2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

düzcede şekerim yeni tanıdığım yaptı çok tatlı bi yer ben de çok beğeniyorum ama sakarya da salonlar o fiyat sadece

düzcede şekerim yeni tanıdığım yaptı çok tatlı bi yer ben de çok beğeniyorum ama sakarya da salonlar o fiyat sadece
bana izmit civarında kır düğünü mekanı lazım:)
hatta deniz kenarında bi mekan olursa çok güzel olur :)

Herşeye bağırıyor. maddiyata bağlıyorum ben agresifliğini. maddiyattan dolayı bişey yapamıyor ve deliriyor maalesef ki

Bende öyleyim ve inanılmaz sinirliyim.
Dogrudur kuzum uzerine gitme diyecemde bende senin gibi oldugum icin illa laf diyecem yine ne guzel bir sey yapamadigi icin cildiriyo sanirim nisandan bahsediyordur ?? Bizde imkani var ama oturuto bende o yuzsen kavga ediyorum ooff yaram desildi :'(

ilk başta bi susuyorum başka tarafa bakıyorum felan baktım bu halen konşuyor bu sfer bende başlıyorum
evet evlenemediğimiz için canım
niye bekliyorsunuz siz?

Günaydın kızlar, ben şu an hastanede serum yiyorum. Buraya atanalı 1 yıl oluyor ve bu zaman içinde yediğim serumun, kullandigim ilacın haddi hesabı yok. Niye böyle oluyor bilmiyorum

canım geçmiş olsun havası mı yaramadı diyeceğim ama bu dönemde bendede şiddetli mide ağrısı bulantı oluyor enfeksiyonlar oluyor sudan dolayı . ben buna verdim gerçekten çok rahatsızlık yaşadım bende

ilk başta bi susuyorum başka tarafa bakıyorum felan baktım bu halen konşuyor bu sfer bende başlıyorum
evet evlenemediğimiz için canım
niye bekliyorsunuz siz?
Kiyamam yaa evet canim artik dayanilmiyo bir yere kadar suss suss sonra ver gazi iste karakterimiz boyle .. canim ya ailesi yuzunden iki seferdir gelmediler tum hevesim kacti :'( simdi ki planimizda bahara gelmeleri ama benim hic heyecanim yok kendimi kaptirinca hep hayal kirikligi yasiyorum bana kesinn diyo biletlerini alacam 20 gunluk iznimi yaninda gecirecem beraber alisveris yapacagiz diyo bende her gun ona yukleniyorum herkes plan yapiyo elinde tarihi var benim nisanligim dolapta curudu dahada giymeyecem diyorum annesi demis oglum gitmeyecez demiyorum sadece yurtdisina ciktik dugun icin epey masraf yaptik simdi kiza taki takilacak az kendimize gelelim takilari hazirlar bahara dogru gideriz demis tabi bu beni tatmin etmiyo hergun lafini aciyorum o da bunaliyo simdiden ailesine cephe aldim nefret ediyorum !!! Birde teyzesi cadilik yapiyo daha beni tanimadan kaynanalik yapiyo ondan problemim cok :'( insallah evlenirsem mutlu olurum allahtan tayini olan ve kendi memleketinde calismasi imkansiz bir isi var yoksa kotu olurdu allahtan disliyim baskasi olsa ezdirmisti kendini

Canım çok kötüyüm ya, dün serumdan sonra eve geldim yine başladı bulantı aralıksız geçmiyor nasıl bir şeyse.. Doktor sadece bağırsak düzensizliği için ilaç yazmış. Annem bulantı için ilaç önerdi, bir şey yemeğe bile kalkamıyorum ki onu nasıl alcam dedim. Taksiyi aradım adam sağolsun aldı getirdi. İçtim az önce etkisini gösteriyor sanki.. Yediğim hiçbir şey midede kalmıyor. İnşallah bir an önce geçer.

aynen öyle ben birde sabırsızımdır ama bn sinirleneyim mesela hep alttan alır

niye öyle oldu maksat adını koymak olsun ama bir yandan kaynanan da haklı takısı felan olacak eksiksiz istiyor yapalım diye canım.

önyargılarından kurtul bu size ilişkinize zarar verir canım daha tanımadan hemde.özünde çok iyi insan olsa da sen sırf bu sebeble sevemezsin

çok geçmş olsun nane limon kaynatıp içsen canım

çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…