Bi de nişanlım diğer erkeklere göre farklıdır hiç umulmayacak kadar ilgilidir her şeyle en ayrıntıya kadar hatta benim aklıma gelmeyecek şeylerde bile ondan garipsiyorum yaaAraba da yine birkaç fikir sundum düğünümuz le ilgili araba kullanıyordu
İki de bir birseyler söyleyip duruyorum seni sıkmak değil amacım dedim bunun uzwrine beni tatmin edici pek bir sey söylemedi
Gecesine telefon konuşmamız da artık ben dile getirdim kendi düğünümuz le ilgili bir fikir sunarken bile rahatsız olduğunu düşünüyorum neden böylesine bana bunu neden hissettiriyorsun dedim
O da ben sonuç odakliyim biliyorsun ama en az senin kadar ben de ilgiliye ve araştırıyorum dedi..
Ben dile de getirsin istiyorum ama benimle paylaşsin abartiyor muyum tatlım ya...
O bana anlatmayonca ben de hiç aklına gelmediğini düşünüyorum düğünümuz le ilgili ...
Gel canım gel kimsenin keygi yok burda zaten hoşgeldin demek isterdim ama pek hosnutlugumuz yok maalesef Allah beterinden korusun ...iyi akşamlar kızlar.yazamadım yine.bugün sözlümle eve bakmaya gittik sonra da yemek falan yedik.dönerkende annemle babannem dışardaydı onları alıp eve döncektik.eve onları da götürdük baksınlar diye.ben beğendim.evin önü yaşadığım yerin ana bulvarına cephe.karşı binalarla arasında yol ve anıtlı bi park var.yani karşı binalarla hem dip dibe değil hemde önü açık kalabalık etkinliklerin olduğu bi yer.salon ve oturma odası bulvara bakıyo.yan kısımda mutfak ve yatak odası var,onlar yan binaya bakıyo önü kapalı.arka tarafı sanayiye bakıyo.manzarası pek hoş değil ama zaten arsa boş, büyük ihtimalle bina yapılır.ve sanayi de kentsel dönüşümle kalkıcak ordan.birde kullanmıycağım iki odanın penceresi oraya bakıyo zaten.kiler olarak kullanıcam o odaları.ev gayet geniş ferah.annemde beğendi,mutfağı falan geniş güzel dedi.ama babannem tutturmuş orası pis sen pisliğin içine oturcaksın diye.ya ana cadde üzerinde binanın kapalı otoparkı var,asansörle direk inebiliyosun,komşuların hepsini tanıyoruz hepside çok iyi.bina 8 daire gayet sakin sıfır bina.bu genişlikte böyle merkezi ev bulmamız çok zor.evin çevresi de pis değil sadece arka manzarası sanayi.yani biraz keyfin vardı onu da kaçırdılar yine.
Gel canım gel kimsenin keygi yok burda zaten hoşgeldin demek isterdim ama pek hosnutlugumuz yok maalesef Allah beterinden korusun ...
Araba da yine birkaç fikir sundum düğünümuz le ilgili araba kullanıyordu
İki de bir birseyler söyleyip duruyorum seni sıkmak değil amacım dedim bunun uzwrine beni tatmin edici pek bir sey söylemedi
Gecesine telefon konuşmamız da artık ben dile getirdim kendi düğünümuz le ilgili bir fikir sunarken bile rahatsız olduğunu düşünüyorum neden böylesine bana bunu neden hissettiriyorsun dedim
O da ben sonuç odakliyim biliyorsun ama en az senin kadar ben de ilgiliye ve araştırıyorum dedi..
Ben dile de getirsin istiyorum ama benimle paylaşsin abartiyor muyum tatlım ya...
O bana anlatmayonca ben de hiç aklına gelmediğini düşünüyorum düğünümuz le ilgili ...
Araba da yine birkaç fikir sundum düğünümuz le ilgili araba kullanıyordu
Tartıştık ama o gerçekten pek sorun değil çok şükür uzatmadik sabaha aynı devam ediyoruz ama bu ilgisiz ligini cozememek beni uzuyorFistigim bende hep fkir veriyorum o dinliyor bana diyo konusunca hemen oluyomuda diyo kuzu zaman gecmiyor diyo 6 ay var diyor hemen gecsin zaten o.zmn konusuruz diyo anladinmi kuzum erkekler böyle uzulmeee
Evet kuzum ben de öyle düşünüyorum sanki sakladığı bana belli etmediği bir şeyler var ama paylaşmasıni tercih ederim maddi sıkıntı olmaz mı herkesteki kadar ...canım erkekler genelde böyle oluyolar.birde üstüne maddi kaygıları varsa hepten ilgisiz oluyolar.benimki pek öyle olmasa da çevreden gördüğüm kadarıyla genelde böyleler.biz daha ilgili meraklıyız bu düğün işlerine.belki kafasını taktığı bişeyler vardır sıkma canını.
liyi akşamlar kızlar.yazamadım yine.bugün sözlümle eve bakmaya gittik sonra da yemek falan yedik.dönerkende annemle babannem dışardaydı onları alıp eve döncektik.eve onları da götürdük baksınlar diye.ben beğendim.evin önü yaşadığım yerin ana bulvarına cephe.karşı binalarla arasında yol ve anıtlı bi park var.yani karşı binalarla hem dip dibe değil hemde önü açık kalabalık etkinliklerin olduğu bi yer.salon ve oturma odası bulvara bakıyo.yan kısımda mutfak ve yatak odası var,onlar yan binaya bakıyo önü kapalı.arka tarafı sanayiye bakıyo.manzarası pek hoş değil ama zaten arsa boş, büyük ihtimalle bina yapılır.ve sanayi de kentsel dönüşümle kalkıcak ordan.birde kullanmıycağım iki odanın penceresi oraya bakıyo zaten.kiler olarak kullanıcam o odaları.ev gayet geniş ferah.annemde beğendi,mutfağı falan geniş güzel dedi.ama babannem tutturmuş orası pis sen pisliğin içine oturcaksın diye.ya ana cadde üzerinde binanın kapalı otoparkı var,asansörle direk inebiliyosun,komşuların hepsini tanıyoruz hepside çok iyi.bina 8 daire gayet sakin sıfır bina.bu genişlikte böyle merkezi ev bulmamız çok zor.evin çevresi de pis değil sadece arka manzarası sanayi.yani biraz keyfin vardı onu da kaçırdılar yine.
Canımınici bj arada ev içine şindiyse ne güzel sen yaşayacaksın orada boşver geri kalanı bu arada komşu çok önemli çok haklısın tatlım keyfine bakmaya devam et sen ve sevdicen yasicaksiniz çünkü ..iyi akşamlar kızlar.yazamadım yine.bugün sözlümle eve bakmaya gittik sonra da yemek falan yedik.dönerkende annemle babannem dışardaydı onları alıp eve döncektik.eve onları da götürdük baksınlar diye.ben beğendim.evin önü yaşadığım yerin ana bulvarına cephe.karşı binalarla arasında yol ve anıtlı bi park var.yani karşı binalarla hem dip dibe değil hemde önü açık kalabalık etkinliklerin olduğu bi yer.salon ve oturma odası bulvara bakıyo.yan kısımda mutfak ve yatak odası var,onlar yan binaya bakıyo önü kapalı.arka tarafı sanayiye bakıyo.manzarası pek hoş değil ama zaten arsa boş, büyük ihtimalle bina yapılır.ve sanayi de kentsel dönüşümle kalkıcak ordan.birde kullanmıycağım iki odanın penceresi oraya bakıyo zaten.kiler olarak kullanıcam o odaları.ev gayet geniş ferah.annemde beğendi,mutfağı falan geniş güzel dedi.ama babannem tutturmuş orası pis sen pisliğin içine oturcaksın diye.ya ana cadde üzerinde binanın kapalı otoparkı var,asansörle direk inebiliyosun,komşuların hepsini tanıyoruz hepside çok iyi.bina 8 daire gayet sakin sıfır bina.bu genişlikte böyle merkezi ev bulmamız çok zor.evin çevresi de pis değil sadece arka manzarası sanayi.yani biraz keyfin vardı onu da kaçırdılar yine.
Hayırdır canım niye canın sıkkın? Cidden kimsenin tadı yokCanım şimdi geldim ama sanırım sayfanın tadı yok kaçtır yazıyorum cevap yok yapacak bir şey yok benim de canım sıkkın sebep farklı olsa da
Herkese iyi akşamlar
Tartıştık ama o gerçekten pek sorun değil çok şükür uzatmadik sabaha aynı devam ediyoruz ama bu ilgisiz ligini cozememek beni uzuyor
Ertesi gün de o bana yeni bir fikirle geldi hani bak ben de takipteyim der gibi
İnşallah eskisi gibi olur kuzum yaaa
Nisanlimla dün biraz tartıştık daHayırdır canım niye canın sıkkın? Cidden kimsenin tadı yok
düşünüryordur ama erkekler pek konuşmaz bizim gibi boyle seyleriAraba da yine birkaç fikir sundum düğünümuz le ilgili araba kullanıyordu
İnşallah kuzum yaa aslında onlar da haklı her şey onların üstün de maalesef stres yapıyorlar bizim tarih belli de değil sanırım onun da sitesi oluyor kendini kötü hissediyor ondan biraz çekingen davranıyor bu konudaBende bu konuda tartsmstim nisanlim herseyi kendi aliyor babasindan yardim gelmiyor hep calisiyor cok yoruluyor ozyuden bidr 6a y var die zmni var diyor konuşunca hemen zmn gecmiyoki diyo kuzum oyuzden bende artik kavga cikarmiyorum
INŞALLAH cok mutlu oluruz canim benim
İnşallah kuzum yaa aslında onlar da haklı her şey onların üstün de maalesef stres yapıyorlar bizim tarih belli de değil sanırım onun da sitesi oluyor kendini kötü hissediyor ondan biraz çekingen davranıyor bu konuda
Ama inşallah mutlu oluruz HEPİMİZ canım inşallah. ..
Evet haklısın Canımcimdüşünüryordur ama erkekler pek konuşmaz bizim gibi boyle seyleri
hiç kaçmasın keyfin bak ne güzel begendiğin evi bulmuşsun sen oturacaksın zaten kimsenin dediğini takma kafana sen mutlu olmana bak canım benim nişanlın da bengendiyse sorun yok. sen yasayacaksın içine gercekten sindiyse tum yorumlatı sil at kafandaniyi akşamlar kızlar.yazamadım yine.bugün sözlümle eve bakmaya gittik sonra da yemek falan yedik.dönerkende annemle babannem dışardaydı onları alıp eve döncektik.eve onları da götürdük baksınlar diye.ben beğendim.evin önü yaşadığım yerin ana bulvarına cephe.karşı binalarla arasında yol ve anıtlı bi park var.yani karşı binalarla hem dip dibe değil hemde önü açık kalabalık etkinliklerin olduğu bi yer.salon ve oturma odası bulvara bakıyo.yan kısımda mutfak ve yatak odası var,onlar yan binaya bakıyo önü kapalı.arka tarafı sanayiye bakıyo.manzarası pek hoş değil ama zaten arsa boş, büyük ihtimalle bina yapılır.ve sanayi de kentsel dönüşümle kalkıcak ordan.birde kullanmıycağım iki odanın penceresi oraya bakıyo zaten.kiler olarak kullanıcam o odaları.ev gayet geniş ferah.annemde beğendi,mutfağı falan geniş güzel dedi.ama babannem tutturmuş orası pis sen pisliğin içine oturcaksın diye.ya ana cadde üzerinde binanın kapalı otoparkı var,asansörle direk inebiliyosun,komşuların hepsini tanıyoruz hepside çok iyi.bina 8 daire gayet sakin sıfır bina.bu genişlikte böyle merkezi ev bulmamız çok zor.evin çevresi de pis değil sadece arka manzarası sanayi.yani biraz keyfin vardı onu da kaçırdılar yine.
Valla caniminici bazen boşver düğünü falan diyorum giy gelinliği baş nikahı olsun bitsin nisanlima tamam dese o an valla gidicem nikah dairesine çok zor şeyler ya beklemesi de zor. ..Onemli olan askiniz kuzum yaa hersey oluyor zmanla ben 8 yil bekledim dusun hersey cok guzel olcak INŞALLAH
Evet kuzum şimdi okudum yazdıklarını benim ki de öyle canım sanırım cinsiyet farklılığı bazen bende takıyorum bunuNisanlimla dün biraz tartıştık da
Onun düğünümuz le ilgili ilgisiz liginden dolayı yakındır ona o tabi ki kabul etmiyor ama benim canım sıkkın böyle iştecanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?