- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Canım hep korkmuştum demişsin ya bu olayın olacağını bekliyor muydun yoksa Kötü bişe olur diye mi korkuyordun? Bide ne derece akrabanız onlar çok yakın mısınız?Dün akşam isteme oldu..herşey çok güzeldi..Sonu güzel bitmedi ne yazıkkı..Alt katta oturan akrabamızın oğlu askerde intihar etmiş..Dün geceden beri ayaktayım..hep korkmuştum başıma geldi..iyi haber veremedim ben.
Çok talihsiz olmuş canım pek de bu konuda denecek hir şey yok açıkçası ...Dün akşam isteme oldu..herşey çok güzeldi..Sonu güzel bitmedi ne yazıkkı..Alt katta oturan akrabamızın oğlu askerde intihar etmiş..Dün geceden beri ayaktayım..hep korkmuştum başıma geldi..iyi haber veremedim ben.
Ben de istemem de aynı renkte bir balık elbise giymiştim birden gözümün önüne geldi
İyiyiz kuzucum sen nasılsın? İyiyiz dedik ama greenandbluenun bi yakını vefat etmiş ona üzüldükslm kızlar yeni gelebildim naptınız nasılsınız
okumadım öncesini canım yaaİyiyiz kuzucum sen nasılsın? İyiyiz dedik ama greenandbluenun bi yakını vefat etmiş ona üzüldük
başınız sağolsun canım. hakkınızda hayırlısı olur inşDün akşam isteme oldu..herşey çok güzeldi..Sonu güzel bitmedi ne yazıkkı..Alt katta oturan akrabamızın oğlu askerde intihar etmiş..Dün geceden beri ayaktayım..hep korkmuştum başıma geldi..iyi haber veremedim ben.
yettm gari naptn nasılsınKızçeler kimse yok mu?
Canım şimdi geldim ama sanırım sayfanın tadı yok kaçtır yazıyorum cevap yok yapacak bir şey yok benim de canım sıkkın sebep farklı olsa daKızçeler kimse yok mu?
hayırdır tatlım ne oldu özel değilseCanım şimdi geldim ama sanırım sayfanın tadı yok kaçtır yazıyorum cevap yok yapacak bir şey yok benim de canım sıkkın sebep farklı olsa da
Herkese iyi akşamlar
Canım şimdi geldim ama sanırım sayfanın tadı yok kaçtır yazıyorum cevap yok yapacak bir şey yok benim de canım sıkkın sebep farklı olsa da
Herkese iyi akşamlar
Kızçeler kimse yok mu?
Nişanlım ile ilgili canım yaa ben sürekli yeni şeylerle gidiyorum planlarla düğünümuz ile ilgili o sanki ilNiye canin skkin kuzum
Nişanlım düğünle ilgili çok ilgisiz gibi duruyor ben sürekli açıyorum konuyu yeni fikirlerle sıkıyor muyum bilmiyorumhayırdır tatlım ne oldu özel değilse
Nişanlım ile ilgili canım yaa ben sürekli yeni şeylerle gidiyorum planlarla düğünümuz ile ilgili o sanki il
Nişanlım düğünle ilgili çok ilgisiz gibi duruyor ben sürekli açıyorum konuyu yeni fikirlerle sıkıyor muyum bilmiyorumen Son dün yine oldu ben de patladı o böyle bir şey yok diyor ama bunu hissediyorum maalesef
Araba da yine birkaç fikir sundum düğünümuz le ilgili araba kullanıyorduTam olarak anlatsana kuzum diyologlari
kuzum erkekler biraz bizlere gore ilgisiz oluyoe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?