bir öümür boyu mutluluk nasip etsin rabbim sana. inşallah hep mutlu olursunuz
INŞALLAH cok mutlu olursunnnn kuzummmm
Sağolun kızlar:)) darısı size:)mutluluklar :)
Geldi oynadı bile:) naza çekti ama nazlamadım:)Vaaayyy senin kınan bugünmüydü :) Ayy cok güzel kayın validen geldimi peki ?)
Amin canım benim:)masallah kuzu :) Allah agznızın tadını bozmasın
Evet evleniyorum benFarklılık olmuş canım ben de safirleri çok beğeniyorum ama klasik tek taş alalım dedik, sevgilimin de daha çok içine sindi böyle yaptık. Çıakrmak nasip olmasın inşallah :)
Teşekkür ederim canımm :)
Hep aşkla takın inşallah :)
Çok zarif canım :)
Kız vallahi de evleniyosunn. Mutluluğunuz daim olsun :)
Anlamıyorum insanların başkalarının mutluluğuyla alıp veremedikleri ne olduğunu
Çok güzel olmuşlarr ellerine sağlık
Sıra düğünde:)Hoşgeldin aramıza :)
Maşallah hayırlısıyla kına da atlatıldı :)
Günaydın canım :)
Kızlarr yüzüklerinizi yüklemişsiniz hepiniz güle güle aşkla takın inşallah ömür boyu elinizden çıkmasın
Günaydın arkadaşlar bugün nasılsınız :)
yüzüğüne kubbaaann olurum
güle güle kullan canım beğendim ben
Rutin canım hiç bi değişiklik yok valla çalışıp duruyozçok yoğunum hemde canıımm sen neler yapıyosunn
Ay öyle çıkmak değill :) Nişanıma gidiyorum memlekete, izin aldım 4 gün tatil oldu haftasonuyla beraberHayırdır neden çıkıyosun ?
Günaydın :)
Heheh nasıl anlatmışım öyle ya
Canımm hepsi çok güzeller eline sağlık
Farklılık olmuş canım ben de safirleri çok beğeniyorum ama klasik tek taş alalım dedik, sevgilimin de daha çok içine sindi böyle yaptık. Çıakrmak nasip olmasın inşallah :)
Teşekkür ederim canımm :)
Hep aşkla takın inşallah :)
Çok zarif canım :)
Kız vallahi de evleniyosunn. Mutluluğunuz daim olsun :)
Anlamıyorum insanların başkalarının mutluluğuyla alıp veremedikleri ne olduğunu
Çok güzel olmuşlarr ellerine sağlık
hoşgeldin aramıza canım:)
harikasınız canım düğünüde inş güzel şekilde atlatırsınız.
canım noldu sana. ne istiyorlar bukadar senden ya
harikalar canım ellerine sağlık :)
İyi yapmıssın canımmmSağolun kızlar:)) darısı size:)
Geldi oynadı bile:) naza çekti ama nazlamadım:)
Ay öyle çıkmak değill :) Nişanıma gidiyorum memlekete, izin aldım 4 gün tatil oldu haftasonuyla beraber
GünaydınnGünaydınlarr hepinizeeee güzelerr :)
günaydın kızlarrrrhepinize güzel bir gün olsun ben de bugün gidiyorum kısmetse nişanım için memlekete.tuhaf bi duygu ya geri döndüğümde nişanlı olacağım Salı'ya kdr uğrayamam sanırım geri buraya,diğer 31 Ocak ( greenandblue bak bu kez doğru söyledim ) gelinlerine de şimdiden mutluluklar :)
Hayırlı yolculuklarr. Aynı his bende de var ya. Evimden çıkıcam ve döndüğümde nişanlı olucam çok değişik karnıma ağrılar giriyorgünaydın kızlarrrrhepinize güzel bir gün olsun ben de bugün gidiyorum kısmetse nişanım için memlekete.tuhaf bi duygu ya geri döndüğümde nişanlı olacağım Salı'ya kdr uğrayamam sanırım geri buraya,diğer 31 Ocak ( greenandblue bak bu kez doğru söyledim ) gelinlerine de şimdiden mutluluklar :)
Hadi yolun açık olsun canım beniim :) 31 Ocak nişanlı kızı
Hayırlı yolculuklarr. Aynı his bende de var ya. Evimden çıkıcam ve döndüğümde nişanlı olucam çok değişik karnıma ağrılar giriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?