2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım hep korkmuştum demişsin ya bu olayın olacağını bekliyor muydun yoksa Kötü bişe olur diye mi korkuyordun? Bide ne derece akrabanız onlar çok yakın mısınız?

Çok talihsiz olmuş canım pek de bu konuda denecek hir şey yok açıkçası ...

başınız sağolsun canım. hakkınızda hayırlısı olur inş

Niye canin skkin kuzum
Nişanlım ile ilgili canım yaa ben sürekli yeni şeylerle gidiyorum planlarla düğünümuz ile ilgili o sanki il
hayırdır tatlım ne oldu özel değilse
Nişanlım düğünle ilgili çok ilgisiz gibi duruyor ben sürekli açıyorum konuyu yeni fikirlerle sıkıyor muyum bilmiyorum en Son dün yine oldu ben de patladı o böyle bir şey yok diyor ama bunu hissediyorum maalesef

Tam olarak anlatsana kuzum diyologlari

kuzum erkekler biraz bizlere gore ilgisiz oluyoe

Tam olarak anlatsana kuzum diyologlari

kuzum erkekler biraz bizlere gore ilgisiz oluyoe
Araba da yine birkaç fikir sundum düğünümuz le ilgili araba kullanıyordu
İki de bir birseyler söyleyip duruyorum seni sıkmak değil amacım dedim bunun uzwrine beni tatmin edici pek bir sey söylemedi
Gecesine telefon konuşmamız da artık ben dile getirdim kendi düğünümuz le ilgili bir fikir sunarken bile rahatsız olduğunu düşünüyorum neden böylesine bana bunu neden hissettiriyorsun dedim
O da ben sonuç odakliyim biliyorsun ama en az senin kadar ben de ilgiliye ve araştırıyorum dedi..
Ben dile de getirsin istiyorum ama benimle paylaşsin abartiyor muyum tatlım ya...
O bana anlatmayonca ben de hiç aklına gelmediğini düşünüyorum düğünümuz le ilgili ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…