2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kişi sayısına karar ver önce canım dışarda mı evde mi olcak diye gerisi gelir :)
ben çeyiz işinide baya hallettim hep indirimlerden aldım :)
canım sayıyorum sureklı hanı en fazla 40 bilemedin 50. oyuzden cafenın ust katı gbı yer tutmayı duusndum ama işte arastryrum bakalım

tuttuk canım :) hatta istediğimiz günler doluydu boş kalmış günü tutmak zorunda kaldık

gerçekten mı okdr sımdıden bız ağustos gbı dusunuyoz ocakta tutmayı dusunuyoduk gec mı kalıyoruz acaba:S nereyı tuttunuz ısmı ne canım özel değilse:)

gerçekten mı okdr sımdıden bız ağustos gbı dusunuyoz ocakta tutmayı dusunuyoduk gec mı kalıyoruz acaba:S nereyı tuttunuz ısmı ne canım özel değilse:)
şaheser düğün salonu canım erenlerde bilmiyorum ama ocaktan önce bakmanızda fayda var ramazan yazın olduğu için öncesi sonrası çabuk dolabiliyo

şaheser düğün salonu canım erenlerde bilmiyorum ama ocaktan önce bakmanızda fayda var ramazan yazın olduğu için öncesi sonrası çabuk dolabiliyo
canımm cok sagol sölediğin iyi oldu bu arada şaka gbi benimki erenlerde oturuyor:):)

İstanbul canım sevgilim Sakaryalı ıkı sene aynı kurumda memurduk bnde öğretmenim normalde, şimdi urfaya bi okula atandı ,oyuzden tarihler hersey onun tatıllere bağlı kaldı.uzaktan bişeyleri ayarlamak cok zor

benim nişanlım da öğretmen inşallah düğün sonrası atanır diye ümit ediyoruz evlilikte keramet vardır inşallah :) gerçekten zor olur yarıyıl tatilinde en azından birlikte yapmanız gerekenleri ayarlarsınız canım gönüller bir olsun

inşallah atanır en kısa sürede evlenince sen herşeyini yaparsın ders çalışır :)evet o tatilde nişan söz isteme düğün yeri belirleme bohça alışverişi yetişir mi sence:)

inşallah atanır en kısa sürede evlenince sen herşeyini yaparsın ders çalışır :)evet o tatilde nişan söz isteme düğün yeri belirleme bohça alışverişi yetişir mi sence:)
nişan alışverişimi bir haftada ayarladım canım ben çok üzerine durmadım detaycı olamıyorum ama düğünün keyfini çıkara çıkara yapmak istiyorum bence yetişir birlikte yapmanız gereken zaten mekanı günü ayarlamak diğer fikirlerinizi yaza bırakırsınız çokta rahat hazırlanırsınız

sağol canım o gelmeden bir iki hafta öncede ben bakarım eminönünden filan yerini ederim az çünkü ben acayip detaycıyım:)o gelince direk baksam 3 hafta anca yeter bna:):)

sağol canım o gelmeden bir iki hafta öncede ben bakarım eminönünden filan yerini ederim az çünkü ben acayip detaycıyım:)o gelince direk baksam 3 hafta anca yeter bna:):)
düğün kadar telaşlı olmuyo canım ya ben nişan nasıl geçti anlamadım daha küçük bi tören olduğu için belki de yetişirsin bence de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…