- 26 Ocak 2012
- 4.258
- 3.276
- 248
iyi akşamlar kızlar.yazamadım yine.bugün sözlümle eve bakmaya gittik sonra da yemek falan yedik.dönerkende annemle babannem dışardaydı onları alıp eve döncektik.eve onları da götürdük baksınlar diye.ben beğendim.evin önü yaşadığım yerin ana bulvarına cephe.karşı binalarla arasında yol ve anıtlı bi park var.yani karşı binalarla hem dip dibe değil hemde önü açık kalabalık etkinliklerin olduğu bi yer.salon ve oturma odası bulvara bakıyo.yan kısımda mutfak ve yatak odası var,onlar yan binaya bakıyo önü kapalı.arka tarafı sanayiye bakıyo.manzarası pek hoş değil ama zaten arsa boş, büyük ihtimalle bina yapılır.ve sanayi de kentsel dönüşümle kalkıcak ordan.birde kullanmıycağım iki odanın penceresi oraya bakıyo zaten.kiler olarak kullanıcam o odaları.ev gayet geniş ferah.annemde beğendi,mutfağı falan geniş güzel dedi.ama babannem tutturmuş orası pis sen pisliğin içine oturcaksın diye.
ya ana cadde üzerinde binanın kapalı otoparkı var,asansörle direk inebiliyosun,komşuların hepsini tanıyoruz hepside çok iyi.bina 8 daire gayet sakin sıfır bina.bu genişlikte böyle merkezi ev bulmamız çok zor.evin çevresi de pis değil sadece arka manzarası sanayi.yani biraz keyfin vardı onu da kaçırdılar yine.