- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
evet canım en iyisi ailelerde bizde süreyi uzatmak istemiyolar zaten özellikle sevgilimin ailesi bu işler uzamaz diyip duruyolar...en güzeli canım benim de istemeyle nişan arasında üç hafta var çok aylar sonraya atma sorun çıkmasın olsun bitsin zaten sonra düğün telaşı oluyo iki tarafta da ikiniz de daha rahatlamış oluyosunuz taaa ki düğün yaklaşana kadar bizim de hafiften stresler başladı
Grip gibi birsey cnmneyin var tatlım geçmiş olsun
dikkat et kendine tatlım :)Grip gibi birsey cnm
Bu arada set ya nişan da yada düğünde takılıyor
ben böyle ağır tarzda bişey istemiyorum sanırım :)Takılar konusundan hiç anlamam ya ne ne zaman takılır falanKızlar birşey sorucam size şimdi benim tektaşım beyaz altın hiç sarı bi tarafı yok ama alyans olarak böyle osmanlıyı çağrıştıran tarzlar çıktı ya şimdi ağır falan onlardan istiyorum ama renkleri çok abes kaçar mı sizce? Beyaz tektaşın yanına bu mesela?
Eki Görüntüle 1251980
Takılar konusundan hiç anlamam ya ne ne zaman takılır falanKızlar birşey sorucam size şimdi benim tektaşım beyaz altın hiç sarı bi tarafı yok ama alyans olarak böyle osmanlıyı çağrıştıran tarzlar çıktı ya şimdi ağır falan onlardan istiyorum ama renkleri çok abes kaçar mı sizce? Beyaz tektaşın yanına bu mesela?
Eki Görüntüle 1251980
ben nişan için kolye almıştım çok beğenerek isimlerimizi yazdırdım üzerine başka bişey istemedim ama kayınvalidemin içine sinmemiş set beğenmiştim nişanlımla onu sormuş almış :) düğüne de annemlerden inci set istiyorum gelinlikle yakışıyo birde resimler için de kullanıcam :) çokta önemli değil takıp takıştırıp gezmediğim için bana zarar geliyo bozsan bi dünya farkevet canım en iyisi ailelerde bizde süreyi uzatmak istemiyolar zaten özellikle sevgilimin ailesi bu işler uzamaz diyip duruyolar...
nişanda set filan takılıyor mu? ben ne takılcaksa düğünde takılsın diyorum ama eminde olamıyorum
bizim de oyle olucak canım, ama benim de elbise konusunda bi fikrim yok. Şık ve sade olmasını istiyorumKizlar ben nisam yapmicam söz gibi evde yuzuklerimiz takilicak nisanlanmis olucaz. Bu yuzden elbise cok sıradan olmasin biraz daha abiyeye yakin olsun istiyorum. Ben acigim ama straplez veya sifir aski da giyemem bu ortamda. Bu sartlara uygun elbise nasil bulucam fikri olan
misafirlere tabak hazırlayıp, bide açık büfe mi yapacaksın canımEki Görüntüle 1251998 Eki Görüntüle 1251999 Eki Görüntüle 1252000 Eki Görüntüle 1252001 Eki Görüntüle 1252002
kızlar hızlıca bi menü oluşturdum :) bakalım begenicek misiniz :) yada az mı olur bilmiyorum :)
zeytinyağlı yaprak sarma
kıymalı gül böregi
peynirli puf poğaça
rulo patates salatası
kalp kurabiye :)
pasta
açık büfede olacaklar ise daha çeşitli olucak ama neler olabilir bilemedim ayrıca hazırlanan tabaklardaki herşeyden yine büfedede olucak böylece tekrar yemek isteyen rahatça alabilir :)
Eki Görüntüle 1252003 Eki Görüntüle 1252005 Eki Görüntüle 1252006 Eki Görüntüle 1252009
bende altrını çok sevmem yüzüğüme bile zor alıştım:)ben nişan için kolye almıştım çok beğenerek isimlerimizi yazdırdım üzerine başka bişey istemedim ama kayınvalidemin içine sinmemiş set beğenmiştim nişanlımla onu sormuş almış :) düğüne de annemlerden inci set istiyorum gelinlikle yakışıyo birde resimler için de kullanıcam :) çokta önemli değil takıp takıştırıp gezmediğim için bana zarar geliyo bozsan bi dünya fark
evet canım kargaşayı önlemiş olucam büfe biraz daha göze hitap eden iştah açan bişey olucak :)misafirlere tabak hazırlayıp, bide açık büfe mi yapacaksın canım
kayınvaliden benimki gibi hevesli demekki aslında çok güzel bi avantaj hiç eksik bırakmak istemiyolar hiçbişeyden çok şükür anlayışlı büyüklüğünü çok güzel biliyobende altrını çok sevmem yüzüğüme bile zor alıştım:)
sevgili kayınvalidem geçen sene doğum günümde aldı inci seti hatta çok mahcup oldum kabul etmedim ama ısrar edince aldım :)
güzelmiş, ben trabzon istiyordum ama kararsız kaldımEki Görüntüle 1252012 setim bunun kare kare olanı canım çok daha spor duruyo yakışıyo herşeyle
uffffffevet canım kargaşayı önlemiş olucam büfe biraz daha göze hitap eden iştah açan bişey olucak :)
kesinlikle haklısın canım büyük avantaj çok tatlı bi kadın biz böyle güzel anlaşırız inşallah hep :)kayınvaliden benimki gibi hevesli demekki aslında çok güzel bi avantaj hiç eksik bırakmak istemiyolar hiçbişeyden çok şükür anlayışlı büyüklüğünü çok güzel biliyo
planlarsan çok güzel atlatırsın canım o günü :)uffffffne kadar stresli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?