- 16 Ekim 2013
- 2.737
- 2.591
- 333
- 36
allah hadi gözün aydınKızlar gündem kötü olsa da güzel haberler vereyim :) Henüz doktor kontrolüne gitmemiş olsam da bugün bat a 1 hafta varken kanda 45 çıktı :)
tebrik ederim:)))kızlarr sonucum 102 çıktı gebeyim ya
tebrik ederim canım hayırlı olsunKızlar gündem kötü olsa da güzel haberler vereyim :) Henüz doktor kontrolüne gitmemiş olsam da bugün bat a 1 hafta varken kanda 45 çıktı :)
tebrik ederim:)))
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Kızlar gündem kötü olsa da güzel haberler vereyim :) Henüz doktor kontrolüne gitmemiş olsam da bugün bat a 1 hafta varken kanda 45 çıktı :)
Tebrikler. Allah tamamına erdirsinKızlar gündem kötü olsa da güzel haberler vereyim :) Henüz doktor kontrolüne gitmemiş olsam da bugün bat a 1 hafta varken kanda 45 çıktı :)
Mrb kızlar benim adetim 11 gün gecikti 2 gün önce test yaptım negatif çıktı hala olmadım sizce varmıdır bebiş
adetime 10 gün kaldı canım, karnım da bir şişlik ve sürekli adet olacakmışım gibi bir ağrım var ama penisilinde kullanıyorum((
Günaydın :) eşine bebek haberini verdin di mi canım ?Günaydın kızlarr :)
Günaydın :) eşine bebek haberini verdin di mi canım ?
Günaydın canım. Nasılsın ?Günaydın kızlaar
Ayy çok heyecanlıhayır daha görüşemedik yüz yüze söylicem
Ayy çok heyecanlı
Bürodayım canım..cenaze töreni var bugun orda. Babamlar gitti. Ben buralarda takılıcam,içim kaldırmıyor artık..günaydın canım adliyede durumlar nasıl ?
Günaydın canım.. İyi gibiyiz,üzgünüz,şsşkınız.. Karışığız yani..Günaydın canım. Nasılsın ?
Bürodayım canım..cenaze töreni var bugun orda. Babamlar gitti. Ben buralarda takılıcam,içim kaldırmıyor artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?