- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
biter canım biter ben yazdıklarımın çogunu aldım az kaldı ama sen listeyi düzenleyince yine bizimle paylaş eksik varmı bakarız bende kontrol ederim listemi :)kesinlikle katılıyorum tekrar bi gözden geçirip düzenlicem listeyi yaa gerçekten çok şey takıldı gözüme alabileceğim yok bitmicek yooook
iyi yapmışsın kız ben çok pişmanım çalışırken çok fazla almadım aman dedim alınır çok var aldıklarım önüme çıkıyo şimdi ama eksik çoook bende aşağı yukarı yarısını aldım bornoz setim yastık yorganım yok tekstilde başka eksiğim kalmadı ama mutfak eşyalırm yarım küçük ev aletlerim hiç yokbiter canım biter ben yazdıklarımın çogunu aldım az kaldı ama sen listeyi düzenleyince yine bizimle paylaş eksik varmı bakarız bende kontrol ederim listemi :)
ben elime geçen her kuruşla aldım resmen tekstilden bi mutfak önlüğü takımım yokiyi yapmışsın kız ben çok pişmanım çalışırken çok fazla almadım aman dedim alınır çok var aldıklarım önüme çıkıyo şimdi ama eksik çoook bende aşağı yukarı yarısını aldım bornoz setim yastık yorganım yok tekstilde başka eksiğim kalmadı ama mutfak eşyalırm yarım küçük ev aletlerim hiç yok
okula gitcem bugün canım sen napıyosunkızlar günaydın napıyosunuzzz ???
bende sabah bir metro faciasıyla birlkte işe geç kaldım ay tıklım tıklım ortalık bundan yararlanan pis heriflerdde cabası kadına taciz etmiş adamın bri kavga kıyamet koptu sabah sabh noluyoruz dedim walla gün böyle başladı sonu güzel olur inş :) ayy bide sana ne danışıcam benn sen çeyizde artık kral oldunn :) Engin bilgilerinle bana bi akıll rica ediyorum :)okula gitcem bugün canım sen napıyosun
ben liseye giderken bir adamın kafasında çanta paralamış bir taneside iğneyi batırmış insanım adam olsunlar o elleri kolları bi tarafları ayrı hareket ediyo pisliklerinbende sabah bir metro faciasıyla birlkte işe geç kaldım ay tıklım tıklım ortalık bundan yararlanan pis heriflerdde cabası kadına taciz etmiş adamın bri kavga kıyamet koptu sabah sabh noluyoruz dedim walla gün böyle başladı sonu güzel olur inş :) ayy bide sana ne danışıcam benn sen çeyizde artık kral oldunn :) Engin bilgilerinle bana bi akıll rica ediyorum :)
çeyiz alma olayını ben pek sevmiyorum davullu zurnalı ama kayınvalidemle annem yine de bi çeyiz götürme olayı olur olmadan olmaz diyolar :/ bu eşyaları kutularında kurdelemek bnm gözüme pek hoş gözükmüyo sn böyle süslü püslü şeyleri iiyi biliyosun nasıl yapsam acababen liseye giderken bir adamın kafasında çanta paralamış bir taneside iğneyi batırmış insanım adam olsunlar o elleri kolları bi tarafları ayrı hareket ediyo pisliklerin
sor tabi canım :)
bi kağıtla sarıyolar canım o kutuları ama onun adını bilmiyorum sadece o kağıtlarla sarsan olmaz mı ki?çeyiz alma olayını ben pek sevmiyorum davullu zurnalı ama kayınvalidemle annem yine de bi çeyiz götürme olayı olur olmadan olmaz diyolar :/ bu eşyaları kutularında kurdelemek bnm gözüme pek hoş gözükmüyo sn böyle süslü püslü şeyleri iiyi biliyosun nasıl yapsam acaba
ayyyy bayıldımmmmm süpersin yaa alnından öpceem nerden buldun bunlarıııı :)bi kağıtla sarıyolar canım o kutuları ama onun adını bilmiyorum sadece o kağıtlarla sarsan olmaz mı ki?
böyle renkli desenli yapışlanlı kağıtlarla kaplayabilirsin kutuları canım
bu tarz etiketlerde var :)
günaydın canımmmgünaydın kızlarrr
Ben yeniyim topicde , tanışalımgünaydın canımmm
tanışalım tabiii canımm :) :)Ben yeniyim topicde , tanışalım
günaydın tatlım boş bırakma buraları :)günaydın kızlarrr
kuzuum bu kagıtlar heryerde var ben daha önce ayakkabı kutusu kaplamıştım metresi 40 kuruş filandı bende böyle yapmayı planlıyorum tabü üşenmezsem :)ayyyy bayıldımmmmm süpersin yaa alnından öpceem nerden buldun bunlarıııı :)
Olsun kuzum tak ne olacak insallah gercek alyanslarida takmak nasip olur. Aynen oyle canim birbirinize ait oldugunuzu hissdeceksiiz yinede degisik anlamlar yukluyor tak gitsin :)
İzmitliyim, 23 yaşındayım, geçtiğimiz cumartesi nişanlandımtanışalım tabiii canımm :) :)
günaydın tatlım boş bırakma buraları :)
kuzuum bu kagıtlar heryerde var ben daha önce ayakkabı kutusu kaplamıştım metresi 40 kuruş filandı bende böyle yapmayı planlıyorum tabü üşenmezsem :)
kullanmayacağım bişeyler alıp kalabalık etmek istemiyorum hep bu prensiple gittim. bir de mesela gelin takımı mı ne var, hani yatağımıza ilk serilen pullu dantelli falan oluyor. annem bir kere de serilse alınacak diyor. ben niye alayım bi kere kullanacaksam. yani o ne der bu ne der diye bişey yapmak istemiyorum.
bu arada ben nevresimlerimi henüz almadım, hangi marka ve kaç tane almayı düşünüyorsunuz??
aaa melektaşımmmm hoşgeldinn :):) bende izmirliyim 23 yaşındayım bir yıldır sözlüyüm nişan yapmıyoruz 15 agustosta inş düğünü yapıcaz :)İzmitliyim, 23 yaşındayım, geçtiğimiz cumartesi nişanlandımmuhasebeciyim. sen?
tımamama sen gidiyorsun şimdide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?