- 1 Eylül 2014
- 1.291
- 1.442
- 358
- 33
iyi dersler tatlımmm :) bende bu kağıtlara bakayım aklıma cok yattı şimdiden olan kutuları paketlesem yavas yavas iyi olur sanki :)gelincikler ben okula gidiyorumm topiğimiz size emanettt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi dersler tatlımmm :) bende bu kağıtlara bakayım aklıma cok yattı şimdiden olan kutuları paketlesem yavas yavas iyi olur sanki :)gelincikler ben okula gidiyorumm topiğimiz size emanettt
hoş gördüm gizemcim baya sözlü kalcaksınız yani.aaa melektaşımmmm hoşgeldinn :):) bende izmirliyim 23 yaşındayım bir yıldır sözlüyüm nişan yapmıyoruz 15 agustosta inş düğünü yapıcaz :)
kızlar bende annemle dha yeni aynı krizi atlattım 1000 lira yatak örtüsü gelin yatağımış ben mi olccam yatak mı olcak gelin belli değil güllü pullu otursan oturamazsn üstüne:) Gittim saten takım aldım bi tane kapattım olayı cok da güzel duruyo walla :)pullu boncukları bende sevmiyorum hiç ve kullanmıcağım şeyi almayı düşünmüyrm
bu englısh home günlük için olanlardan alabilirim.
biz bohça yapmayacağz büyük ihtimal . erkek arkadaşım o masrafı yapacağına bana bilezik takmasını isteyceğim canım sonuçta ben çeyizimde alınacaklar arasında olacak bohçaya onulacaklar.
bi kağıtla sarıyolar canım o kutuları ama onun adını bilmiyorum sadece o kağıtlarla sarsan olmaz mı ki?
böyle renkli desenli yapışlanlı kağıtlarla kaplayabilirsin kutuları canım
bu tarz etiketlerde var :)
totelde 2 yıl sözlü kalmış olcaz bir yılı bitti bile :) Zaten 6. yılımıza girdikk 7e girerken anca evlenmiş olucaz :) Bugün yine salon bakamya gidicez bi türlü karar veremiyorumhoş gördüm gizemcim baya sözlü kalcaksınız yani.
kızlar bende annemle dha yeni aynı krizi atlattım 1000 lira yatak örtüsü gelin yatağımış ben mi olccam yatak mı olcak gelin belli değil güllü pullu otursan oturamazsn üstüne:) Gittim saten takım aldım bi tane kapattım olayı cok da güzel duruyo walla :)
nesine karar veremiyosun?totelde 2 yıl sözlü kalmış olcaz bir yılı bitti bile :) Zaten 6. yılımıza girdikk 7e girerken anca evlenmiş olucaz :) Bugün yine salon bakamya gidicez bi türlü karar veremiyorum
sende hoşgeldin canımmm, naber, napıyosunnnnhoşgeldinn boncuğummmm
bebişm yanımda yok ama dur neten bulabilrsem atayım kayınvalidem karaca homedan tam takım alıcakmış bornozundan yastık kılıfına kadar o yüzden ben bi saten takım aldım bide günlük renkli renkli takımlar alıcam cok para harcamıcam yani bana mantıksız geliyo allı pullu :)hele o güllüleri çüçeklileri hç sevmem karaca homede var bir tane ona bayılıyorum ama fiyatı bilmiyorum saten ama kaygan olmuyor mu onlar.
hayırlı olsun canım resim var mı görelim güle güle kullan bir eksik daha bitti:)
bi kaç yere baktık benm aklımda deniz kenarında bi mekanda yapmak vardı hep öncesnden beri ama istediğim iki mekanda bu yıl sansıma kapanmış Normal kır düğünü tarzı istemiyorum otellere baktık hem cok fiyatlı hemde içime sinen olmadı acıkcası şimdi bugün bi yere dha gidicez 5 salonu varmş hem yemekli olncada fiyatlar da ideal ucuk değil umarım beğenirim :S günler kalmıyo diyolar ondan acele ediyorum bende ramazandan dolayı bi ay yok zaten geriye 2 ay kalıyo eylülde de ben yapamam o yuzden biraz erken davranıyrm salon konusundanesine karar veremiyosun?
yalnız bizde mayıs'ta yapıcaz düğünü büyük ihtimalle. mayıs olmazsa bayramdan sonraki hafta. biz salon bakmadık hiç
hele o güllüleri çüçeklileri hç sevmem karaca homede var bir tane ona bayılıyorum ama fiyatı bilmiyorum saten ama kaygan olmuyor mu onlar.
hayırlı olsun canım resim var mı görelim güle güle kullan bir eksik daha bitti:)
artık baktıklarından birini seçicen mecbur. sen baya erken başlamışsın, dolu olma ihtimali de pek yok :) hayırlısı olsun şimdiden canıımbi kaç yere baktık benm aklımda deniz kenarında bi mekanda yapmak vardı hep öncesnden beri ama istediğim iki mekanda bu yıl sansıma kapanmış Normal kır düğünü tarzı istemiyorum otellere baktık hem cok fiyatlı hemde içime sinen olmadı acıkcası şimdi bugün bi yere dha gidicez 5 salonu varmş hem yemekli olncada fiyatlar da ideal ucuk değil umarım beğenirim :S günler kalmıyo diyolar ondan acele ediyorum bende ramazandan dolayı bi ay yok zaten geriye 2 ay kalıyo eylülde de ben yapamam o yuzden biraz erken davranıyrm salon konusunda
işimi şansa bırakmadım :) sağol canımm :)artık baktıklarından birini seçicen mecbur. sen baya erken başlamışsın, dolu olma ihtimali de pek yok :) hayırlısı olsun şimdiden canıım
Eki Görüntüle 1253544 tam benmkini bulamadm canm ama aynısı buda sadece bnm ki sanırım parlak duruyo saten olduğundan ötürü :)
artık baktıklarından birini seçicen mecbur. sen baya erken başlamışsın, dolu olma ihtimali de pek yok :) hayırlısı olsun şimdiden canıım
sende hoşgeldin canımmm, naber, napıyosunnnn
iyiyim canım çalışıyorum canım senden nber napıyosun bakaılım
canım bence bakmalısın fiyat açıısndanda 2014 fiyatı verirler en azından biraz daha uygun olur yer bulma ihtimali de sıkıntı olabilir bnm abimin nişanı aralık ta olsun ondan sonraki hafta yer tutuldu salon için .
ramazandan dolayı herkes maysı ayında yapıyorki bu sene haziran 18 de
iyiyim canım çalışıyorum canım senden nber napıyosun bakaılım
sağol canım benmm teşekkr ederim daha güzelleri senin olsunn :) :)çok güzelmiş canım güle güle kullan.