• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kesinlikle katılıyorum tekrar bi gözden geçirip düzenlicem listeyi yaa gerçekten çok şey takıldı gözüme alabileceğim yok bitmicek yooook
biter canım biter ben yazdıklarımın çogunu aldım az kaldı ama sen listeyi düzenleyince yine bizimle paylaş eksik varmı bakarız bende kontrol ederim listemi :)

biter canım biter ben yazdıklarımın çogunu aldım az kaldı ama sen listeyi düzenleyince yine bizimle paylaş eksik varmı bakarız bende kontrol ederim listemi :)
iyi yapmışsın kız ben çok pişmanım çalışırken çok fazla almadım aman dedim alınır çok var aldıklarım önüme çıkıyo şimdi ama eksik çoook bende aşağı yukarı yarısını aldım bornoz setim yastık yorganım yok tekstilde başka eksiğim kalmadı ama mutfak eşyalırm yarım küçük ev aletlerim hiç yok

iyi yapmışsın kız ben çok pişmanım çalışırken çok fazla almadım aman dedim alınır çok var aldıklarım önüme çıkıyo şimdi ama eksik çoook bende aşağı yukarı yarısını aldım bornoz setim yastık yorganım yok tekstilde başka eksiğim kalmadı ama mutfak eşyalırm yarım küçük ev aletlerim hiç yok
ben elime geçen her kuruşla aldım resmen tekstilden bi mutfak önlüğü takımım yok :(
yastıklar yorganlar bornoz takımı masa örtüleri peçeteler danteller filan tamam ama eksik çok tabi:mad:

okula gitcem bugün canım sen napıyosun:KK61:
bende sabah bir metro faciasıyla birlkte işe geç kaldım ay tıklım tıklım ortalık bundan yararlanan pis heriflerdde cabası kadına taciz etmiş adamın bri kavga kıyamet koptu sabah sabh noluyoruz dedim walla gün böyle başladı sonu güzel olur inş :) ayy bide sana ne danışıcam benn sen çeyizde artık kral oldunn :) Engin bilgilerinle bana bi akıll rica ediyorum :)

bende sabah bir metro faciasıyla birlkte işe geç kaldım ay tıklım tıklım ortalık bundan yararlanan pis heriflerdde cabası kadına taciz etmiş adamın bri kavga kıyamet koptu sabah sabh noluyoruz dedim walla gün böyle başladı sonu güzel olur inş :) ayy bide sana ne danışıcam benn sen çeyizde artık kral oldunn :) Engin bilgilerinle bana bi akıll rica ediyorum :)
ben liseye giderken bir adamın kafasında çanta paralamış bir taneside iğneyi batırmış insanım adam olsunlar o elleri kolları bi tarafları ayrı hareket ediyo pisliklerin:KK62:
sor tabi canım :)

ben liseye giderken bir adamın kafasında çanta paralamış bir taneside iğneyi batırmış insanım adam olsunlar o elleri kolları bi tarafları ayrı hareket ediyo pisliklerin:KK62:
sor tabi canım :)
çeyiz alma olayını ben pek sevmiyorum davullu zurnalı ama kayınvalidemle annem yine de bi çeyiz götürme olayı olur olmadan olmaz diyolar :/ bu eşyaları kutularında kurdelemek bnm gözüme pek hoş gözükmüyo sn böyle süslü püslü şeyleri iiyi biliyosun nasıl yapsam acaba :(

çeyiz alma olayını ben pek sevmiyorum davullu zurnalı ama kayınvalidemle annem yine de bi çeyiz götürme olayı olur olmadan olmaz diyolar :/ bu eşyaları kutularında kurdelemek bnm gözüme pek hoş gözükmüyo sn böyle süslü püslü şeyleri iiyi biliyosun nasıl yapsam acaba :KK43:
bi kağıtla sarıyolar canım o kutuları ama onun adını bilmiyorum sadece o kağıtlarla sarsan olmaz mı ki?
IMG_20130911_123744.jpg
böyle renkli desenli yapışlanlı kağıtlarla kaplayabilirsin kutuları canım
images
bu tarz etiketlerde var :)

bi kağıtla sarıyolar canım o kutuları ama onun adını bilmiyorum sadece o kağıtlarla sarsan olmaz mı ki?
IMG_20130911_123744.jpg
böyle renkli desenli yapışlanlı kağıtlarla kaplayabilirsin kutuları canım
images
bu tarz etiketlerde var :)
ayyyy bayıldımmmmm süpersin yaa alnından öpceem nerden buldun bunlarıııı :)

Olsun kuzum tak ne olacak insallah gercek alyanslarida takmak nasip olur. Aynen oyle canim birbirinize ait oldugunuzu hissdeceksiiz yinede degisik anlamlar yukluyor tak gitsin :)

inşallah canım .öyle yapalım artık bakalım ne olacak ondan sonrasında. sevgilim şu sıralar inanılmaz gergin . ne yapacağım bilmiyorum bende alttan alamıyorum parlıyorum hemen

tanışalım tabiii canımm :) :)
İzmitliyim, 23 yaşındayım, geçtiğimiz cumartesi nişanlandım :KK37: muhasebeciyim. sen?
günaydın tatlım boş bırakma buraları :)

kuzuum bu kagıtlar heryerde var ben daha önce ayakkabı kutusu kaplamıştım metresi 40 kuruş filandı bende böyle yapmayı planlıyorum tabü üşenmezsem :)

tımam :KK48: ama sen gidiyorsun şimdide :KK35:

kullanmayacağım bişeyler alıp kalabalık etmek istemiyorum hep bu prensiple gittim. bir de mesela gelin takımı mı ne var, hani yatağımıza ilk serilen pullu dantelli falan oluyor. annem bir kere de serilse alınacak diyor. ben niye alayım bi kere kullanacaksam. yani o ne der bu ne der diye bişey yapmak istemiyorum.

bu arada ben nevresimlerimi henüz almadım, hangi marka ve kaç tane almayı düşünüyorsunuz??

pullu boncukları bende sevmiyorum hiç ve kullanmıcağım şeyi almayı düşünmüyrm

bu englısh home günlük için olanlardan alabilirim.

biz bohça yapmayacağz büyük ihtimal . erkek arkadaşım o masrafı yapacağına bana bilezik takmasını isteyceğim canım sonuçta ben çeyizimde alınacaklar arasında olacak bohçaya onulacaklar.

Back