2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Kızlar ya bi şey sorucam. Benim geçen ay adetim 13 gün sürdü. Doktora falan gittim hiç bi şey yokmuş da şükür. bu ay adetim daha mı geç olur dersiniz öncekinde uzun sürdüğü için?

Kızlar ya bi şey sorucam. Benim geçen ay adetim 13 gün sürdü. Doktora falan gittim hiç bi şey yokmuş da şükür. bu ay adetim daha mı geç olur dersiniz öncekinde uzun sürdüğü için?

yumurtanın ne zaman atıldığına bağlı geç atılırsa atıldıktan 14 gün sonra olursun varsa ovulasyon testi kullan ne zaman olacağını tahmin ederiz o zaman canım.

evett :) sende durumlar nasıl bata kaç kaldı bakalım

aynen canım :) sen nasılsın napıyosun tayin ne zaman çıkacak haziranda mı
İyiyim ben de canım okuldayım işte. Tayinimiz şöyle olacak. Haziran sonunda eşimin çıkacak. Ağustosta da eş durumuyla benimki. İnşallah güzel yerlere çıkar. Sizin ne zaman canım?

İyiyim ben de canım okuldayım işte. Tayinimiz şöyle olacak. Haziran sonunda eşimin çıkacak. Ağustosta da eş durumuyla benimki. İnşallah güzel yerlere çıkar. Sizin ne zaman canım?

bizim de sanırım bir bir buçuk aya belli olur nereye gideceğimiz ondan sonra da temmuz gibi ayrılışı yaparız

yumurtanın ne zaman atıldığına bağlı geç atılırsa atıldıktan 14 gün sonra olursun varsa ovulasyon testi kullan ne zaman olacağını tahmin ederiz o zaman canım.
Anladım canım. Ovulasyon testim de yok şu an hiç de kullanmadım. Bugün tam 14 gün oldu tamamen biteli. Bakalım artık ne zaman gelirse kırmızılar :)

Nekadar uzun sürdüğü önemli değilki. Benim 3 gün sürsede günüm değişmez,bir hafta sürsede değişmez. Yumurtlama gününü biliyorsan onu baz al ondan 14 gün sonra gelecek kırmızı demek :)

Nekadar uzun sürdüğü önemli değilki. Benim 3 gün sürsede günüm değişmez,bir hafta sürsede değişmez. Yumurtlama gününü biliyorsan onu baz al ondan 14 gün sonra gelecek kırmızı demek :)
Bilmiyorum ki tam yumurtlama günümü de :) Neyse artık ne zaman gelirse

kasık ağrısı sürekli olmuyor zaten yani bende bir kaç gün sonra kesildi adet olmam gerekn gün tekrar başladı, göğüslerimde bir değişiklik yoktu şuan inanılmaz acıyorlar sutyeni çıkartasım gelmiyor. yorgunluk bende de vardı sabahları sürünerek kalkıyorum hala bahar yorgunluğu sandım meğer değilmiş

Bende kasık ağrım geçti diye üzülüyodum :) akıntıda devam bu arada. Bide çok gergin ve sinirliyim yaa,bahar geçişimi hep bunlar acabaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…