• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bende işteyim french yapıyorum haha:D
evet bakmamız lazım ama öncesinde babamla konuşmak lazım tarihi :KK48: bizim istediğimiz tek bi salon var, inşallah orası olur. Nete İzmit Tanyıldız düğün salonu yaz çıkar bak :D

HMM YER BELİRLİYSE SKINTI YOK CANIM İNŞALLAH OLUR
ÇK GZL BİR SALON

bizim bu akşam bakcağımızda İzmir Topkapı garden bakabilrsenz sizde bi fikr verin nasıl gözüküyorr kızlar :)

burasıda çok güzel ya umarım istediğin gibi olur canım

kızlar beğendiğiniz salonların fiyatları ne kadar?

bizim orada tek yakın Okmeydanı labella düğün salonu var byılıyorum buraya ama pahalı ya

burasıda çok güzel ya umarım istediğin gibi olur canım

kızlar beğendiğiniz salonların fiyatları ne kadar?
canım bu bizim baktığımız salonlar normal fiyatları 2500,3500,5000,9000 olarak değişiyo biz seçtiğimiz salona ilave olarak kişi başı menü fiyatı ödicez oda tavuk menüde 20 lira yapıyo 300 kişi düşünyrz bi 6000 falan ek konucak üstlerine hangi salonu begenirsek işte :)

canım bu bizim baktığımız salonlar normal fiyatları 2500,3500,5000,9000 olarak değişiyo biz seçtiğimiz salona ilave olarak kişi başı menü fiyatı ödicez oda tavuk menüde 20 lira yapıyo 300 kişi düşünyrz bi 6000 falan ek konucak üstlerine hangi salonu begenirsek işte :)

ciddi misin yemeklide mi 6000 lira ödüceksin:KK57::KK57:

istanbulda kuru salona 7 bin lira istiyolar

ciddi misin yemeklide mi 6000 lira ödüceksin:KK57::KK57:

istanbulda kuru salona 7 bin lira istiyolar
yani 6000 artı 3500 salon ücreti oluyo bize 9500 fiyatı cok uygun ve nişanlımn akrabağlarının tanıdığı mekan biz diğer salonlarla konustuğumzda kişi başı en az 75 liradan bahsediyorlardı onlar içkili tabi bu salonda biz içkiyi geitricez onlar servis edicekler cok makul olduğu oluyo böylede bizm için :)

sizin ne zaman düğün canımm

canım bizde daha tarih belli değil.

ekimde kendi aramızda yüzük takacağız sevgilimin kredi kartı borcu var o borç 2014 aralıkta bitirecek.
2015 te eşyaları beğeneceğiz ödeyecek borçlarını sonrasında ailelere haber vereceğiz yüzük takacağız canım

inşallah canım .öyle yapalım artık bakalım ne olacak ondan sonrasında. sevgilim şu sıralar inanılmaz gergin . ne yapacağım bilmiyorum bende alttan alamıyorum parlıyorum hemen
Neden gergin canim.... sende benim gibisin anlasilan bende hiiiccc alttan alamam :( surekli erkek arkadasim alir .bende birde huy var sinirliysem karsilik verecek yoksa daha beter oluyorum uufff

Neden gergin canim.... sende benim gibisin anlasilan bende hiiiccc alttan alamam :KK43: surekli erkek arkadasim alir .bende birde huy var sinirliysem karsilik verecek yoksa daha beter oluyorum uufff

Herşeye bağırıyor. maddiyata bağlıyorum ben agresifliğini. maddiyattan dolayı bişey yapamıyor ve deliriyor maalesef ki

Bende öyleyim ve inanılmaz sinirliyim.

günaydın kızlarr :) hayırlı cumalar ..

kızlar salonlar olduğun yere göre de değişiyor bizim burda mesela en güzel kır düğünleri yemekli on bin civarı ama nişanlım sadece salonu o fiyata tuttu yemekli 20 bine geliyor :eek:

kızlar salonlar olduğun yere göre de değişiyor bizim burda mesela en güzel kır düğünleri yemekli on bin civarı ama nişanlım sadece salonu o fiyata tuttu yemekli 20 bine geliyor :eek:

maşallah canım 20 bin ne demek :KK57:

İ

tımam :KK48: ama sen gidiyorsun şimdide :KK35:
geldim kiiii:KK49:

iyi dersler tatlımmm :) bende bu kağıtlara bakayım aklıma cok yattı şimdiden olan kutuları paketlesem yavas yavas iyi olur sanki :)
ama şimdi kutuları kaplarsan daha sonra kağıdın devamını nulamama ihtimalinde var canım o zaman farklı olurlar :)

bunlar bir harika yaaaa bayıldım fikrine
bende daha ne cevherler var:KK70:

günaydın kızlarr :) hayırlı cumalar ..
tünaydınn tatlım sanada hayırlı cumalar :)

kuzum sen nerdeydin kır düğünü yemekli on bin civarı oluyo baya uyguna geliyo:KK51:

geldim kiiii:KK49:

ama şimdi kutuları kaplarsan daha sonra kağıdın devamını nulamama ihtimalinde var canım o zaman farklı olurlar :)

bende daha ne cevherler var:KK70:

tünaydınn tatlım sanada hayırlı cumalar :)

kuzum sen nerdeydin kır düğünü yemekli on bin civarı oluyo baya uyguna geliyo:KK51:

ne diye geçiyor bu kağıtlar canım

Back