• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

herkese günaydın.bu haftasonu itibarı ile forumda telaşlı zamanlar baslıyor darısı başımıza..buarada instagramımı sildim kızlar israille ilgili garip gurup yerlere takibe giriodu :KK42: ne oldugunu anlamadım terörist saldırımıdır nedir töbe töbe:KK35: işlerimde ekstra yogunlastı ne oluyor anlamadım offf:KK31:

günaydın kızlarrrr :KK68:hepinize güzel bir gün olsun :KK68: ben de bugün gidiyorum kısmetse nişanım için memlekete.tuhaf bi duygu ya geri döndüğümde nişanlı olacağım :KK17::KK17: Salı'ya kdr uğrayamam sanırım geri buraya,diğer 31 Ocak ( greenandblue greenandblue bak bu kez doğru söyledim :KK53: ) gelinlerine de şimdiden mutluluklar :)
Hayırlı yolculuklar canım tebrik ederim şimdiden her şey çok güzel olsun inşallah

Günaydıınnn güzellerrrr :)
günaydın kızlarrrr :KK68:hepinize güzel bir gün olsun :KK68: ben de bugün gidiyorum kısmetse nişanım için memlekete.tuhaf bi duygu ya geri döndüğümde nişanlı olacağım :KK17::KK17: Salı'ya kdr uğrayamam sanırım geri buraya,diğer 31 Ocak ( greenandblue greenandblue bak bu kez doğru söyledim :KK53: ) gelinlerine de şimdiden mutluluklar :)

yolun açık olsun canım :) kendine cici bak tadını çıkaarr :)

Hoşgeldin aramıza :)

Maşallah hayırlısıyla kına da atlatıldı :)

Günaydın canım :)

Kızlarr yüzüklerinizi yüklemişsiniz hepiniz güle güle aşkla takın inşallah ömür boyu elinizden çıkmasın :KK66: :KK66:
Günaydın arkadaşlar bugün nasılsınız :)

Hosbuldumm sagolasin:)
Benim de yuzugum geldiginde ben de paylasirim insallah :)

Hatunlar kurabiyelerimin hamurunu sabah hazirlamistim ama pisirio susulemesini aksam yaptim ve ancak bittiler cok yoruldum kurabiye baya oldu ama dagitmak icin 45 tanesini susledim.Dıgerleride silaris ettigim kokulu taslarim :). Onrda bugün geldi

Eki Görüntüle 1392385

Eki Görüntüle 1392386
Canım hepsi çok güzel görünüyorlar elcazina sağlık
Bu arada bjnlari ne için kına gecesi için mi oluyor yoksa baka bi şey için mi yaptın :KK52:

Back
X