- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
O pullu yatak örtüsü için aylardır kavga ediyoruz annemle. Nefret ediyorum çok saçmaa kullanmıcam niye o kadar para verip alayım? Bunu anlamıyorlar yaakullanmayacağım bişeyler alıp kalabalık etmek istemiyorum hep bu prensiple gittim. bir de mesela gelin takımı mı ne var, hani yatağımıza ilk serilen pullu dantelli falan oluyor. annem bir kere de serilse alınacak diyor. ben niye alayım bi kere kullanacaksam. yani o ne der bu ne der diye bişey yapmak istemiyorum.
bu arada ben nevresimlerimi henüz almadım, hangi marka ve kaç tane almayı düşünüyorsunuz??
napıyım canım ugraşıyorum evde :)
ben evlilik seti aldım canım ama kocaman yatak örtülerinden değil nevresim takımı ve pike takımından oluşuyor fransız dantelli sende durumu öyle kurtarabilirsin istersen hem pikesi yatak örtüsü olarakda kullanılabilir
bende günlük yatak örtüsüne gıcık oluyorum o kadar nevresim alıyoruz özenerek niye kapatalım tekrar bilmiyorum
ama annem aaa misafir gelip odana girerse diyo (misafirin odamda ne işi var hala anlamıyorum)
nevresimleri özdilekten aldım canım evde de kullanıyoruz renk vermiyo yada küçülme gibi bi sorunu olmuyo 4 adet özdilekten...
bir tanede karaca homedan pike setiyle beraber aldım..
bu şekilde 6 nevresim takımı oldu yeterde artar diye düşünüyorum
2 battaniye
2 yorgan
4 yastık
1 alez
1 misafir nevresim takımı aldım...
yeterli diye düşünüyorum eksik varsa uyarın kızlar :)
tekli çarşafları ve yastık kılıflarınıda gereksiz görüyorum...
O pullu yatak örtüsü için aylardır kavga ediyoruz annemle. Nefret ediyorum çok saçmaa kullanmıcam niye o kadar para verip alayım? Bunu anlamıyorlar yaaben 4 tane nevresim takımnı aldım canım 2si english home 2si home sweet homedan annem daha fazlasına da ihtiyacın olur dedi belki bikaç tane daha alırım
Ben de pullu tüllü dantelli ne varsa sevmiyorum hani evliliğin ilk günlerinde serilen o bana gereksiz geliyor neyse ama ben ikna ettim gibi annemi bakalımheh işte evlilik setiannem de onları diyor, dantelli olanlardan alıcaz galiba 200tl civarı diye biliyorum, sen kaça almıştın canım?
bitane özdilek pike takımım bitane de taç nevresimim var benim. annemin önceden aldıkları var bi tane de onu alsam ayrıca 2 yada 3 tane almam gerekir o zaman. bi battaniye englısh homedan almıştım, bi tane de müstakbel görümcem almış bana iki tane yeterli. alezim yokbenim bide yatak koruyucu o lastikli çarşaflardan
yastıkları ablam evlendiğinde annem yapmıştı, kaç taneydi hatırlamıyorum ama ben çift yastıkla yatıyorum, aşkım tek galibae misafir falan da gelebilir o yüzden 4 tane az olabilir bence
canım o kabarık yatak örtülerinden asla almambenim kastettiğim ev ilk kurulduğunda serilen dantelli falan olan gelin seti.
benim annemde devamlı nevresim alma ne gerek var diyor, kadına kalsa 2nevresimle yollayacak beni
ben de örtü almadım onun yerine home sweet ten dantelli pike takımı aldım içine de saten nevresim çok daha güzel duruyo gelin odası hiç aratmıyo valla allı pullu şeyleri her zaman da kullanılabilir bi takım oldu :)Ben de pullu tüllü dantelli ne varsa sevmiyorum hani evliliğin ilk günlerinde serilen o bana gereksiz geliyor neyse ama ben ikna ettim gibi annemi bakalım
heh işte evlilik setiannem de onları diyor, dantelli olanlardan alıcaz galiba 200tl civarı diye biliyorum, sen kaça almıştın canım?
bitane özdilek pike takımım bitane de taç nevresimim var benim. annemin önceden aldıkları var bi tane de onu alsam ayrıca 2 yada 3 tane almam gerekir o zaman. bi battaniye englısh homedan almıştım, bi tane de müstakbel görümcem almış bana iki tane yeterli. alezim yokbenim bide yatak koruyucu o lastikli çarşaflardan
yastıkları ablam evlendiğinde annem yapmıştı, kaç taneydi hatırlamıyorum ama ben çift yastıkla yatıyorum, aşkım tek galibae misafir falan da gelebilir o yüzden 4 tane az olabilir bence
Resmi var mı canım? Güzelse bende aldırabilirim öyle birşeyiben de örtü almadım onun yerine home sweet ten dantelli pike takımı aldım içine de saten nevresim çok daha güzel duruyo gelin odası hiç aratmıyo valla allı pullu şeyleri her zaman da kullanılabilir bi takım oldu :)
Bu bayaa baya güzelmiş ama fiyatı çok abartı. Pişman olmaman çok iyi canım gğle güle kullanırsın inşallah :)yok 200 olsa iyi 800 yada 900 gibi bişey verdim buna ama pişman değilim
aa aevet hadi 5 yastık olsun bari napalım
çarşaf yerine alez aldım ben yeterli heralde :)
çay takımını naptın canım 300 400 arası değişiyo fiyatları bana çok geliyo 12 adet cam çay takımı aldım cam çay kaşıkları aldım 40 lira tuttu bide güzel çay tepsisi bulurum tamamdır diyorum :)
Oyyyy buda çok güzelll kaça almıştın kuzu?benim pike takımım da bu şekilde :)Eki Görüntüle 1253261
canım iki seneye yakın oldu ben alalı sanırım 400 küsür bi fiyattı şimdi daha güzelleri de çıkmış olabilirResmi var mı canım? Güzelse bende aldırabilirim öyle birşeyi
Bu bayaa baya güzelmiş ama fiyatı çok abartı. Pişman olmaman çok iyi canım gğle güle kullanırsın inşallah :)
Oyyyy buda çok güzelll kaça almıştın kuzu?
yakından görmelisin canım baya aşk yaşıyorum bu takımla cemil ipekçiden almıştım ondan biraz tuzlu oldu :)Bu bayaa baya güzelmiş ama fiyatı çok abartı. Pişman olmaman çok iyi canım gğle güle kullanırsın inşallah :)
takım bozulsada çok üzüleceğim bişey değil ama bunun fiyatı uygunmuş canım markası ne hangi siteden?çay takımlarında bi tane çelik bulundurmanızı tavsiye ederim camlar kırılıp takımı bozuluyo tekir bekir kalıyo zamanla tabi zevk meselesi daha şık duruyo o da ayrıçelikte uygun olsun istiyosan ben mesela şunu düşünüyorum 110 lira 30 parça :)Eki Görüntüle 1253266
cemil ipekçiyi biliyorum onun da ürünleri gerçekten güzel , http://www.kahramanlarmadeni.com/ link verebiliyo muyuz bilemedim ama ekledim canımyakından görmelisin canım baya aşk yaşıyorum bu takımla cemil ipekçiden almıştım ondan biraz tuzlu oldu :)
takım bozulsada çok üzüleceğim bişey değil ama bunun fiyatı uygunmuş canım markası ne hangi siteden?
kapıda ödemesi var mı acaba canım gerçi şu eksiklerimi bi tamamlıyımda bütçem uygun olursa alırımcemil ipekçiyi biliyorum onun da ürünleri gerçekten güzel , http://www.kahramanlarmadeni.com/ link verebiliyo muyuz bilemedim ama ekledim canım
hiç bilmiyorum ki canım muhtemelen alıcam yazarım yine burdan ürün gelince resmini de paylaşırım ben de çaydanlığı var bu markanın hediye ondan güvenebildim gayet güzel çeliği sitedeki resminden daha iyi duruyokapıda ödemesi var mı acaba canım gerçi şu eksiklerimi bi tamamlıyımda bütçem uygun olursa alırım
bu eksikleri alıyoruz alıyoruz bitmiyor caım ya ben anlamadım ki sonumuz nolcakhiç bilmiyorum ki canım muhtemelen alıcam yazarım yine burdan ürün gelince resmini de paylaşırım ben de çaydanlığı var bu markanın hediye ondan güvenebildim gayet güzel çeliği sitedeki resminden daha iyi duruyo
sorsan düğünün yükü erkekte bunlar olmadan nolcak acababu eksikleri alıyoruz alıyoruz bitmiyor caım ya ben anlamadım ki sonumuz nolcak
ayyy öyle valla onlara sorsak herşeyi biz yapıyoruz ya derler onlar ne anlar detyalardansorsan düğünün yükü erkekte bunlar olmadan nolcak acabavalla liste yaptım içinden çıkamadım bişey alıyorum başka bişey ekleniyo listenin sonunu göremicem
senin listen daha detaylı canım karşılaştırıp eksikleri eklicem galiba :) dosyayı yüklemedi canım uzantısı uygun değilmiş not şeklinde kayıtlı bilgisayarda beceremedim biayyy öyle valla onlara sorsak herşeyi biz yapıyoruz ya derler onlar ne anlar detyalardan
listenin resmini yükleyebilir misin canım unuttuğum bişey varsa görürdüm :)
Seramik tencere takımı
Çelik tencere takımı
Günlük yemek takımı
Misafir yemek takımı
Misfair ç.k.b takımı
Günlük ç.k.b takımı
Misafir su takımı
Günlük su takımı
Çay takımı
pasta takımı
balık takımı
güveç takımı
çerez takımı
tatlı takımı
cezve takımı
çaydanlık
french press
tepsiler
kesme tahtaları
rende
yağdanlık
oklava merdane
zeytin tabakları
nihale
kurabiye kalıpları
limon sıkacagı
yumurta fırçası
yumurta çırpıcı
soyacak
açacak
meyve bıçakları
kirli kaşıklık
bulaşıklık
süzgeçler
fındık ceviz kıracagı
pizza kesici
bıçak seti
buz kalıbı
buz kovası
sebze kurutucu
derin kaplar
patates soğan kabı
saklama kapları
bardak altlıkları
salata kaseleri
sunum tabakları
sos tenceresi
fincan takımı
kahve yanı bardakları
mutfak sabunluğu
havan
amerikan servisleri
fırın kapları
havluluk
peçetelik
borcam seti
ekmek sepeti
başucu sürahisi
tahta kaşık spatula
meyve tabagı
cam çay kaşıkları
sahan seti
fondü seti
wog tavası
krep tavası
keyif tepsisi
kurabiyelik
kek fanusu
önlük takımı
bölmeli kahvaltı tabakları
kızartma tenceresi
erzak kutu ve kürekleri
kavanozlar
yumurta kalıbı
kara tahta
pano
ekmek kızartma makinesi
tost makinesi
blendr seti
kettle
benim mutfak listem bu canım
benim elektrikli aletlerden eksiğim blendr seti saç kurutma makinesi ve ütü kaldı canımÇeyiz listesi mutfak alışverişi için :
12 kişilik yemek takımı (misafir için),
6 kişilik yemek takımı (gündelik),
12 kişilik çatal-kaşık-bıçak takımı (misafir için),
6 kişilik çatal-kaşık-bıçak takımı (gündelik),
kahvaltı takımı,
teflon tencere seti,
çelik tencere seti,
çay bardağı takımı,
sahan seti,
teflon tava seti,
6 yada 12 kişilik su takımı,
nescafe takımı,
çaydanlık,
düdüklü tencere,
tepsi takımı,
kepçe takımı,
bıçak takımı,
tahta kaşık,
spatula,
meyve bıçağı seti,
kahvaltılık saklama seti,
kek kalıbı,
tuzluk-biberlik,
yağlık-sirkelik,
saklama kavanozları veya kapları,
salata kaseleri,
çerez takımı,
makarna süzgeci,
limon sıkacağı,
derin plastik kaplar,
rende,
oklava,
merdane,
elek,
havan,
kesme tahtası ve nihale,
baharat takımı
Çeyiz listesi ev tekstili için :
nevresim takımı, 7 çift kişilik 1 tek kişilik
pike takımı, 1 özel 3 gündelik
battaniye,
uyku seti, 1 adet
masa örtüsü,
bornoz takımı,
havlu takımı,
yorgan,
yastık,
salon için örtü takımı,
mutfak için örtü takımı,
hurç,
el emeği hazırlanan danteller,
banyo seti,
Çeyiz listesi elektrikli aletler için :
elektrikli süpürge,
ütü,
su ısıtıcısı,
çaycı,
mikser,
tost makinesi,
saç kurutma makinesi
heh bu şekilde kopyalayınca oldu üstü çizilenler var tabi ama çoğu alınacak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?