Allahım Allahım noluyor oradaRehine alımı var canım,silahlar fln.. Giriş çıkış kapatıldı
Savcı rehin alındı!Allahım Allahım noluyor orada
okudum şimdi öyleymiş inşAllah kimse zarar görmeden kurtarılırSavcı rehine alındı!
Rehine alımı var canım,silahlar fln.. Giriş çıkış kapatıldı
kızlarr sonucum 102 çıktı gebeyim ya
okudum şimdi öyleymiş inşAllah kimse zarar görmeden kurtarılır
Allahım yardımcınız olsun canım gördüm şimdi internette
Sağolun kızlaar..merhabalar
Allah ailesine bağışlasın Savcı Beyi
Beklemedeyiz canım..Ysmdfn canım var mı bir gelişme inşallah savcıya bir şey olmaz yaa yazık adama bir de fotoğraf paylasmis serefsizler
Beklemedeyiz canım..
canım yaaa günün çok güzel haberi bunlarrr allah tamamına erdirsin
hiç sorma canım yaaa kamu binaları arasında en güvenli olan yerler arasında olması gereken Adliyede bunları yaşanması çok üzücü allah ailesine bağışlasın Savcı Beyiteşekkür ederim tatlım, şuan oldukça mutsuzum..Kanun adamını rehin almak ne demek
Gerçekten çok sinir bozucu ve üzücü.. Normal şartlar silahın s'si giremez buraya.. Bi açıklaması olacak elbet,ben yorum yapmak istemiyorum şuanda..yeni gördüm haberi çıldırdım bilgisayar başında resmen şerefsiz pislikler bu ne devletin savcısı teröristler tarafından rehin alınıyor şaka mı bu ya ?!!! gerçekten sinirden elim ayağım titredi olacak şey değil. eşimin ve savcı bir arkadaşımın dediği içerden yardım eden avukatların olduğu. ben adliyeye girerken ayakkabımdan kemerime çıkarıyorum bin kere kontrol ediyolar bu nasıl olur ya
Böyle bi şey gerçekten çok şalırtıcı ve üzücü. Hele bi de fotoğraf paylaşmışlar. Çok korkmuşsundur sen de geçmiş olsun sana da canımYsmdfn
İnşallah canım benimdilerim savcımıza hiçbir şey olmaz da o pislikler cezalarını bulurlar..
adetime 10 gün kaldı canım, karnım da bir şişlik ve sürekli adet olacakmışım gibi bir ağrım var ama penisilinde kullanıyorumSattan kaç gün geçti ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?