Ayy bi bitse günlerce uyuyabilirim:) şu an bitse de gitsek modundayım:)Günaydın canım hayırlı uğurlu olsun :)
Hadi hayırlısı inşallah
Maşallah çok güzel olmuşsun canım :) :)
Günaydın kızlarrrr :) @minnakprenses inde nikahı vardı dün umarım çok güzel geçmiştiir :)greenandblue ve @Love01 i de merak ediyorum inşallah güzel haberlerle gelirler :)
Günaydın canım nasılsın nasıl geçti dün?Günaydın kızlar.
Günaydın kızlar.
Dün akşam isteme oldu..herşey çok güzeldi..Sonu güzel bitmedi ne yazıkkı..Alt katta oturan akrabamızın oğlu askerde intihar etmiş..Dün geceden beri ayaktayım..hep korkmuştum başıma geldi..iyi haber veremedim ben.
Başınız sağolsun canım.Dün akşam isteme oldu..herşey çok güzeldi..Sonu güzel bitmedi ne yazıkkı..Alt katta oturan akrabamızın oğlu askerde intihar etmiş..Dün geceden beri ayaktayım..hep korkmuştum başıma geldi..iyi haber veremedim ben.
Başınız sağolsun canım.
Masallah canm cok guzel olmussun :)
Allah rahmet eylesin canmDün akşam isteme oldu..herşey çok güzeldi..Sonu güzel bitmedi ne yazıkkı..Alt katta oturan akrabamızın oğlu askerde intihar etmiş..Dün geceden beri ayaktayım..hep korkmuştum başıma geldi..iyi haber veremedim ben.
Gunaydın tatlımm nasıl gecti seninn bende merak ediyorumGünaydın kızlar.
Başınız sagolsun kuzumm.Çok sağol canım.
Ayy başınız sağsolsun canım.Allah geridekilere sabır versin. Ne desem bilemedimki senin içinde buruk bir sevinç olmuştur. Off ya böyle güzel günlerde kötü şeyler olmak zorundamıDün akşam isteme oldu..herşey çok güzeldi..Sonu güzel bitmedi ne yazıkkı..Alt katta oturan akrabamızın oğlu askerde intihar etmiş..Dün geceden beri ayaktayım..hep korkmuştum başıma geldi..iyi haber veremedim ben.
Anladım canım dün akşam gelin ayakkabılarını gördüm onların haklısın güzeller gerçi bana uygun değil ama hoşlar yaniGizli topuklu spor ayakkabilar varya yuksek topuklu beyqz tülle suslenmis gelinlikle uygun
Yerim seniiiiiiiiii kuzu güzel geçmesine çok sevindimGünaydın hatunlar. Dün cok güzel geçti ve baya kalabalıktı nişan gibi oldu zaten. Salona hic gerek yoktu :) Yemekler pastalar tatlılaar fazlaca oldu. Söz pastası illede yaptırdıydılar buna gerek yoktu aslında ama pastayı kocaman yaptılar ve hemde 80 tl ye bi yanıdık vasıtasıyla yaptırdık. Pastayıda cok begendiler. Bugündr nişan furyası var :) Koşturmacaya devamm albüme resim eklicem birazdan
Çok güzelsin maşallah canım
Başınız sağolsuın yavrum yaa Allah rahmet eylesin ne desem bilemedim şimdiDün akşam isteme oldu..herşey çok güzeldi..Sonu güzel bitmedi ne yazıkkı..Alt katta oturan akrabamızın oğlu askerde intihar etmiş..Dün geceden beri ayaktayım..hep korkmuştum başıma geldi..iyi haber veremedim ben.
Günaydın bu arada hatın kızlar
Dün akşam isteme oldu..herşey çok güzeldi..Sonu güzel bitmedi ne yazıkkı..Alt katta oturan akrabamızın oğlu askerde intihar etmiş..Dün geceden beri ayaktayım..hep korkmuştum başıma geldi..iyi haber veremedim ben.
Günaydın hatunlar. Dün cok güzel geçti ve baya kalabalıktı nişan gibi oldu zaten. Salona hic gerek yoktu :) Yemekler pastalar tatlılaar fazlaca oldu. Söz pastası illede yaptırdıydılar buna gerek yoktu aslında ama pastayı kocaman yaptılar ve hemde 80 tl ye bi yanıdık vasıtasıyla yaptırdık. Pastayıda cok begendiler. Bugündr nişan furyası var :) Koşturmacaya devamm albüme resim eklicem birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?