düzcede şekerim yeni tanıdığım yaptı çok tatlı bi yer ben de çok beğeniyorum ama sakarya da salonlar o fiyat sadecegeldim kiiii
ama şimdi kutuları kaplarsan daha sonra kağıdın devamını nulamama ihtimalinde var canım o zaman farklı olurlar :)
bende daha ne cevherler var
tünaydınn tatlım sanada hayırlı cumalar :)
kuzum sen nerdeydin kır düğünü yemekli on bin civarı oluyo baya uyguna geliyo
yapışkanlı folyo diye geçiyo canım züccaciye tarzı yerlerde bide koçtaşta görmüştüm :)ne diye geçiyor bu kağıtlar canım
bana izmit civarında kır düğünü mekanı lazım:)düzcede şekerim yeni tanıdığım yaptı çok tatlı bi yer ben de çok beğeniyorum ama sakarya da salonlar o fiyat sadece
yapışkanlı folyo diye geçiyo canım züccaciye tarzı yerlerde bide koçtaşta görmüştüm :)
Dogrudur kuzumHerşeye bağırıyor. maddiyata bağlıyorum ben agresifliğini. maddiyattan dolayı bişey yapamıyor ve deliriyor maalesef ki
Bende öyleyim ve inanılmaz sinirliyim.
3. olan ayna fiyat istedim... bakalım ne diycekler...çok güzeller
Dogrudur kuzumuzerine gitme diyecemde bende senin gibi oldugum icin illa laf diyecem yine ne guzel bir sey yapamadigi icin cildiriyo sanirim nisandan bahsediyordur ?? Bizde imkani var ama oturuto bende o yuzsen kavga ediyorum ooff yaram desildi :'(
3. olan ayna fiyat istedim... bakalım ne diycekler...
ilk ikisi ferforje ürün ama toplu alınca pahalı oluyo çok begendim ya
Günaydın kızlar, ben şu an hastanede serum yiyorum. Buraya atanalı 1 yıl oluyor ve bu zaman içinde yediğim serumun, kullandigim ilacın haddi hesabı yok. Niye böyle oluyor bilmiyorum
ferforjeler belki kınada dağıtılabilir 50 tanesi 130 lira tutuyorbizimle de paylaş canım merak ettim evet onlar pahalı oluyor maalesef ki
ay bunlar çok güzelmişşş nerden canım bunlar ?ferforjeler belki kınada dağıtılabilir 50 tanesi 130 lira tutuyor
bunlarda kına yakılırken farklı olur :) 4'lü 7.50 :)
Kiyamam yaa evet canim artik dayanilmiyo bir yere kadar suss suss sonra ver gazi iste karakterimiz boyle .. canim ya ailesi yuzunden iki seferdir gelmediler tum hevesim kacti :'( simdi ki planimizda bahara gelmeleri ama benim hic heyecanim yok kendimi kaptirinca hep hayal kirikligi yasiyorum bana kesinn diyo biletlerini alacam 20 gunluk iznimi yaninda gecirecem beraber alisveris yapacagiz diyo bende her gun ona yukleniyorumilk başta bi susuyorum başka tarafa bakıyorum felan baktım bu halen konşuyor bu sfer bende başlıyorum
evet evlenemediğimiz için canım
niye bekliyorsunuz siz?
http://www.3aaaithalat.com/burdan canım :)ay bunlar çok güzelmişşş nerden canım bunlar ?
canım geçmiş olsun havası mı yaramadı diyeceğim ama bu dönemde bendede şiddetli mide ağrısı bulantı oluyor enfeksiyonlar oluyor sudan dolayı . ben buna verdim gerçekten çok rahatsızlık yaşadım bende
Kiyamam yaa evet canim artik dayanilmiyo bir yere kadar suss suss sonra ver gazi iste karakterimiz boyle .. canim ya ailesi yuzunden iki seferdir gelmediler tum hevesim kacti :'( simdi ki planimizda bahara gelmeleri ama benim hic heyecanim yok kendimi kaptirinca hep hayal kirikligi yasiyorum bana kesinn diyo biletlerini alacam 20 gunluk iznimi yaninda gecirecem beraber alisveris yapacagiz diyo bende her gun ona yukleniyorumherkes plan yapiyo elinde tarihi var benim nisanligim dolapta curudu dahada giymeyecem diyorum annesi demis oglum gitmeyecez demiyorum sadece yurtdisina ciktik dugun icin epey masraf yaptik simdi kiza taki takilacak az kendimize gelelim takilari hazirlar bahara dogru gideriz demis tabi bu beni tatmin etmiyo hergun lafini aciyorum o da bunaliyo simdiden ailesine cephe aldim nefret ediyorum !!! Birde teyzesi cadilik yapiyo daha beni tanimadan kaynanalik yapiyo ondan problemim cok :'( insallah evlenirsem mutlu olurum allahtan tayini olan ve kendi memleketinde calismasi imkansiz bir isi var yoksa kotu olurdu allahtan disliyim baskasi olsa ezdirmisti kendini
çok geçmş olsun nane limon kaynatıp içsen canımCanım çok kötüyüm ya, dün serumdan sonra eve geldim yine başladı bulantı aralıksız geçmiyor nasıl bir şeyse.. Doktor sadece bağırsak düzensizliği için ilaç yazmış. Annem bulantı için ilaç önerdi, bir şey yemeğe bile kalkamıyorum ki onu nasıl alcam dedim. Taksiyi aradım adam sağolsun aldı getirdi. İçtim az önce etkisini gösteriyor sanki.. Yediğim hiçbir şey midede kalmıyor.İnşallah bir an önce geçer.
ferforjeler belki kınada dağıtılabilir 50 tanesi 130 lira tutuyor
bunlarda kına yakılırken farklı olur :) 4'lü 7.50 :)
çok geçmiş olsun canımCanım çok kötüyüm ya, dün serumdan sonra eve geldim yine başladı bulantı aralıksız geçmiyor nasıl bir şeyse.. Doktor sadece bağırsak düzensizliği için ilaç yazmış. Annem bulantı için ilaç önerdi, bir şey yemeğe bile kalkamıyorum ki onu nasıl alcam dedim. Taksiyi aradım adam sağolsun aldı getirdi. İçtim az önce etkisini gösteriyor sanki.. Yediğim hiçbir şey midede kalmıyor.İnşallah bir an önce geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?