2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

topiğinde en genci benmişim.:) arkamdan da çok dedikodu yapıyo herkes kızlar.canım sıkıldı akşam akşam.neyseki arkadaşlarım destek oluyo.

canım listeye beni de alsana :)
22 yaşında stajyer avukat
Sevdiceğiyle tanışma tarihi :08.02.2009
Sevdiceğiyle isteme-nişan tarihi:07.02.2015
Sevdiceğiyle nikah düğün tarihi : 02.05.2015
Ekledim canım

Hatunlar kurabiyelerimin hamurunu sabah hazirlamistim ama pisirio susulemesini aksam yaptim ve ancak bittiler cok yoruldum kurabiye baya oldu ama dagitmak icin 45 tanesini susledim.Dıgerleride silaris ettigim kokulu taslarim :). Onrda bugün geldi

Canım günaydın, doğru söylüyorsun öyle oluyor da...O kağıtlara sadece baklava mı konuluyor?
Yoksa servis danteli gibi bişey var ondan mı bahsediyorsun?

kızlar benimde yükleyesim geldi valla :))) biraz farklı oldu ama benimki tektaşımı zümrüt aldım.
Farklılık olmuş canım ben de safirleri çok beğeniyorum ama klasik tek taş alalım dedik, sevgilimin de daha çok içine sindi böyle yaptık. Çıakrmak nasip olmasın inşallah :)
çok kibar çok tatlı duruyo
Teşekkür ederim canımm :)
Benim yuzuklerimm de bunlaarr *.*
Hep aşkla takın inşallah :)
Çok zarif canım :)
Günün özeti:)
Kız vallahi de evleniyosunn. Mutluluğunuz daim olsun :)
topiğinde en genci benmişim.:) arkamdan da çok dedikodu yapıyo herkes kızlar.canım sıkıldı akşam akşam.neyseki arkadaşlarım destek oluyo.
Anlamıyorum insanların başkalarının mutluluğuyla alıp veremedikleri ne olduğunu

Çok güzel olmuşlarr ellerine sağlık

Hoşgeldin aramıza :)

Maşallah hayırlısıyla kına da atlatıldı :)
Günaydııııınnnnnn kızlar

Günaydın canım :)

Kızlarr yüzüklerinizi yüklemişsiniz hepiniz güle güle aşkla takın inşallah ömür boyu elinizden çıkmasın
Günaydın arkadaşlar bugün nasılsınız :)

Canım günaydın, doğru söylüyorsun öyle oluyor da...O kağıtlara sadece baklava mı konuluyor?
Yoksa servis danteli gibi bişey var ondan mı bahsediyorsun?
günaydın canım. tam bilmiyorum canım ama baklava için özellikle yapılmış bişi değildi biizm tanıdığın kullandığı dediğin gibi servis danteli gibi bişidi.

Kızlarr yüzüklerinizi yüklemişsiniz hepiniz güle güle aşkla takın inşallah ömür boyu elinizden çıkmasın
Günaydın arkadaşlar bugün nasılsınız :)
Bugün işte son günümm Ay keyfime diyecek yok vallahi

hoşgeldin aramıza canım:)
harikasınız canım düğünüde inş güzel şekilde atlatırsınız.
canım noldu sana. ne istiyorlar bukadar senden ya
harikalar canım ellerine sağlık :)

ayy çok tatlı gözüküyolar kurabişlerin tadı nasıl kuzu ben böyle kurabiye hiç yemedim tereddütlüyüm şeker hamurlu kurabiye konusunda YEKTA61

N Nyks01 NOLDU Bİ SORUN MU VAR İŞİNDE canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…