Öğretmeniz ya ikimiz de. Eşimin görev süresi doldu. Haziranda oluyor onların ataması. Benim normalde bi yılım daha var da eş durumuyla gidicem işte bizimki de ağustosta. Biz de Kayseri taraflarını yazmayı düşünüyoruz bakalım olursa.sağol canım siz nereleri yazdınız veya yazacaksınız? bide neden aranızda o kadar zaman oluyor eşin haziranda sen ağustosta
Ben de istemiyorumm ama çalışma yapmadık ki :)Gelmesinler yaaaa istemiyoruzzzzzz :)
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah arkadaşımgenelde ege taraflarını yazdık ama bakalım bir sürpriz olmazsa :)
Olsun canım.illa çalışma yapmaya gerek yok. Bikere bile yetebiliyor bazen.. Yeterki olacağı olsun :)Ben de istemiyorumm ama çalışma yapmadık ki :)
öğretmenlerin atamaları sıkıntılı kızkardeşimin eşinin çıkmış kızkardeşim geçici görevle yanına gitmişti bi süreÖğretmeniz ya ikimiz de. Eşimin görev süresi doldu. Haziranda oluyor onların ataması. Benim normalde bi yılım daha var da eş durumuyla gidicem işte bizimki de ağustosta. Biz de Kayseri taraflarını yazmayı düşünüyoruz bakalım olursa.
Kesinlikle canımm,benimde kaçıp kurtulasım var burdan ama hayırlısı bakalım :)yok artık bebemiz var oralara sadece anneanneyi görmeye gideriz ege çıkarsa memnun oluruz
katılıyorum Rabbim ol desin yeterkiOlsun canım.illa çalışma yapmaya gerek yok. Bikere bile yetebiliyor bazen.. Yeterki olacağı olsun :)
Evet canım öyle valla. Arkadaşım uğraştı çok hamile kalmak için olmadı. Sonra istemiyoruz deyip korunmaya başladılar hamile kaldı :)Olsun canım.illa çalışma yapmaya gerek yok. Bikere bile yetebiliyor bazen.. Yeterki olacağı olsun :)
Aynen öyle canım.. Rabbim istedikten sonra gerisi boş..katılıyorum Rabbim ol desin yeterki
Bizimki il dışı inşallah sıkıntı olmaz :)öğretmenlerin atamaları sıkıntılı kızkardeşimin eşinin çıkmış kızkardeşim geçici görevle yanına gitmişti bi süre
il içi tayindi onların
Bu işler kader kısmet işte.. Herşeyin bi zamanı var.. Ozaman gelince önünde hiçbir engel duramıyor :) sendede belki vardır bebişşşş :)Evet canım öyle valla. Arkadaşım uğraştı çok hamile kalmak için olmadı. Sonra istemiyoruz deyip korunmaya başladılar hamile kaldı :)
allahın izniyle olmaz inşallahBizimki il dışı inşallah sıkıntı olmaz :)
öyle bir şans bizide vursa ne süper olurEvet canım öyle valla. Arkadaşım uğraştı çok hamile kalmak için olmadı. Sonra istemiyoruz deyip korunmaya başladılar hamile kaldı :)
Nasip canım ya. Bugün gebelik testi alıcam ben de bakalım :)Bu işler kader kısmet işte.. Herşeyin bi zamanı var.. Ozaman gelince önünde hiçbir engel duramıyor :) sendede belki vardır bebişşşş :)
Olur canım yaa,senin var bebişin demekki olabiliyor :) yine olur inşallah :)öyle bir şans bizide vursa ne süper olur
İnşallah. Vardır her şeyin zamanı Rabbim hayırlısını versin :)öyle bir şans bizide vursa ne süper olur
Regl günün bugun mü ? Bi yap bakalım inşallah çıkar çifter çifter çizgiler :)Nasip canım ya. Bugün gebelik testi alıcam ben de bakalım :)
İşte geçen ay 4ünde olmuştum da 13 gün sürdü. Bu ay ne olur tam kestiremiyorum. Ama adet belirtilerim var bugün yarın gelirler :)Regl günün bugun mü ? Bi yap bakalım inşallah çıkar çifter çifter çizgiler :)
Olur canım yaa,senin var bebişin demekki olabiliyor :) yine olur inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?