• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

bu ay ümit ediyorum bakalım arkadaşlar aranızda klomen kullanan arkadaşlara diyorum eşleriniz de muayene olup mu size klomen verdi yoksa direk sizin sorununuz çıktığından dolayı mı verdi

bu ay ümit ediyorum bakalım arkadaşlar aranızda klomen kullanan arkadaşlara diyorum eşleriniz de muayene olup mu size klomen verdi yoksa direk sizin sorununuz çıktığından dolayı mı verdi
canim Dr direk bana klomen vermişti benim yumurtlamaya ilgili bi sorunum yoktu ama eşim tskda çalışıyor görev çıkar diye hızlandırmak için vermisti
o ay uç tane yumurta olmuştu 12 18 22 kasıklarım patlayacak diye korktum daha da kullanmadı eşini falanda çağırması herkesin bünyesi farklı sana da boyle olur mu olmaz mi bilmiyorum allah yardımcı olsun zor bu isler canım benim

canim Dr direk bana klomen vermişti benim yumurtlamaya ilgili bi sorunum yoktu ama eşim tskda çalışıyor görev çıkar diye hızlandırmak için vermisti
o ay uç tane yumurta olmuştu 12 18 22 kasıklarım patlayacak diye korktum daha da kullanmadı eşini falanda çağırması herkesin bünyesi farklı sana da boyle olur mu olmaz mi bilmiyorum allah yardımcı olsun zor bu isler canım benim
hamile kaldın mı canım ya?

hamile kaldın mı canım ya?
eylul ayinda bu ilacı kullandım ardından tatile gittik deniz havuz derken yorucu ve stresli geçti yani çalışma pek olmadi:KK35: ben en azından o sebeple olmadı diye düşünüyorum yani bebis olmadı klomenide bir seferligine kullanmistim
bundan uç ay öncede kendiliginden hamile kaldim kimyasal gebelikti oda
simdi ilaç almak istemiyorum zor oluyor diye tekrar çalışmalar başladı simdi:eek::KK55:durmak yok yola devam
ayyy ne çok konuştum kusura akma tatlım ya:KK15:

merhaba arkadaşlar:KK54:benim batımda 12 nisan çok heyecanlıyım,bir an önce gelsin o gün istiyorum.daha önce kürtajla sonuçlanan bir hamilelik yaşadığım için az çok belirtileri biliyorum diyebilirim.bugün kasıklarımda bir batma var diğer gebeliğimde de böyle olmuştu.acabamı diyorum ama hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.psikolojik olabilir üşütmüş olabilir diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama olmuyor.sadece paylaşmak istedim beni en iyi anlayacak insanlar sizlersiniz.teşekkür ederim.

canım he
merhaba arkadaşlar:KK54:benim batımda 12 nisan çok heyecanlıyım,bir an önce gelsin o gün istiyorum.daha önce kürtajla sonuçlanan bir hamilelik yaşadığım için az çok belirtileri biliyorum diyebilirim.bugün kasıklarımda bir batma var diğer gebeliğimde de böyle olmuştu.acabamı diyorum ama hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.psikolojik olabilir üşütmüş olabilir diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama olmuyor.sadece paylaşmak istedim beni en iyi anlayacak insanlar sizlersiniz.teşekkür ederim.
canım heyecanını çok iyi anlıyorum inşallah hamissindir moral bozmak gibi olmasin ama evet malesef psikolojik olabiliyor ben bu ay yerlesme kanamasini bile yasadim çok bel baglamamak gerekiyor zararıni yine biz cekiyoruz bu heyecan insanin içini alt üst ediyor benimde bat 6 nisan dört gün önce kan testi yaptım negatif tekrar yapmaya cesaretim yok çok zor yumurtlama sonrası 15 gün beklemek, bi o kadar da sıkıcı pufff :KK23::KK16:

canım he

canım heyecanını çok iyi anlıyorum inşallah hamissindir moral bozmak gibi olmasin ama evet malesef psikolojik olabiliyor ben bu ay yerlesme kanamasini bile yasadim çok bel baglamamak gerekiyor zararıni yine biz cekiyoruz bu heyecan insanin içini alt üst ediyor benimde bat 6 nisan dört gün önce kan testi yaptım negatif tekrar yapmaya cesaretim yok çok zor yumurtlama sonrası 15 gün beklemek, bi o kadar da sıkıcı pufff :KK23::KK16:

teşekkür ederim canım.insan doğası işte heyecandan neler oluyor.bende senin gibi düşünüyorum cok doğru şeyler söylemişsin psikolojk olabilir.senin az kalmış arkadaşım inşallah sende hamişsindir.kan testi yaptırmışsın ama geç döllenme olursa çıkmayabilir.umudunu kaybetme.günün gelsin olmazsan bakarsın:KK28:

eylul ayinda bu ilacı kullandım ardından tatile gittik deniz havuz derken yorucu ve stresli geçti yani çalışma pek olmadi:KK35: ben en azından o sebeple olmadı diye düşünüyorum yani bebis olmadı klomenide bir seferligine kullanmistim
bundan uç ay öncede kendiliginden hamile kaldim kimyasal gebelikti oda
simdi ilaç almak istemiyorum zor oluyor diye tekrar çalışmalar başladı simdi:eek::KK55:durmak yok yola devam
ayyy ne çok konuştum kusura akma tatlım ya:KK15:
yok canım olur mu sora sora geçecek bu dönemler doktor eşinde doktora gitsin dedi ama bazılarına doktor eşi gitmeden de vermiş onu merak ediyorum

teşekkür ederim canım.insan doğası işte heyecandan neler oluyor.bende senin gibi düşünüyorum cok doğru şeyler söylemişsin psikolojk olabilir.senin az kalmış arkadaşım inşallah sende hamişsindir.kan testi yaptırmışsın ama geç döllenme olursa çıkmayabilir.umudunu kaybetme.günün gelsin olmazsan bakarsın:KK28:
inşallah canim
dedigin gibi kırmızı kart görmessem yaparım

anladım kisti ilaç tedavisiyle yok ediyorlar sanırm
evet tekrar yok etmek içi ilaç veryorlarmis.
bilmiyorum burdami başka topiktemiydi Dr uç ay korunma verdi diye okumuştum kist oluştuğu için dogum kontrol hapı vermiş rabbim gönlüne gore versin canım tez zamanda hayırlı haber alırsınız insallah:KK66:

BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ :)))

aysedurmaz __________BAT 28 Şubat__________HAMİLE:nazar::anneadayı:
ftm00 ______________BAT 21 Mart__________HAMİLE:nazar::anneadayı:
Ulytau______________BAT 28 Mart_____________HAMİLE:nazar::anneadayı:
pinkpisces___________BAT 8 Nisan___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
lilydodo _____________BAT 29 Mart___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
BaykusArya __________BAT 9 Mart (?)
Musmutlu22__________BAT 15 Mart (?)
wertaszx ____________BAT 20 Mart (?)
Svedrif90___________BAT 25 Mart (?)
ecrin gelsin___________BAT 6 Nisan
nastasia ____________ BAT 10 Nisan
Yesimakmn __________BAT 10 Nisan
new smiles __________BAT 10 Nisan
base2012____________BAT 12 Nisan
MssBetty____________BAT 15 Nisan
BEBEGIMMMMMM ___BAT 15 Nisan
kokulukalem _________BAT 16 Nisan
aayna ______________BAT 18 Nisan
Esoes1919___________BAT 21 Nisan
fatihkbra____________BAT 24 Nisan
mihriban41___________BAT 26 Nisan
rzombie _____________BAT 1 Mayıs
Orkidee0238__________BAT 7 Mayıs

belirtilen Bat tarihinin üzerinden bir ay geçmesine rağmen bilgi vermemiş olanları listeden çıkartıyorum kızlar sizin de haberiniz olsun belki fark etmişsinizdir zaten birkaç eksiğimiz oldu

canım 25 günde bir adet oluyorsan yüksek ihtimalle adetin 11. günü yumurtan çatlıyordur 3 gün öncesi ve 3 gün sonrasını mutlaka değerlendirmelisin ama benim fikrimi sorarsan adetten temizlendiğin günden sonra gün aşırı (1 gün boş 1 gün dolu) değerlendir derim çünkü yumurtlama her zaman aynı tarihte olacak diye bir kural yok inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın canım

Back