çok saol cnm,darısı sana :)
Hayırlı yolculuklar canım tebrik ederim şimdiden her şey çok güzel olsun inşallahgünaydın kızlarrrrhepinize güzel bir gün olsun ben de bugün gidiyorum kısmetse nişanım için memlekete.tuhaf bi duygu ya geri döndüğümde nişanlı olacağım Salı'ya kdr uğrayamam sanırım geri buraya,diğer 31 Ocak ( greenandblue bak bu kez doğru söyledim ) gelinlerine de şimdiden mutluluklar :)
Kaç gündür hava güzeldi bugün de dışarı cikalim dedik burdada bozduİçim sıkıldı resmen yağmur da yağıyooo
Hayırlı yolculuklar canım tebrik ederim şimdiden her şey çok güzel olsun inşallah
Burda haftabaşından itibaren yağmurlu inşallah haftasonu yağmaazzKaç gündür hava güzeldi bugün de dışarı cikalim dedik burdada bozdu
günaydın kızlarrrrhepinize güzel bir gün olsun ben de bugün gidiyorum kısmetse nişanım için memlekete.tuhaf bi duygu ya geri döndüğümde nişanlı olacağım Salı'ya kdr uğrayamam sanırım geri buraya,diğer 31 Ocak ( greenandblue bak bu kez doğru söyledim ) gelinlerine de şimdiden mutluluklar :)
Günaydıınnn güzellerrrr :)
yolun açık olsun canım :) kendine cici bak tadını çıkaarr :)
geçen hafta sonu adanadaydım 20 dereceydi :=) inşallah şimdide sıcak olurr :)amin cnm umarım hava güzel olur da,tadı çıkar :)
geçen hafta sonu adanadaydım 20 dereceydi :=) inşallah şimdide sıcak olurr :)
Hatunlar kurabiyelerimin hamurunu sabah hazirlamistim ama pisirio susulemesini aksam yaptim ve ancak bittiler cok yoruldum kurabiye baya oldu ama dagitmak icin 45 tanesini susledim.Dıgerleride silaris ettigim kokulu taslarim :). Onrda bugün geldi
Eki Görüntüle 1392385
Eki Görüntüle 1392386
Hoşgeldin aramıza :)
Maşallah hayırlısıyla kına da atlatıldı :)
Günaydın canım :)
Kızlarr yüzüklerinizi yüklemişsiniz hepiniz güle güle aşkla takın inşallah ömür boyu elinizden çıkmasın
Günaydın arkadaşlar bugün nasılsınız :)
hoşgeldin aramıza canım:)
harikasınız canım düğünüde inş güzel şekilde atlatırsınız.
canım noldu sana. ne istiyorlar bukadar senden ya
harikalar canım ellerine sağlık :)
Canım hepsi çok güzel görünüyorlar elcazina sağlıkHatunlar kurabiyelerimin hamurunu sabah hazirlamistim ama pisirio susulemesini aksam yaptim ve ancak bittiler cok yoruldum kurabiye baya oldu ama dagitmak icin 45 tanesini susledim.Dıgerleride silaris ettigim kokulu taslarim :). Onrda bugün geldi
Eki Görüntüle 1392385
Eki Görüntüle 1392386
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?