2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

evet canım en iyisi ailelerde bizde süreyi uzatmak istemiyolar zaten özellikle sevgilimin ailesi bu işler uzamaz diyip duruyolar...
nişanda set filan takılıyor mu? ben ne takılcaksa düğünde takılsın diyorum ama eminde olamıyorum

Takılar konusundan hiç anlamam ya ne ne zaman takılır falan Kızlar birşey sorucam size şimdi benim tektaşım beyaz altın hiç sarı bi tarafı yok ama alyans olarak böyle osmanlıyı çağrıştıran tarzlar çıktı ya şimdi ağır falan onlardan istiyorum ama renkleri çok abes kaçar mı sizce? Beyaz tektaşın yanına bu mesela?

ben böyle ağır tarzda bişey istemiyorum sanırım :)
bence çok göze baktmaz :)

Canim tektasin bunla yanyana güzel durmaz.sende tek taşı diger eline takarsin bizimde yuzukler boyle.

1 aydir nişanlı olmama ragmen yzugumu begenmemeye basladim :/ ilerde degistirip klasik bombeli modellerden alicam

Kizlar ben nisam yapmicam söz gibi evde yuzuklerimiz takilicak nisanlanmis olucaz. Bu yuzden elbise cok sıradan olmasin biraz daha abiyeye yakin olsun istiyorum. Ben acigim ama straplez veya sifir aski da giyemem bu ortamda. Bu sartlara uygun elbise nasil bulucam fikri olan

ben nişan için kolye almıştım çok beğenerek isimlerimizi yazdırdım üzerine başka bişey istemedim ama kayınvalidemin içine sinmemiş set beğenmiştim nişanlımla onu sormuş almış :) düğüne de annemlerden inci set istiyorum gelinlikle yakışıyo birde resimler için de kullanıcam :) çokta önemli değil takıp takıştırıp gezmediğim için bana zarar geliyo bozsan bi dünya fark

kızlar hızlıca bi menü oluşturdum :) bakalım begenicek misiniz :) yada az mı olur bilmiyorum :)
zeytinyağlı yaprak sarma
kıymalı gül böregi
peynirli puf poğaça
rulo patates salatası
kalp kurabiye :)
pasta
açık büfede olacaklar ise daha çeşitli olucak ama neler olabilir bilemedim ayrıca hazırlanan tabaklardaki herşeyden yine büfedede olucak böylece tekrar yemek isteyen rahatça alabilir :)

Eklentiler

• images (7).jpg
    19,2 KB · Görüntüleme: 59
bizim de oyle olucak canım, ama benim de elbise konusunda bi fikrim yok. Şık ve sade olmasını istiyorum

setim bunun kare kare olanı canım çok daha spor duruyo yakışıyo herşeyle

misafirlere tabak hazırlayıp, bide açık büfe mi yapacaksın canım

bende altrını çok sevmem yüzüğüme bile zor alıştım:)
sevgili kayınvalidem geçen sene doğum günümde aldı inci seti hatta çok mahcup oldum kabul etmedim ama ısrar edince aldım :)

bende altrını çok sevmem yüzüğüme bile zor alıştım:)
sevgili kayınvalidem geçen sene doğum günümde aldı inci seti hatta çok mahcup oldum kabul etmedim ama ısrar edince aldım :)
kayınvaliden benimki gibi hevesli demekki aslında çok güzel bi avantaj hiç eksik bırakmak istemiyolar hiçbişeyden çok şükür anlayışlı büyüklüğünü çok güzel biliyo

kayınvaliden benimki gibi hevesli demekki aslında çok güzel bi avantaj hiç eksik bırakmak istemiyolar hiçbişeyden çok şükür anlayışlı büyüklüğünü çok güzel biliyo
kesinlikle haklısın canım büyük avantaj çok tatlı bi kadın biz böyle güzel anlaşırız inşallah hep :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…