2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım keşke atanma işini düğünden sonraya bırakmasaydınız, evlendikten sonra bu atanma işleri çok zor oluyor.

Canım keşke atanma işini düğünden sonraya bırakmasaydınız, evlendikten sonra bu atanma işleri çok zor oluyor.
öyle tabi zor olacak ama 9 seneyi bitirdik artık ya nasip dedik atama olmazsa da beklediğimize yazık olacaktı

öyle tabi zor olacak ama 9 seneyi bitirdik artık ya nasip dedik atama olmazsa da beklediğimize yazık olacaktı

Benim ablam da tam mezun olacağı yıl nişanlandı etti, sonra evlendi, sonra çocuk derken atanamadı daha.. Şu an çok pişman, inşallah sizin en kısa zamanda atama olur canım..

Benim ablam da tam mezun olacağı yıl nişanlandı etti, sonra evlendi, sonra çocuk derken atanamadı daha.. Şu an çok pişman, inşallah sizin en kısa zamanda atama olur canım..
inşallah canım ya dualarımız o şekilde

hatun hep senin yüzünden şu an ambalajların arasında kayıp durumdayım yaa.. Benim de nişanım kınam hemeeen gelsiiiinn :)

Şu şekere bakın hele..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…