2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Çok mutlu ol inşallah çok tatlı olmuşsun.
Amin kuzum benim:) çok teşekkür ederim:)
Ayyy kendimi düşünemiyorum hiçç çok sulugözümdür benn kuzenimin düğününde kuzenimden önce ağlamışımdır kınalarda oturur ağlarımm .. kıyamam sana yaa
Bende sulu gözüm hıçkıra hıçkıra ağladım dün garip bi duygu hem üzgün hem mutlu.
Merhaba kızlar ben yeni geldim aranıza :) Benimde geçen hafta isteme oldu yarın söz olacak inşallah heyecanımın doruk noktasındayım
Hoşgeldin:) sende 31 ocak gelinciklerindensin o zaman:)

Merhaba kızlar ben yeni geldim aranıza :) Benimde geçen hafta isteme oldu yarın söz olacak inşallah heyecanımın doruk noktasındayım

Merhaba hoşgeldin aramıza :) Ne güzel yarın söz kesilicek demek :) bu ocak ayı ne hayırlı bir ay oldu bizim için :) bu haftasonu 3 nişan 1 düğünümüz vardı şimdi 1 de söz eklendi :) Neler hazırladın yarın için :)

Hayrli ugurlu olsun fistik

Kızlar düğün için dicem en önemli şey 2farklı memlekette olacaksa mutlaka arada 2gün olsun. Ayakkabınız çok rahat olsun benimki rahat olmasına rağmen ayağım çok ağrıdı

Kuzum ben spor topuklu gelin ayakkabsi alicam napsse cok rahat benim 30u kina 1 dugun 8 saat yol farki var napalim yorucu ama olsunda guzel guzel

Geçmiş olsun canım
Sağol canım benim
Gecmis olsun kkuzucum
Teşekkür ederimmmm canım
Kuzum ben spor topuklu gelin ayakkabsi alicam napsse cok rahat benim 30u kina 1 dugun 8 saat yol farki var napalim yorucu ama olsunda guzel guzel
Canım spor topuklu gelin ayakkabısı nasıl oluyor? Ben hafif topuk giyecem büyük ihtimalle ama senin dediğin rahat bişeye benziyor

Kızlarr telefondan yazıyorum hepinizi alıntılamıştım ama çoklu cevap veremedim silindi. math27 canim hayırlı olsun çok tatlı olmuşsunn. Ben de memlekete geldim çok geç saatte. Bugün bütün günüm alışverişle geçti. Yarın bol koşturmaca olacak yemek hazırlıkları falan. Hala da kuaför ayarlamadım kendime. Yeni elbise bulamadım ama güzel kilo vermişim yanlarım hiç çıkmadı elbisemde çok mutlu oldum Babam sürekli benle iyi geçin vermem bak seni diyor ben de tuzlu kahveyi sana içiririm diye takılıyorum. Çok garip bir his ya

İyi akşamlar canlarım herkesin Keyfi yerindedir umarım ne kaçırdım yine Yekta61 isteme ne oldu :)

Canım yaa güzel heyecanlar bunlar valla istemeye hazırlık günlerim geldi aklıma kalbimin ritmi değişiyor şimdi düşündüğüm de bile :)
Her şey yüreğinden geçirdiğim gibi olsun ...

Canım yaa güzel heyecanlar bunlar valla istemeye hazırlık günlerim geldi aklıma kalbimin ritmi değişiyor şimdi düşündüğüm de bile :)
Her şey yüreğinden geçirdiğim gibi olsun ...
Teşekkür ederim canımm inşallah güzel geçer. Bir de aynı gün nişan, hepsinin telaşı ayrı. Ben istemeyi unutmuştum bile nişanı düşünmekten ama onun duygusu da başka olur şimdi

Sağol canım benim

Teşekkür ederimmmm canım

Canım spor topuklu gelin ayakkabısı nasıl oluyor? Ben hafif topuk giyecem büyük ihtimalle ama senin dediğin rahat bişeye benziyor

Kuzum topuklu spor ayakkabilari varya gizki topuklu ondan gekinlik icin yapmislar beyaz süslü al bak ben kndan alcam hem uzucam hem rahat rahat oynicam INŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…