• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

günaydııınn :))

_Unicorn_ _Unicorn_ sana da günaydın canımm

ben de beklemiyordum hiç :KK70: temmuzda kalırım filan diye de düşünüyodum hatta

:KK70: kesinlikle öyle hiç kendimden beklemezdim hamile kalmayı hatta hamile olan hisseder ben hissetmiyorum diyodum

doktora gitmiş miydin canım adet söktürücü kullan da bian evvel yeni aya geç

Gittim canım ama söktürücü kullanmadım az daha bekleyim diye ama bu hafta gidicem tekrar

Kızlar bu arada bişi sorcam soğan kürü uygulayan oldumu hiç ne düşünüyorsunuz hakkında

Günaydın kızlar Hayırlı cumalar Rabbim bu güzel günde gönlümüzün muradlarını versin inş. Bende hala adet olamadım çok gerginim bu aralar. Ne hamileyim nede adetliyim ne yapcağuk böyle bilemedim:KK51::KK51:

Amin canim. Doktora gittinmi kadin doguma. Sogan kurune ben bu aay baslamistim ama yumurtlamam bitince biraktim. Cok arastirdim sogan kurunden sonra incir kurune devam edip hamile kalan cok kisi var.

Amin canim. Doktora gittinmi kadin doguma. Sogan kurune ben bu aay baslamistim ama yumurtlamam bitince biraktim. Cok arastirdim sogan kurunden sonra incir kurune devam edip hamile kalan cok kisi var.

Doktora gittim ama kan testi yaptırdım sadece detaylı gitmedim bu hafta gidicem inş ben şimdi adet olamadım saraçoğlunun sitesinde adet bitince 7gün sonra diyor bende şimdi başlamak istiyorum olurmu acaba .

günaydııınn :))

_Unicorn_ _Unicorn_ sana da günaydın canımm

ben de beklemiyordum hiç :KK70: temmuzda kalırım filan diye de düşünüyodum hatta

:KK70: kesinlikle öyle hiç kendimden beklemezdim hamile kalmayı hatta hamile olan hisseder ben hissetmiyorum diyodum

doktora gitmiş miydin canım adet söktürücü kullan da bian evvel yeni aya geç
Günaydın canımmm :)

Kızlar bu arada bişi sorcam soğan kürü uygulayan oldumu hiç ne düşünüyorsunuz hakkında
Ben 4-5yıl önce regl düzenleyici olarak kullandım. Pcoluyum bu arada.Eskisine göre reglim daha düzenli bu yüzden. Daha bilinmezken bile etrafımda çok kişi soğan suyuyla hamile kaldı. Ben de deneme yapacağım ay uyhulayacağım.

Eğer pcoysan düşünebilirsin.

benimde 31 gün görünüyo ortalama 14.gün yumurtlıycam inşallah google playden indirdim takvimi öyle gösteriyo 8 nisan ovuluasyon testine bende başladım şimdiden ama daha erken sanırım çok silik çizgi çıkıyo
evet canım silik çıkıyor zaten hep bakalım ne zaman olacak ikici çizgi

Ben 4-5yıl önce regl düzenleyici olarak kullandım. Pcoluyum bu arada.Eskisine göre reglim daha düzenli bu yüzden. Daha bilinmezken bile etrafımda çok kişi soğan suyuyla hamile kaldı. Ben de deneme yapacağım ay uyhulayacağım.

Eğer pcoysan düşünebilirsin.

Nasıl kullandın .Aslında reglim düzenli ama 2 aydır bi tuhaflık var geçen ay leke leke oldum sonra söküldüm bu ayda daha olamadım 9 gün geçti gebelikte yok şimdi kullansam olurmu sence

Nasıl kullandın .Aslında reglim düzenli ama 2 aydır bi tuhaflık var geçen ay leke leke oldum sonra söküldüm bu ayda daha olamadım 9 gün geçti gebelikte yok şimdi kullansam olurmu sence
Adetin 7. Gününden itibaren 15 gün, günde 2 kere uygulanıyor kür.
Seninki gibi sökülmeme sorunu için 2-3 gün civan perçemi içiyorum ben.

ben geçen sene uygulamıştım. 3 kez üst üste adetim gecikince dr gittim sen polikistik oversın dedi. bende çok üzüldüm 1 hafta soğan kürü yaptım 6 ay sonra gidince kontrole hiç bişey yok herşey yolunda dedi dr:)))

benim eşim anlayamadı zaten ilk idrar testini kutuya koydum verdim :KK70: çizgi çok silikti aşkım bunda ikinci çizgi yok ki dedi :KK70: :KK70:

ehehe erkekler silik ikinci çizgiyi nerden bilsinler onlar net isterler biz şüpheciyiz iyi ki de öyleyizz:KK70::KK70: bende minnak çoraplar alıp yapacaktım daha çorapları koyduğum yerde göremeden bana birşey mi söyleyeceksin demeye başladı bende dayanamadım söyledim çoraplara sonra birlikte baktık:KK70::KK33::KK73:

ehehe erkekler silik ikinci çizgiyi nerden bilsinler onlar net isterler biz şüpheciyiz iyi ki de öyleyizz:KK70::KK70: bende minnak çoraplar alıp yapacaktım daha çorapları koyduğum yerde göremeden bana birşey mi söyleyeceksin demeye başladı bende dayanamadım söyledim çoraplara sonra birlikte baktık:KK70::KK33::KK73:

ben de anlamasın diye regl olduğumu söyledim öncesinde, sonra sana ufak bi hediye aldım dedim ne diye sordu araba için süs filan dedim çakmasın diye :D ki hiç tahmin etmiyomuş zaten boşuna kıvranmışım ama gözleri doldu onu öyle görünce ben daha çok sevindim öğrendiği gün tulum almaya niyetlendi benimki de :D :D

Back