Günün özeti:)
Vaaayyy senin kınan bugünmüydü :) Ayy cok güzel kayın validen geldimi peki ?)Günün özeti:)
Ekledim canımcanım listeye beni de alsana :)
22 yaşında stajyer avukat
Sevdiceğiyle tanışma tarihi :08.02.2009
Sevdiceğiyle isteme-nişan tarihi:07.02.2015
Sevdiceğiyle nikah düğün tarihi : 02.05.2015
canım bunlar naısl servis yapılacak bilmiyorum ama sana daha önce gördüğüm bir öneriyi sölim. Bunlar aynı tabağa koyunc baklavanın şerbeti akıyorya hoş olmuyor. Küçük kağıtlar oluyor cupcake kağıtları gibi. onların içine koyup öyle tabağa koyunca güzel duruyor
masallah kuzu :) Allah agznızın tadını bozmasınGünün özeti:)
Canımm hepsi çok güzeller eline sağlıkHatunlar kurabiyelerimin hamurunu sabah hazirlamistim ama pisirio susulemesini aksam yaptim ve ancak bittiler cok yoruldum kurabiye baya oldu ama dagitmak icin 45 tanesini susledim.Dıgerleride silaris ettigim kokulu taslarim :). Onrda bugün geldi
Eki Görüntüle 1392385
Eki Görüntüle 1392386
Farklılık olmuş canım ben de safirleri çok beğeniyorum ama klasik tek taş alalım dedik, sevgilimin de daha çok içine sindi böyle yaptık. Çıakrmak nasip olmasın inşallah :)kızlar benimde yükleyesim geldi valla :))) biraz farklı oldu ama benimki tektaşımı zümrüt aldım.
Teşekkür ederim canımm :)çok kibar çok tatlı duruyo
Hep aşkla takın inşallah :)Benim yuzuklerimm de bunlaarr *.*
Çok zarif canım :)
Kız vallahi de evleniyosunn. Mutluluğunuz daim olsun :)Günün özeti:)
Anlamıyorum insanların başkalarının mutluluğuyla alıp veremedikleri ne olduğunutopiğinde en genci benmişim.:) arkamdan da çok dedikodu yapıyo herkes kızlar.canım sıkıldı akşam akşam.neyseki arkadaşlarım destek oluyo.
Çok güzel olmuşlarr ellerine sağlıkHatunlar kurabiyelerimin hamurunu sabah hazirlamistim ama pisirio susulemesini aksam yaptim ve ancak bittiler cok yoruldum kurabiye baya oldu ama dagitmak icin 45 tanesini susledim.Dıgerleride silaris ettigim kokulu taslarim :). Onrda bugün geldi
Eki Görüntüle 1392385
Eki Görüntüle 1392386
canım listeye beni de alsana :)
Günün özeti:)
Günaydııııınnnnnn kızlar
GünaydıınGünaydııııınnnnnn kızlar
günaydın canım. tam bilmiyorum canım ama baklava için özellikle yapılmış bişi değildi biizm tanıdığın kullandığı dediğin gibi servis danteli gibi bişidi.Canım günaydın, doğru söylüyorsun öyle oluyor da...O kağıtlara sadece baklava mı konuluyor?
Yoksa servis danteli gibi bişey var ondan mı bahsediyorsun?
Bugün işte son günümmKızlarr yüzüklerinizi yüklemişsiniz hepiniz güle güle aşkla takın inşallah ömür boyu elinizden çıkmasın
Günaydın arkadaşlar bugün nasılsınız :)
hoşgeldin aramıza canım:)canım listeye beni de alsana :)
harikasınız canım düğünüde inş güzel şekilde atlatırsınız.Günün özeti:)
canım noldu sana. ne istiyorlar bukadar senden yatopiğinde en genci benmişim.:) arkamdan da çok dedikodu yapıyo herkes kızlar.canım sıkıldı akşam akşam.neyseki arkadaşlarım destek oluyo.
harikalar canım ellerine sağlık :)Hatunlar kurabiyelerimin hamurunu sabah hazirlamistim ama pisirio susulemesini aksam yaptim ve ancak bittiler cok yoruldum kurabiye baya oldu ama dagitmak icin 45 tanesini susledim.Dıgerleride silaris ettigim kokulu taslarim :). Onrda bugün geldi
Eki Görüntüle 1392385
Eki Görüntüle 1392386
çok yoğunum hemde canıımm sen neler yapıyosunnNerelerdesin canımm yoğunsun heralde
Bugün işte son günümmAy keyfime diyecek yok vallahi
hepicinizede günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?