• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

onur 339.jpg
kızlar söz(nişan ) için liste yaptım unuttuğum bişey var mı?

fiyatlarını net bilmiyorum ama dış çekim vazgeçmeyeceğim ayrıntılardan canım :)
fotoğrafçı tüm gün benimle olsun istiyorum bir arkadaşımda video çekicek o gün :)
geriye bi anılar kalıyor:)

ben nikahımı ayrı gün yapıcağım için o gün çekimleri de yaptırıcam nikahla başlıcak çekimler iki yer var kafamda gideceğimiz fiyatlar 1000 liradan başlıyo diyebilirim canım ama daha uyguna da bulabilirsin henüz araştırmadım ona da biran önce bakmam gerekiyo sanırım :KK64:

ya kızlar bu fotoğraf konusu benim en hassas noktam. çok önemsiyorum hiç bir ayrıntı kaçmasın ve içime sinen bi çekim olsun istiyorum. bakınca şu eksik keşke şöyle olsaydı demiyim. asıl sorun şu ki, benim sevdiceğimin işi kameralarla fotoğraf makinalarıyla vs. bir çok profesyonel makinaları var ve iş ortağı da güzel sanatlar mezunu bir yönetmen. reklam film sektöründe çok tanıdıkları var, katalog, moda çekimi yapan bir arkadaşı var hatta. aşkcığım bu insanlar pekala yapabilir bizim çekimimizi diyor. ama benim tereddütlerim var. nasıl poz verileceği, konsept seçimi vs konularında düğün çekiminde tecrübeli biri olmalı diye düşünüyorum. belki de çok orijinal bişey çıkarıcaklar ama şansa bıramıcağım kadar çok değer veriyorum, kararsızım:KK57:

birde gelinlik kirleniyor onu napıcaz, bu sorunun cevabını da bulamadımo_O

Eki Görüntüle 1253098 kızlar söz(nişan ) için liste yaptım unuttuğum bişey var mı?
Harikasın sen hayranlıkla izliyorum :KK51:

ya kızlar bu fotoğraf konusu benim en hassas noktam. çok önemsiyorum hiç bir ayrıntı kaçmasın ve içime sinen bi çekim olsun istiyorum. bakınca şu eksik keşke şöyle olsaydı demiyim. asıl sorun şu ki, benim sevdiceğimin işi kameralarla fotoğraf makinalarıyla vs. bir çok profesyonel makinaları var ve iş ortağı da güzel sanatlar mezunu bir yönetmen. reklam film sektöründe çok tanıdıkları var, katalog, moda çekimi yapan bir arkadaşı var hatta. aşkcığım bu insanlar pekala yapabilir bizim çekimimizi diyor. ama benim tereddütlerim var. nasıl poz verileceği, konsept seçimi vs konularında düğün çekiminde tecrübeli biri olmalı diye düşünüyorum. belki de çok orijinal bişey çıkarıcaklar ama şansa bıramıcağım kadar çok değer veriyorum, kararsızım:KK57:

Canım illaki düğün çekimi yapanda tanıdığı vardır o kadar çevresi varsa inan bulunur biri. En kötü tanıdığı fotoğrafçıların tanıdıkları vardır. Çok şanslısın onlar bil harika iş çıkarır ama çektikleri fotoğrafları gör tabi önce . Gelinlik konusuda kirlenme ihtimali olan yerlerde çekineceksen farklı bir gün çektir fotoları (düğün sonrasında mesela) yok hafif toz falanı kastediyorsan ona gelinlikçin fikir verebilir belki ıslak mendil bile yeterli olur

Peki canım başka ne netleştirdiniz şu an? Bizde mayıs düşünüyoruz ama hiç bir şey netleşmedi henüz o_O
şuan sadece salon tutuldu kına ve fotoğraf işini ayarlıcaz onun dışında gelinlik modelimi netleştirdim bu da çok stresli olabiliyo ben kaç ay sonra kararımı netleştirdim şuan aklıma gelenler bunlar canım

gelinlik çok güzel temizlenebiliyo canım onu kafana takma bide nişanlın haklı yani o kadar tanıdığının arasında başkasını zaten arama bir iki neler çekiliyomuş bakınsalar bile güzel şeyler çıkar ortaya zaten önemli olan doğru açıyı yakalamak e profesyoneller çokta güzel şeyler olur ;)

eğer bu şekilde not almazsam bi kargaşanın içinde kaybolurum gibi hissediyorum canım ne var ne yok böyle rahat görülüyor :)
valla herşeyi düşünmüşsün canım benim bu kadar detaylı olmamıştı aceleye geldi sanki sonradan geldi aklıma hep şu da olsaymış dediklerim :)

valla herşeyi düşünmüşsün canım benim bu kadar detaylı olmamıştı aceleye geldi sanki sonradan geldi aklıma hep şu da olsaymış dediklerim :)
bende hep böyle detaylarla ugraşırırım işte bi sürü liste sayesinde ayakta duruyorum resmen:KK54:

evet eve grdiği

öyle hevesle söyleyince senin düşündüğün şekilde ki gibi liseliler gibi diyemedim. şu anda da ekim ayını iple çekiyor

ama o bile farklı bişey sana ait olduğunu biliyorsun benimde ona ait oldgmu farklı duygular hele bi takalımda duygularımı paylaşırım artık.:)

aileler bilmediği için çokta alyans olarak istemiyorum aslında. eve grdiğimde çıkaracağım sonuçta
Olsun kuzum tak ne olacak insallah gercek alyanslarida takmak nasip olur. Aynen oyle canim birbirinize ait oldugunuzu hissdeceksiiz yinede degisik anlamlar yukluyor tak gitsin :)

eğer bu şekilde not almazsam bi kargaşanın içinde kaybolurum gibi hissediyorum canım ne var ne yok böyle rahat görülüyor :)
Hiç öyle düzenli değilim ama benimde listelemem lazım herşeyi :)

şuan sadece salon tutuldu kına ve fotoğraf işini ayarlıcaz onun dışında gelinlik modelimi netleştirdim bu da çok stresli olabiliyo ben kaç ay sonra kararımı netleştirdim şuan aklıma gelenler bunlar canım
Anladım canımm bizd yavaştan başlıcaz bakalım yarın bikaç düğün mekanı bakıcaz kısmetse hatta ayarlasak bile güzel olur da her yere bakmadan netleştiremem ben çok çabuk pişman olabiliyorum :110:

bende düzen ve plan delisiyimdir:KK69: çeyiz listem yok ama alıcaklarımı mutfak, tekstil, elektronik şeklinde ayrı ayrı yazmıştım. hatta modelleriyle beraber yazmıştım. mesela phılıps saç kurutma makinası şu modeli şeklinde:D ve aldığım herşeyi fotoğraflayıp kaldırırım, yakında çeyiz topiciğim de olacak inşallah :)

şimdi de söz için gerekenleri yazdım, bütçemi de aşağı yukarı hesapladım, ben ailemden hiç destek almıyorum herşeyi kendim yapıyorum Allahtan hep bunu istedim nasip oldu şükürler olsun.

gelin bohçasına 6lı takım alınıyormuş ben baktım ama saçma geldi çünkü mesela saten şort yerine babydoll almayı tercih ederim:oops: almak zorunda mıyız bunu sizler ne yaptınız?

selam tatlım napıyosun :)

Hiç öyle düzenli değilim ama benimde listelemem lazım herşeyi :)
listele canım çok iyi oluyor :)
bende düzen ve plan delisiyimdir:KK69: çeyiz listem yok ama alıcaklarımı mutfak, tekstil, elektronik şeklinde ayrı ayrı yazmıştım. hatta modelleriyle beraber yazmıştım. mesela phılıps saç kurutma makinası şu modeli şeklinde:D ve aldığım herşeyi fotoğraflayıp kaldırırım, yakında çeyiz topiciğim de olacak inşallah :)

şimdi de söz için gerekenleri yazdım, bütçemi de aşağı yukarı hesapladım, ben ailemden hiç destek almıyorum herşeyi kendim yapıyorum Allahtan hep bunu istedim nasip oldu şükürler olsun.

gelin bohçasına 6lı takım alınıyormuş ben baktım ama saçma geldi çünkü mesela saten şort yerine
almayı tercih ederim:oops: almak zorunda mıyız bunu sizler ne yaptınız?
aynı ben :)
bende ayırdım canım çeyiz listesini mutfak yatak odası banyo ve genel ihtiyaçlar olarak bohça listelerinide yaptım ayrı ayrı söz nişan listeside hazır menüyede karar verdim :)
birazda sözden sonrasına yoğunlaşmam lazım sudan çıkmış balığa dönmek istemiyorum :)
ben 6 lı takımı aldırıcam sanırım
yani zaten kendimizde alıyoruz ya gecelik filan yeterli olur diye düşünüyorum :)

bende ayırdım canım çeyiz listesini mutfak yatak odası banyo ve genel ihtiyaçlar olarak bohça listelerinide yaptım ayrı ayrı söz nişan listeside hazır menüyede karar verdim :)
birazda sözden sonrasına yoğunlaşmam lazım sudan çıkmış balığa dönmek istemiyorum :)
yani zaten kendimizde alıyoruz ya gecelik filan yeterli olur diye düşünüyorum :)
Ne yapayim canim disardaydom yeni geldim sen ne yapiyorsun :)

kullanmayacağım bişeyler alıp kalabalık etmek istemiyorum hep bu prensiple gittim. bir de mesela gelin takımı mı ne var, hani yatağımıza ilk serilen pullu dantelli falan oluyor. annem bir kere de serilse alınacak diyor. ben niye alayım bi kere kullanacaksam. yani o ne der bu ne der diye bişey yapmak istemiyorum.

bu arada ben nevresimlerimi henüz almadım, hangi marka ve kaç tane almayı düşünüyorsunuz??

Ne yapayim canim disardaydom yeni geldim sen ne yapiyorsun :)
napıyım canım ugraşıyorum evde :)
kullanmayacağım bişeyler alıp kalabalık etmek istemiyorum hep bu prensiple gittim. bir de mesela gelin takımı mı ne var, hani yatağımıza ilk serilen pullu dantelli falan oluyor. annem bir kere de serilse alınacak diyor. ben niye alayım bi kere kullanacaksam. yani o ne der bu ne der diye bişey yapmak istemiyorum.

bu arada ben nevresimlerimi henüz almadım, hangi marka ve kaç tane almayı düşünüyorsunuz??
ben evlilik seti aldım canım ama kocaman yatak örtülerinden değil nevresim takımı ve pike takımından oluşuyor fransız dantelli sende durumu öyle kurtarabilirsin istersen hem pikesi yatak örtüsü olarakda kullanılabilir
bende günlük yatak örtüsüne gıcık oluyorum o kadar nevresim alıyoruz özenerek niye kapatalım tekrar bilmiyorum
ama annem aaa misafir gelip odana girerse diyo (misafirin odamda ne işi var hala anlamıyorum)
nevresimleri özdilekten aldım canım evde de kullanıyoruz renk vermiyo yada küçülme gibi bi sorunu olmuyo 4 adet özdilekten...
bir tanede karaca homedan pike setiyle beraber aldım..
bu şekilde 6 nevresim takımı oldu yeterde artar diye düşünüyorum
2 battaniye
2 yorgan
4 yastık
1 alez
1 misafir nevresim takımı aldım...
yeterli diye düşünüyorum eksik varsa uyarın kızlar :)
tekli çarşafları ve yastık kılıflarınıda gereksiz görüyorum...

Back