuku de agır canım benım maddıyatın yuku az değil düğün dernek işlerindeEvet haklısın şimdi böyle konuşunca sizinle gerçekten biraz da onun tarafından bakma fırsatı bulunca yükünün ağırlığını hissettim sağol caniminici ...
benim okul bitmeden imkan yok işte buna ahh olsa artık bir dakıka aşkımdan ayrı gun geçirmemBiliyon mu o şeytan sanırım benim omzumun tekini kiralamis ki hiç gitmiyor aklımdan bu fikir
Boşver ohhh ne güzel evcazini tuttum bi de bizi düşün beni özellikleben aile apartmanında yaşıyorum şanslıyım biraz ama kirada daireler var.hırlısı hırsızı herkes oturabiliyo.insan huzursuz oluyo gerçekten.komşuların ne kadar önemli olduğunu anlayabiliyorum.benim içime sindi çünkü hem merkezi hemde geniş.takmamaya çalışıyorum ama yine de canı sıkılıyo insanın işte.
hiç kaçmasın keyfin bak ne güzel begendiğin evi bulmuşsun sen oturacaksın zaten kimsenin dediğini takma kafana sen mutlu olmana bak canım benim nişanlın da bengendiyse sorun yok. sen yasayacaksın içine gercekten sindiyse tum yorumlatı sil at kafandan
Boşver ohhh ne güzel evcazini tuttum bi de bizi düşün beni özellikle
Mutlu olman için çok büyük sebep aşk yuvam orası yaaa valla kıskandım :)
sorun kalmamiş o zamn napcan sen denileni işine nasıl gelıyorsa oyle yap... yıl bır gelip gidecekler zaten begenmeseler deolur haniiibabannem daha almadıysanız vazgeçin o evden diyo.baban gitsin baksın almayın o evi diyo.sözlümde ben o evden başkasına oturmam böyle güzel bi ev yok diyo.parasını verdik diycez artık.sağol canım desteğin için.
anam kız ne üçü ne beşi bir buçuk yıl var yavvKızlar hasret olayına kesinlikle katılıyorum ya haftada bir görüşüyorum sevdicekle Allahım hiç mi doymam yaaa ölüyorum diğer hafta gelsin diye.. Bende diyorum bazen düğün olmasa da hemen mi evlensek diye ama şu hasretik evlenince bitecek de düğün anısı olmamış olacak ne bileyim ilerde birbirimizden bulacağız o yüzden üç beş ayda bekleyelim 
Kızlar hasret olayına kesinlikle katılıyorum ya haftada bir görüşüyorum sevdicekle Allahım hiç mi doymam yaaa ölüyorum diğer hafta gelsin diye.. Bende diyorum bazen düğün olmasa da hemen mi evlensek diye ama şu hasretik evlenince bitecek de düğün anısı olmamış olacak ne bileyim ilerde birbirimizden bulacağız o yüzden üç beş ayda bekleyelim 
Hahahha kıyamam yaaa o zaman sen bilirsin canım bir buçuk yılda çokmuş yaaanam kız ne üçü ne beşi bir buçuk yıl var yavv
Anammm daha biz düğün tarihimizi belirleyemiyoruz birtakım sebeplerden dolayı sen noktayı koymuşsun nerdeyseaa senin neyin varmış canım düşünülcek.
Ne zamandır birliktesiniz canım? Biz daha 7 aylığız ondan heraldeya bi ara bende böyleydim bi gün ayrı geçirmek istemiyodum ama artık alıştım mı noldu eskisi kadar yanıp tutuşmuyorum artık özledim diye.bazen aşkım bitti de sevgim mi kaldı acaba diye düşünüyorum hatta.
sorun kalmamiş o zamn napcan sen denileni işine nasıl gelıyorsa oyle yap... yıl bır gelip gidecekler zaten begenmeseler deolur haniii
Anammm daha biz düğün tarihimizi belirleyemiyoruz birtakım sebeplerden dolayı sen noktayı koymuşsun nerdeyse
Maşallah diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?