- 29 Ocak 2015
- 105
- 84
- 103
- 38
Nişana az kalmış desene :)
Çok az kalmış ondandır büyük ihtimalle, düzelir herşeyy
Saol canım beniimm, aslında @math27 nin düğüne gidecektim ama kardeşimde eve gelmiş o gitmeden gidip onuda görmek istiyorum
O da doğru bir şey yapmamak seni daha strese sokar ama azcık kalmış; ) sabır canımHem de nasıll. Ama memlekete gitsem bi an önce, o telaşede unuturum. Burada bir başıma pek eğlenceli olmuyor.
Anlıyorum canım valla eski iş verenlerim öyleydi benim de. Bitmeyen mesailerimiz vardı. Çok şükür nişan olayları oradayken başlamadı. Her işte varmış bir hayır.
Oh hadi gözün aydınn
Buradaki herkes gibi strestendir kesin. Evlilik telaşesinde sallantıya girmeyen ilişki yok neredeyse.
Bende yarım gün mü alsam,? tam gün mü alsam izini düşünüp duruyorum ...
2 Nisan 2015...
Benim evlilik tarihim...
Bir aksilik olmazsa eğer...
Bu aralar biraz sallantıda da...
Kulaklarınızı tıkayıp kendi istediğinizi yapmanız gerek bence. Kendi ailenizi kuruyorsunuz kabullensin şu aileler artık canım bu ne aaa.Aslında değil sayılır ama uzatan bir insan ve kendi hayallerini oğlu ile bana yaşatmaya çalışan bir insan var karşımda...
Düzelir inşallah...
2 Nisan gelse de bir rahatlasam diyorum bazen..
2014 ya karışmış olabilirBurcuNaim
Ben nişanlıym ki tatlım acaba ben mi yanlış anladım az kalmış diye bana mı dedin
2 saat 40 dk :)O da doğru bir şey yapmamak seni daha strese sokar ama azcık kalmış; ) sabır canım
Sanirim karışmış :)Kulaklarınızı tıkayıp kendi istediğinizi yapmanız gerek bence. Kendi ailenizi kuruyorsunuz kabullensin şu aileler artık canım bu ne aaa.
2014 ya karışmış olabilir
2 saat 40 dk :)
Nazar konusuna kesinlikle inanırımYa ben nazarlara geldim bir şeyler oldu. Kilo almışım yine nasıl olurr. Önce kendimi yaktım şimdi kilo aldım hem de bişey yediğim yok. O tatlılar abur cuburlar gözümün önünden gitmiyor ama kilo aldım hofff. Ama olsun mutluyum ki ben
Nefesi kuvvetli birileri lazım bana, bayadır okumuyo kimseNazar konusuna kesinlikle inanırım
Kendini okumayı unutma derim nas Felak dualarını ve yüreğinin temizliği güvendiğin insanlara da şöyle annen baban onlar da senin için okusun korur
HımmmNefesi kuvvetli birileri lazım bana, bayadır okumuyo kimseNazar okumak dedik üstüne fal konusu açınca garip olacak ama hep fallarımda da seni kıskançlıkla izleyen birileri var dikkatli ol çıkıyor. O işin eğlencesi tabi ama üst üste çıktıkça noluyoruz demeye başladım
KümküHımmm
Kükürtlü acep ☺
BurcuNaim
Ben nişanlıym ki tatlım acaba ben mi yanlış anladım az kalmış diye bana mı dedin
Olsun canım önemli değilay evet ya kusura bakma onu 2015 olarak görmüşüümm
Aklıma kimse gelmiyor valla
Geri sayım yapıyorum :) Son 1.5 saatslm gelincikler neler yaptınız bakalım
Tarihi belli olmayan düğünüm için hasta yatağımda değişik foto çekimleri bakıyorum ben de :)slm gelincikler neler yaptınız bakalım
Belirsizlik kötü ya. Keşke her şey net belli olsa. En azından sayılı gün.Tarihi belli olmayan düğünüm için hasta yatağımda değişik foto çekimleri bakıyorum ben de :)
Evet can sıkıcıBelirsizlik kötü ya. Keşke her şey net belli olsa. En azından sayılı gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?