- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
ayyy kıyamam yaa:)
aman dikkat et :)
valla bende bayramda oturcam evde onların ailesi çok kalabalık gelen giden eksik olmuyo bizim evede kimse ugramaz gibi
enişte dönsün sizde bol boll gezersiniz canım :)ohh hayat size güzel canım hep böyle olunn♥
ne yapalım sabah ben de kpssye girdim şansımı denemek istedim sınavdan çıktım malum nişanlım yanımda değil, kayınvalidemler de bugün şehir dışındaydılar onlara da gidemedim evde pinekledim bütün gün
bi gün bile farkediyo canım biz bayadır adam akıllı vakit geçiremiyoduk işi yüzünden geliyodu bi yemek yiyoduk doğru eve bırakıyodu beni gıcık oluyorum bu durumaBiz de bayramın 3. günü gibi buluşmayı düşünüyoruz, aileler de ayrı şehirler de olunca maalesef yine 1 gün görüşebilcez :/
inşallah canım yaa :) bakalım bayramda bir ümidim var gelir belkiii :)) öyle umuyorum yani♥enişte dönsün sizde bol boll gezersiniz canım :)
canım ben daha tek bir çöp almadınmerhaba tatlım hoşgeldin
birbirine yakın tarihlerimiz olacak heralde
bizimde söz nişan şubat mart gibi düğün ağustosda hazırlıkların ne alemde var mı bişeyler biz nişanı bekliyoruz düğün hazırlıkları için ben kendi kendi kendime çeyiz nişan hazırlıkları filan yapıyorum :)
canım ben daha tek bir çöp almadınnerden başlıcam ne yapacağım bilmiyorum.Hala nişanı evde mi salonda mı yapsam dıye düşünüyorum. Kızlar siz ne dersiniz bizim akrabalar uzakta nişana gelirlerse kınaya gelemezler düğün sakaryada olcak inşallah.Tuttuğum mekanın boş kalması korkum.
canım bu arada neler aldın nerden başladın yanı:)))
ayyy inşalah gelirde azcık hasret giderirsiniz canım yainşallah canım yaa :) bakalım bayramda bir ümidim var gelir belkiii :)) öyle umuyorum yani♥
anladım canım :)canım ben daha tek bir çöp almadınnerden başlıcam ne yapacağım bilmiyorum.Hala nişanı evde mi salonda mı yapsam dıye düşünüyorum. Kızlar siz ne dersiniz bizim akrabalar uzakta nişana gelirlerse kınaya gelemezler düğün sakaryada olcak inşallah.Tuttuğum mekanın boş kalması korkum.
canım bu arada neler aldın nerden başladın yanı:)))
yok canım sevgilim Sakaryalı ben istanbulda oturuyorumSakaryalı mısın canım?
canımm maşallah herseyı hazırlamışsın gerçekten:)resımlerını gönderebilir misin:)benim arkadaşım sabunlardan yapıyor nişanda sabun yapıcaz kutu kurdele ve yarısını da kokulu taşlardan yapmayı düşünüyoruz.Eşya işini en sona bıraktık canım nişandan sonra evlenmeye yakın gidip alıcaz,ben şuan sadece mutfak eşyası işte alcam yavaş yavaş:)kafam bi karışık anlatamam :)))bızım bide şöle bi durum var urfaya atandı öğretmen olarak 15 tatilde yapılcak herşey bohça isteme nişan :)ayyy inşalah gelirde azcık hasret giderirsiniz canım ya
anladım canım :)
çeyiz olarak ilk yatak odası için gerekenleri aldım(istersen ayrıntılı listemi gönderirim sana)
söz nişana gelince
biz sadece aileleri tanştırdık bayramdan sonrada biz onlara gidicez kısmetse...
şubat mart gibi söz nişan diyorum ya
ilk önce gelicekler beni istiycekler kahveler yapılcak babam tamam verdim diycek:)
bir hafta sonra tekrar gelicekler alyanslarımız takılcak inşallah...
o bir hafta içinde kıyafetimiz alyanslarımız alıncak hediyeliklerim son haline kavuşacak :)
söz nişan yaptıklarım mantar tıpalı şişelere renkli kum doldurdum minik yastıklar hazırladım içine sabun rendesi ve elyaf koydum :) çok yakınlara havlu ve sabun hazırladım onlar için keseler diktirdim aynalı tepsi aldım
söz mendillerini hazırlattım
damat bohçasını hazırladım
ben baya hazırım ufak tepek eksiklerim var onları hallediyorum işte:)
yerinde olsam salon nişanı yapmazdım evde küçük güzel ayrıntılarla takardım yüzükleri böylece hem kınamda hem düğünümde herkes olurdu hem mekanlarda pahalı :)
Ayy yok Allahtan benimki de daha anne falan diyemiyor ama eninde sonunda demek lazm ; (Aynıyızz sanki anne desem dalga geçiyomuşum gibi geliyo nişamlım okdr rahat anne baba dedi ki ben tutuldum artık nişanlımda anne de neden demiyon demeye başladı ama diyemiyorum ya
bizde büyük eşyaları düğün hazırlıklarını şubatta sonraya bıraktık canım...canımm maşallah herseyı hazırlamışsın gerçekten:)resımlerını gönderebilir misin:)benim arkadaşım sabunlardan yapıyor nişanda sabun yapıcaz kutu kurdele ve yarısını da kokulu taşlardan yapmayı düşünüyoruz.Eşya işini en sona bıraktık canım nişandan sonra evlenmeye yakın gidip alıcaz,ben şuan sadece mutfak eşyası işte alcam yavaş yavaş:)kafam bi karışık anlatamam :)))bızım bide şöle bi durum var urfaya atandı öğretmen olarak 15 tatilde yapılcak herşey bohça isteme nişan :)
yok canım sevgilim Sakaryalı ben istanbulda oturuyorum
hımmm nerden alıyosun canım atyorum madame coco indiirm fılan mı takip ediyorsun yoksa Eminönü mü direk :)ya onları bide koycak yer lazım evde yer yokBen Sakaryalıyım ondan sordum :) Bu arada ben de önce mutfağın incik cincik eşyalarını almakla başladım çeyize :)
hımmm nerden alıyosun canım atyorum madame coco indiirm fılan mı takip ediyorsun yoksa Eminönü mü direk :)ya onları bide koycak yer lazım evde yer yok
anladım canım bende bakıyorum mesaj gelıyo ındırım fılan markaların,birbrmize haber verelim şu şurda ınmiş fılan gecen mesala madame coocdan 40 a battanıye aldım ck da güzel takıp etmek gerek:)İnternetten alıyorum canım, markafoni olsun, instagram hesapları olsun. Evde yer kalmıyor valla..
benim de nişanlım sakaryalı canım :) ben de oraya evleniyorum düğünüm mayısta :)yok canım sevgilim Sakaryalı ben istanbulda oturuyorum
anladım canım bende bakıyorum mesaj gelıyo ındırım fılan markaların,birbrmize haber verelim şu şurda ınmiş fılan gecen mesala madame coocdan 40 a battanıye aldım ck da güzel takıp etmek gerek:)
kişi sayısına karar ver önce canım dışarda mı evde mi olcak diye gerisi gelir :)canımmm maşallah hepsi çok güzeller ya:) çoooook teşekkür edıyorum üşenmemiş koymuşsun cok sagol fikir oldu banada :)
en gereksız detaydan başlıcam galiba sabunlardan :) açıkçası ben bu sene evlenmeyı düşünmüyordum uzağa gidince eş durumundan gelmesi için bu sene yapmaya karr verdik:)
anladım canım bende bakıyorum mesaj gelıyo ındırım fılan markaların,birbrmize haber verelim şu şurda ınmiş fılan gecen mesala madame coocdan 40 a battanıye aldım ckİnternetten alıyorum canım, markafoni olsun, instagram hesapları olsun. Evde yer kalmıyor valla..
ayyy cok sevindimm:) baktınızmı sakaryada düğün yeri:)benim de nişanlım sakaryalı canım :) ben de oraya evleniyorum düğünüm mayısta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?