• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Evet haklısın Canımcim
Nişanlım da aynen böyle dedi bana ...
Ben de duymak istiyorum
Ama böyle olduğunu kabullenmek daha mantikli olacak sanırım canımız sıkılıyor çünkü ...
biraz zamn tanı bak o da elinden gelenı yapacak. hem neler atlatıp bu zamanlara gelıyoruz dert etmese düşünmese tek taraflı gelemzdik oyle degil mi içini ferah tut

Valla caniminici bazen boşver düğünü falan diyorum giy gelinliği baş nikahı olsun bitsin nisanlima tamam dese o an valla gidicem nikah dairesine çok zor şeyler ya beklemesi de zor. ..
Artık evimizin içinde aşkımızin tütünü bir yuvada yaşamak istiyoruz :KK60:

Kuzuu ya valla keske nikah olsada kavussak hemen ;)

Valla caniminici bazen boşver düğünü falan diyorum giy gelinliği baş nikahı olsun bitsin nisanlima tamam dese o an valla gidicem nikah dairesine çok zor şeyler ya beklemesi de zor. ..
Artık evimizin içinde aşkımızin tütünü bir yuvada yaşamak istiyoruz :KK60:
şeytan diyo vala:)) bunu bazen bıktık ARTIK HASRETTEN

biraz zamn tanı bak o da elinden gelenı yapacak. hem neler atlatıp bu zamanlara gelıyoruz dert etmese düşünmese tek taraflı gelemzdik oyle degil mi içini ferah tut
Evet haklısın şimdi böyle konuşunca sizinle gerçekten biraz da onun tarafından bakma fırsatı bulunca yükünün ağırlığını hissettim sağol caniminici ...

Canımınici bj arada ev içine şindiyse ne güzel sen yaşayacaksın orada boşver geri kalanı bu arada komşu çok önemli çok haklısın tatlım keyfine bakmaya devam et sen ve sevdicen yasicaksiniz çünkü ..:KK66:

ben aile apartmanında yaşıyorum şanslıyım biraz ama kirada daireler var.hırlısı hırsızı herkes oturabiliyo.insan huzursuz oluyo gerçekten.komşuların ne kadar önemli olduğunu anlayabiliyorum.benim içime sindi çünkü hem merkezi hemde geniş.takmamaya çalışıyorum ama yine de canı sıkılıyo insanın işte.

ben aile apartmanında yaşıyorum şanslıyım biraz ama kirada daireler var.hırlısı hırsızı herkes oturabiliyo.insan huzursuz oluyo gerçekten.komşuların ne kadar önemli olduğunu anlayabiliyorum.benim içime sindi çünkü hem merkezi hemde geniş.takmamaya çalışıyorum ama yine de canı sıkılıyo insanın işte.
Boşver ohhh ne güzel evcazini tuttum bi de bizi düşün beni özellikle
Mutlu olman için çok büyük sebep aşk yuvam orası yaaa valla kıskandım :) ;)

hiç kaçmasın keyfin bak ne güzel begendiğin evi bulmuşsun sen oturacaksın zaten kimsenin dediğini takma kafana sen mutlu olmana bak canım benim nişanlın da bengendiyse sorun yok. sen yasayacaksın içine gercekten sindiyse tum yorumlatı sil at kafandan

babannem daha almadıysanız vazgeçin o evden diyo.baban gitsin baksın almayın o evi diyo.sözlümde ben o evden başkasına oturmam böyle güzel bi ev yok diyo.parasını verdik diycez artık.sağol canım desteğin için.

Kızlar hasret olayına kesinlikle katılıyorum ya haftada bir görüşüyorum sevdicekle Allahım hiç mi doymam yaaa ölüyorum diğer hafta gelsin diye.. Bende diyorum bazen düğün olmasa da hemen mi evlensek diye ama şu hasretik evlenince bitecek de düğün anısı olmamış olacak ne bileyim ilerde birbirimizden bulacağız o yüzden üç beş ayda bekleyelim 

babannem daha almadıysanız vazgeçin o evden diyo.baban gitsin baksın almayın o evi diyo.sözlümde ben o evden başkasına oturmam böyle güzel bi ev yok diyo.parasını verdik diycez artık.sağol canım desteğin için.
sorun kalmamiş o zamn napcan sen denileni işine nasıl gelıyorsa oyle yap... yıl bır gelip gidecekler zaten begenmeseler deolur haniii:KK68:

Kızlar hasret olayına kesinlikle katılıyorum ya haftada bir görüşüyorum sevdicekle Allahım hiç mi doymam yaaa ölüyorum diğer hafta gelsin diye.. Bende diyorum bazen düğün olmasa da hemen mi evlensek diye ama şu hasretik evlenince bitecek de düğün anısı olmamış olacak ne bileyim ilerde birbirimizden bulacağız o yüzden üç beş ayda bekleyelim 
anam kız ne üçü ne beşi bir buçuk yıl var yavv

ya bi ara bende böyleydim bi gün ayrı geçirmek istemiyodum ama artık alıştım mı noldu eskisi kadar yanıp tutuşmuyorum artık özledim diye.bazen aşkım bitti de sevgim mi kaldı acaba diye düşünüyorum hatta.

ya bi ara bende böyleydim bi gün ayrı geçirmek istemiyodum ama artık alıştım mı noldu eskisi kadar yanıp tutuşmuyorum artık özledim diye.bazen aşkım bitti de sevgim mi kaldı acaba diye düşünüyorum hatta.
Ne zamandır birliktesiniz canım? Biz daha 7 aylığız ondan heralde

sorun kalmamiş o zamn napcan sen denileni işine nasıl gelıyorsa oyle yap... yıl bır gelip gidecekler zaten begenmeseler deolur haniii:KK68:

canım benim babannemin kafası gidip gelmeye başladı hafiften.ön cepheyi iki kez gösterdik ikincisinde hala burası nereymiş diye bakıyodu.başı döndü kadıncağızın.ama iş burnunu sokma olunca hayatta başı dönmez mutlaka sokar.:KK48: bende bunu bile bile üzülüyorum işte.sözlümü de hala tanıyamadılar.parası pulu olmayan, boş bi çocuk gibi düşünüyolar.olmayadabilirdi ama küçümsemek gibi oluyo onlarınki biraz.hala bişeye benzetemedi çocuğu.

Back
X