• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydın canım hayırlı uğurlu olsun :)

Hadi hayırlısı inşallah :KK66:

Maşallah çok güzel olmuşsun canım :) :)

Günaydın kızlarrrr :) @minnakprenses inde nikahı vardı dün umarım çok güzel geçmiştiir :) greenandblue greenandblue ve @Love01 i de merak ediyorum inşallah güzel haberlerle gelirler :)
Ayy bi bitse günlerce uyuyabilirim:) şu an bitse de gitsek modundayım:)

Dün akşam isteme oldu..herşey çok güzeldi..Sonu güzel bitmedi ne yazıkkı..Alt katta oturan akrabamızın oğlu askerde intihar etmiş..Dün geceden beri ayaktayım..hep korkmuştum başıma geldi..iyi haber veremedim ben.

Dün akşam isteme oldu..herşey çok güzeldi..Sonu güzel bitmedi ne yazıkkı..Alt katta oturan akrabamızın oğlu askerde intihar etmiş..Dün geceden beri ayaktayım..hep korkmuştum başıma geldi..iyi haber veremedim ben.

Canım benim başınız sağ olsun tekrardan :( Hakkınızda da hayırlısı olsun inşallah :nazar:

Ayy başınız sağsolsun canım.Allah geridekilere sabır versin. Ne desem bilemedimki senin içinde buruk bir sevinç olmuştur. Off ya böyle güzel günlerde kötü şeyler olmak zorundamı :(

Günaydın hatunlar. Dün cok güzel geçti ve baya kalabalıktı nişan gibi oldu zaten. Salona hic gerek yoktu :) Yemekler pastalar tatlılaar fazlaca oldu. Söz pastası illede yaptırdıydılar buna gerek yoktu aslında ama pastayı kocaman yaptılar ve hemde 80 tl ye bi yanıdık vasıtasıyla yaptırdık. Pastayıda cok begendiler. Bugündr nişan furyası var :) Koşturmacaya devamm albüme resim eklicem birazdan
Yerim seniiiiiiiiii kuzu güzel geçmesine çok sevindim :KK68: gece girer misin dedim biraz bekledim ama girmedin bende girememiştim gece neyse kaç kişiydiniz toplam?

Başınız sağolsuın yavrum yaa Allah rahmet eylesin ne desem bilemedim şimdi :KK43:

Cok uzuldum ya o aile ne haldedir simdi bir de normal bir ecel de olmamis ki cocuk kendi canına kıymış :(
Siz dugunu ne zaman yapacaksiniz cok yakin olursa komsunuz cok uzulue gibi geldi bana aranizdaki samimiyeti bilmiyorum ama

Hayirli olsun sizin işiniz de

Günaydın hatunlar. Dün cok güzel geçti ve baya kalabalıktı nişan gibi oldu zaten. Salona hic gerek yoktu :) Yemekler pastalar tatlılaar fazlaca oldu. Söz pastası illede yaptırdıydılar buna gerek yoktu aslında ama pastayı kocaman yaptılar ve hemde 80 tl ye bi yanıdık vasıtasıyla yaptırdık. Pastayıda cok begendiler. Bugündr nişan furyası var :) Koşturmacaya devamm albüme resim eklicem birazdan

Hayirli olsun yektacim guzel gecmesine sevindim :)
Fotoyu da gordum cooook guzel olmussun masallah bayildim :KK36:

Back
X