2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

o çok saygılı ama bakalım.bazı konularda yıkılıyo yavaş yavaş.inşallah tamamen kırılır,çok severler.hem ben hemde onlar mutlu olur.tek isteğim bu.

ben uyuyunca bile çıldırıyo bi de böyle desem nolur düşünemiyorum.önceden ben takardım o uyurdu şimdi roller değişti.eee keser döner sap döner.birazda o taksın kafasına dimi.
yani tatlım oluyor arada artık alıştık galıba da haa bir de çok buyuk seyler olmayınca birbirini dha ıyı tanıyınca kalmıyor o eskı huzursuzluklar:)

Evlenince nerde oturmayı düşünüyorsunuz kuzum onun yanına mı gideceksin başka bi yerde mi oturacaksınız
mumkun olursa tayın ısteyecek biz biraz problemlıyız nişanlımın aılesıyle o da dıyo ne kadar uzak o kadar ıyı ama asker oldugu için nasıl olur bılmıyorum yoksa şimdilik rotam ankara

o çok saygılı ama bakalım.bazı konularda yıkılıyo yavaş yavaş.inşallah tamamen kırılır,çok severler.hem ben hemde onlar mutlu olur.tek isteğim bu.
inşallah canım benım tek istediğimiz mutlu olmak zaten sevdiklerımızle baska dert yok çok şükür bunlarda gecer bu kdar yol aldıysanız gerısı de gelır allahın izniyle

evet canım tanıdıkça herşeyi tahmin edebiliyosun artık :)
benım kı de şimdi trıplerde anam iki tatlı dil kandırıyorum artık uzatmıyorum :) yoruyor ayy bir aşamadan sonra.... amnn dedikodusunu yaptımı duysa wuuu ne eder bana bilemedim bak şimdi:)))

benım kı de şimdi trıplerde anam iki tatlı dil kandırıyorum artık uzatmıyorum :) yoruyor ayy bir aşamadan sonra.... amnn dedikodusunu yaptımı duysa wuuu ne eder bana bilemedim bak şimdi:)))

bazen banada geliyolar üff tamam diyorum.benimki trip atmaz ama bazen düşünmeden konuşuyorum,kaprislerim çekilmez oluyo gerçekten.sinirlenip sayıyo bana,bende sinirlenince salağa yatıyorum kıvırıyorum tabi hemen.o da çözdü artık beni herşeyin farkında :)))
dedikoduya bişey demezde benim albümlerimde fotoğrafları var.onları görse beni öldürür kesin, sen beni fotoğraflarımı nası koyarsın diye.

amaa amaa napalım kafamıza göre aynı halde olan arkadaslar bulduk fotoğraf da mı paylaşmayalım yanı iki lafın belını de mi kırmayalım:))

canım ben kaçıyorum aha duydu kulağı çınladı arıyor ıyı geceler tatlım benım:))

Kızlar nişanım hiç güzel olmadı. Cogu arkadasım gelmedi. Cok luzumsuz oldu bu nişan . Kims3 kalkıp oynamadı ortada kaldık. Ailelerimiz cok farklı cok kötüydü. Cok sıkıldım. Herseye sırf seviyorum diye katlandık

9185946, member: 488486"]Kızlar nişanzel olmadı. Cogu arkadasım gelmedi. Cok luzumsuz oldu bu nişan . Kims3 kalkıp oynamadı ortada kaldık. Ailelerimiz cok farklı cok kötüydü. Cok sıkıldım. Herseye sırf seviyorum diye katlandık [/QUOTE]

Kuzum cok üzüldüm biz nisani biz bize ailecek evde yapmıştık tatlim nisanda bi salon tutmak gereksz geliyor bana Sonucta dugunde salon tutulcak diye dusunenlerdenim
ama soyle dusun uzulme kuzum sevdiceginle nisanlandin bence o onemli olan uzme kendini arkadasin gelmedyse gelmedi siz nisanlinlamuradiniza erdniz ya onemli olan bu bosver oynansin oynanmasin kuzum mutluliklar dilerim uzme kendini

aileler farkli dedin ne anlamda kuzum

Kuzum cok üzüldüm biz nisani biz bize ailecek evde yapmıştık tatlim nisanda bi salon tutmak gereksz geliyor bana Sonucta dugunde salon tutulcak diye dusunenlerdenim
ama soyle dusun uzulme kuzum sevdiceginle nisanlandin bence o onemli olan uzme kendini arkadasin gelmedyse gelmedi siz nisanlinlamuradiniza erdniz ya onemli olan bu bosver oynansin oynanmasin kuzum mutluliklar dilerim uzme kendini

aileler farkli dedin ne anlamda kuzum[/QUOTE]

INŞALLAH dugunun cok guzel olur kuzum uzme kendini dedigim gibi önemli olan sevdiceginle ne güzel nisanlandiniz tebrik ederim darisi dugununuzee INSALLAH hersey gonlunuzce olsun

[/QUOTE]

INŞALLAH dugunun cok guzel olur kuzum uzme kendini dedigim gibi önemli olan sevdiceginle ne güzel nisanlandiniz tebrik ederim darisi dugununuzee INSALLAH hersey gonlunuzce olsun

Cok tesekkür ederim canım sagol.
Ailelerle su anlamda farklıyız biz daha mutevaziyiz ve elimizden gelen herseyi yaptik. Onlarsa gram anlayis gostermediler yapılar cok farklı. Nisanlımsa hicbiseye yardımcı olmadı nişan günü kuaföre önce kuzenle görümceyi bıraktım sora nisanlığımı almaya kendim gidip geldim tekrar. Onu dahi getirmedi. Bi zorla ucan balon siparisi verdi okadr. Nisanda surekli beni sıkıştırdı hani takı töreni olmayacaktı. Benim akrabalarım takıyo ben napıyim.

Dun gece hep aģladım. Gözlerim cok sis oldu. Onlarım haricinde benim babam normal degil bazılarınız biliyor konusma duyma engelli .Normal olmadığı icin ona laf anlatamıyoruz. Salon zaten istemedik olmadık insaları cagirdi kimsede gelmedi. Kimse adam yerine koymuyo babam normal olmadığı icin. Orda biz3 önderlik eden yardımcı olan kimse yoktu. Kuaföre dahi benle gelecek ilgilenecek duzgun kimse olmadı. Cok üzüldüm ve halada cok üzgünüm. Nişanlımsa hic biseyin farkında degil kendilerince onlarda herseyi iyi yaptılar

ah canım benim.neden üzüyodunki kendini bu kadar.nazarlık olsun bu da herşey güzel olucak değil.altı üstü 3 saatlik bi kutlama.güzel geçse nolur geçmese nolur.

bizim ailelerde de uyumsuzluk var.aynı şeyleri bizde yaşıyoruz.annesi 66 yaşında köyde oturuyo başka bi yerde yaşayamayan bi kadın.babası yok.abisi de babamdan 3-5 yaş büyük.çok konuşuyo hiç ağırbaşlı bi adam değil.yani ailede bizimkilerin anlaşabileceği oturup kalkabileceği bi büyük yok.durum böyleyken aileler biraraya gelsin hiç istemiyorum.her gelişlerinde bi gerginlik oluyo bende.ama herkeste oluyo böyle şeyler canım uyum olsa bu seferde tartışma çıkıyo arada.boşverrr takma kafana hiç.herşey çok güzel olmazki zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…