- 10 Haziran 2014
- 875
- 1.310
- 113
Hayatım da stres faktörü azaldı, okul dersler filan derken stresten çok çok zayıftım, kaburgalarımı hissederlerdi insanlar sarıldığında, şimdi et yumağı gibiyim, neyse bir azimle zayıflıcam, 3 ay da ne kadar verebilirsemben de heyecanlıyım bakalımyerimde duramıyorum yanlış çıktıysa var ya
kiloyu yavaş yavaş almışsın birden değil beslenme alışkanlığını mı değiştirdin ne oldu peki
Günaydın canımGünaydınn kızlaaar :)
Hayatım da stres faktörü azaldı, okul dersler filan derken stresten çok çok zayıftım, kaburgalarımı hissederlerdi insanlar sarıldığında, şimdi et yumağı gibiyim, neyse bir azimle zayıflıcam, 3 ay da ne kadar verebilirsem
Merakla bekliyoruzzzzgünaydııınn :) :) kan verdim sonucu öğleye doğru artık
Maşallah canımkızlarr sonucum 102 çıktı gebeyim ya
Maşallah canımAllah sağlıklı hamilelik nasip etsin . Darısı bizlere
Canım benim hayırlı olsun çok sevindim :)kızlarr sonucum 102 çıktı gebeyim ya
Canım benim hayırlı olsun çok sevindim :)
Bu zamana nasipmiş demek ki :) Allah hayırlısıyla sağlıklı şekilde kucağına almayı da nasip etsinteşekkür ederim :) hiçbir şey planladığım gibi olmadı ama olsun mutluyum
Vav inanamıyorum tebri ederim darısı da bizekızlarr sonucum 102 çıktı gebeyim ya
Vav inanamıyorum tebri ederim darısı da bize
çok çok çok tebrik ederim canım, gözünüz aydın...darısı başımızakızlarr sonucum 102 çıktı gebeyim ya
kızlarr sonucum 102 çıktı gebeyim ya
kızlarr sonucum 102 çıktı gebeyim ya
çok çok çok tebrik ederim canım, gözünüz aydın...darısı başımıza
Sen bunada inanamassın şimdi Tebrik ederim canımmm Sağlıkla gelsin inş
Gözün aydın canım benim artık inandin mı :) Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Canımmmm tebrik ederimmmmm :)) hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallahhh.. Bizede dua et :)günaydııınn :) :) kan verdim sonucu öğleye doğru artık
Kızlar hamile olsam korkudan doğurmuştum heralde şuanda.. Adliyede değişik şeyler oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?