• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

benim nişanlım da öğretmen inşallah düğün sonrası atanır diye ümit ediyoruz evlilikte keramet vardır inşallah :) gerçekten zor olur yarıyıl tatilinde en azından birlikte yapmanız gerekenleri ayarlarsınız canım gönüller bir olsun :KK68:

Canım keşke atanma işini düğünden sonraya bırakmasaydınız, evlendikten sonra bu atanma işleri çok zor oluyor.

Canım keşke atanma işini düğünden sonraya bırakmasaydınız, evlendikten sonra bu atanma işleri çok zor oluyor.
öyle tabi zor olacak ama 9 seneyi bitirdik artık ya nasip dedik atama olmazsa da beklediğimize yazık olacaktı :(

öyle tabi zor olacak ama 9 seneyi bitirdik artık ya nasip dedik atama olmazsa da beklediğimize yazık olacaktı :KK43:

Benim ablam da tam mezun olacağı yıl nişanlandı etti, sonra evlendi, sonra çocuk derken atanamadı daha.. Şu an çok pişman, inşallah sizin en kısa zamanda atama olur canım..

Benim ablam da tam mezun olacağı yıl nişanlandı etti, sonra evlendi, sonra çocuk derken atanamadı daha.. Şu an çok pişman, inşallah sizin en kısa zamanda atama olur canım..
inşallah canım ya dualarımız o şekilde :KK16:

hatun hep senin yüzünden şu an ambalajların arasında kayıp durumdayım yaa.. Benim de nişanım kınam hemeeen gelsiiiinn :)

Şu şekere bakın hele.. :KK68:

Untitled 1.jpg

Back