• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Benim adet bitiminden yumurtlamaya kadar hiç yoktu akıntım. Yumurtlamada başladı,sonrada bidaha bitmedi. Ama yumurtlamadaki akıntı gibi değil,beyaz krem gibi bişey
Yumurta akı gibi benimki canım. Bu arada az önce test Yaptım negatif. Beklemiyodum zaten pozitif Olmasını :)

Anasınıfı benimki canım. Yıl sonunda 60 puanım olacak

eşinin tayini çıkarsa senin çıkmama durumu olmaz ozaman yaa 60 da az değil ben türkçe öğretmeniyim 2 yıl önce 90 puanla tekirdağa geldim il dışıyla

Nasılsınız kızlar ? Koltuğa yapıştım lütfen beni biri kazısın tüm enerjim alınmış gibi.

eşin de avukat mı yeşim siz neden gitmiyosunuz istanbuldan
Yok canım eşim mühendis. onun işi burda,bende burda okudum evlendik fln derken kaldık burda. Eşimin iş değiştireceğini hiç sanmıyorum,burda gayet iyi bi yerde. Devlette olaydı iyiydi tayin isterdik :)[/QUOTE]

ben senin yerine tüm ülkeyi gezerim o zaman hiç üzülme :D istanbul da güzel şehir canım ahh ne günlerim geçti.

eşinin tayini çıkarsa senin çıkmama durumu olmaz ozaman yaa 60 da az değil ben türkçe öğretmeniyim 2 yıl önce 90 puanla tekirdağa geldim il dışıyla
Eşim de İngilizce öğretmeni 90 puan var onun da inşallah istediğimiz yer çıkar :)

yumurtlamadan 9 gün sonra yapmıştım negatifti dediğim gibi
kırmızı kart gormezsem eğer yine yaparım test, dünya ümit dünyasi:110:

hmm hala geç döllenme olasılığı var o zaman canım yaa hakkında hayırlısı olsun

Back