Kiyamam yaa evet canim artik dayanilmiyo bir yere kadar suss suss sonra ver gazi iste karakterimiz boyle .. canim ya ailesi yuzunden iki seferdir gelmediler tum hevesim kacti :'( simdi ki planimizda bahara gelmeleri ama benim hic heyecanim yok kendimi kaptirinca hep hayal kirikligi yasiyorum bana kesinn diyo biletlerini alacam 20 gunluk iznimi yaninda gecirecem beraber alisveris yapacagiz diyo bende her gun ona yukleniyorum
herkes plan yapiyo elinde tarihi var benim nisanligim dolapta curudu dahada giymeyecem diyorum annesi demis oglum gitmeyecez demiyorum sadece yurtdisina ciktik dugun icin epey masraf yaptik simdi kiza taki takilacak az kendimize gelelim takilari hazirlar bahara dogru gideriz demis tabi bu beni tatmin etmiyo hergun lafini aciyorum o da bunaliyo
simdiden ailesine cephe aldim nefret ediyorum !!! Birde teyzesi cadilik yapiyo daha beni tanimadan kaynanalik yapiyo ondan problemim cok :'( insallah evlenirsem mutlu olurum allahtan tayini olan ve kendi memleketinde calismasi imkansiz bir isi var yoksa kotu olurdu allahtan disliyim baskasi olsa ezdirmisti kendini