Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim Dr direk bana klomen vermişti benim yumurtlamaya ilgili bi sorunum yoktu ama eşim tskda çalışıyor görev çıkar diye hızlandırmak için vermistibu ay ümit ediyorum bakalım arkadaşlar aranızda klomen kullanan arkadaşlara diyorum eşleriniz de muayene olup mu size klomen verdi yoksa direk sizin sorununuz çıktığından dolayı mı verdi
hamile kaldın mı canım ya?canim Dr direk bana klomen vermişti benim yumurtlamaya ilgili bi sorunum yoktu ama eşim tskda çalışıyor görev çıkar diye hızlandırmak için vermisti
o ay uç tane yumurta olmuştu 12 18 22 kasıklarım patlayacak diye korktum daha da kullanmadı eşini falanda çağırması herkesin bünyesi farklı sana da boyle olur mu olmaz mi bilmiyorum allah yardımcı olsun zor bu isler canım benim
eylul ayinda bu ilacı kullandım ardından tatile gittik deniz havuz derken yorucu ve stresli geçti yani çalışma pek olmadi ben en azından o sebeple olmadı diye düşünüyorum yani bebis olmadı klomenide bir seferligine kullanmistimhamile kaldın mı canım ya?
bu ilaçla bi çok kişi hamile kaliyor dikkat et ama kistte yapabiliyorhamile kaldın mı canım ya?
canım heyecanını çok iyi anlıyorum inşallah hamissindir moral bozmak gibi olmasin ama evet malesef psikolojik olabiliyor ben bu ay yerlesme kanamasini bile yasadim çok bel baglamamak gerekiyor zararıni yine biz cekiyoruz bu heyecan insanin içini alt üst ediyor benimde bat 6 nisan dört gün önce kan testi yaptım negatif tekrar yapmaya cesaretim yok çok zor yumurtlama sonrası 15 gün beklemek, bi o kadar da sıkıcı pufffmerhaba arkadaşlarbenim batımda 12 nisan çok heyecanlıyım,bir an önce gelsin o gün istiyorum.daha önce kürtajla sonuçlanan bir hamilelik yaşadığım için az çok belirtileri biliyorum diyebilirim.bugün kasıklarımda bir batma var diğer gebeliğimde de böyle olmuştu.acabamı diyorum ama hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.psikolojik olabilir üşütmüş olabilir diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama olmuyor.sadece paylaşmak istedim beni en iyi anlayacak insanlar sizlersiniz.teşekkür ederim.
canım he
canım heyecanını çok iyi anlıyorum inşallah hamissindir moral bozmak gibi olmasin ama evet malesef psikolojik olabiliyor ben bu ay yerlesme kanamasini bile yasadim çok bel baglamamak gerekiyor zararıni yine biz cekiyoruz bu heyecan insanin içini alt üst ediyor benimde bat 6 nisan dört gün önce kan testi yaptım negatif tekrar yapmaya cesaretim yok çok zor yumurtlama sonrası 15 gün beklemek, bi o kadar da sıkıcı pufff
Canm bende adet oldum gelecek ay muhtemelen 24 nisanda olurum bakalim artik klomen kullanıyorum inşallah sonuç alirim.fatihkbra____________BAT 28 Mart(?)
yok canım olur mu sora sora geçecek bu dönemler doktor eşinde doktora gitsin dedi ama bazılarına doktor eşi gitmeden de vermiş onu merak ediyorumeylul ayinda bu ilacı kullandım ardından tatile gittik deniz havuz derken yorucu ve stresli geçti yani çalışma pek olmadi ben en azından o sebeple olmadı diye düşünüyorum yani bebis olmadı klomenide bir seferligine kullanmistim
bundan uç ay öncede kendiliginden hamile kaldim kimyasal gebelikti oda
simdi ilaç almak istemiyorum zor oluyor diye tekrar çalışmalar başladı simdidurmak yok yola devam
ayyy ne çok konuştum kusura akma tatlım ya
anladım kisti ilaç tedavisiyle yok ediyorlar sanırmama
bu ilaçla bi çok kişi hamile kaliyor dikkat et ama kistte yapabiliyor
inşallah canimteşekkür ederim canım.insan doğası işte heyecandan neler oluyor.bende senin gibi düşünüyorum cok doğru şeyler söylemişsin psikolojk olabilir.senin az kalmış arkadaşım inşallah sende hamişsindir.kan testi yaptırmışsın ama geç döllenme olursa çıkmayabilir.umudunu kaybetme.günün gelsin olmazsan bakarsın
evet tekrar yok etmek içi ilaç veryorlarmis.anladım kisti ilaç tedavisiyle yok ediyorlar sanırm
Mayis gibi biz de dusunuyoruz ama ilk oldugu icin biriniz bana yumurtlama donemiyle ilgili bilgi verin nolur :) 25gunde bir oluyorum ben adet.5mayista da adet olcam.