• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Ya sanki emzikler büyük gibi ağzına öğürüyor emzik verince ve de sinirleniyor
Büyük tabi :) suratının yarısını kaplıyordu bizimkininde :)) değişik türler dene bence,benimki şimdi bile farklı uçları emmiyor,suratını büzüştürüyor. Emzik candır,pes etme :)
Sürekli emzirmek hem sana çok zor hemde bebişe gaz yapar fazlasıyla

Ya sanki emzikler büyük gibi ağzına öğürüyor emzik verince ve de sinirleniyor

Damaklı damaksız silikon kauçuk ne bulursan dene pes etme. Yine de almazsa yapacak bir şey yok tabi ama sen şansını zorla en azından. Biz markette bulduğumuz tuhaf markalı emzikleri bile denemistik oğluma :))

Canim canim canim. Ne kadar sevindim anlatamam. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.

Amin canım benim teşekkür ederim. Sen nerden çıktın böyle :)) Senin bebis nasıl büyümüştür :)

Canım benim çok teşekkür ederim. Bu defa biraz zorladı beni hamilelik. Bir şey yiyemedim bulantidan falan. 2-3 kilo verdim. Daha 2 haftadır yiyorum. Salı günü rahim ağzına dikiş atıldı. Benim ameliyatımdan dolayi erken doğum tehlikem vardı ona önlem olarak. Şimdilik raporluyum evde dinleniyorum. Sonra da okul kapanacak nasıl olsa. Yuvarlanip gidiyoruz işte. Cinsiyet için 12. haftada erkeğe benziyor dedi dr. Bu çarşamba kontrol var o da kesinleşir sanırım artık. Sen nasılsın neler yapıyorsun?
Dinlen tabi cnm bebisde rahat rahat büyüsün . Bu haftalar dan sonra hersey daha da kolay olur inş . Cinsiyet belli olunca bana da söylemeyi unutma :) hayırlı sağlıklı evlat olsn inş. Benimde eşimde morfoloji bozukluğu çıkmıştı Son olarak spermler de yavaşlık ta çıktı şimdi eşime bir hap basliycaz yaz boyunca tedavi düşünmüyorum biraz gezip tozucam yaz sonu Ekim - kasım gibi tüp düşünüyorum cnm yinede hersey nasip kısmet bakalım zaman ne göstericek

Dinlen tabi cnm bebisde rahat rahat büyüsün . Bu haftalar dan sonra hersey daha da kolay olur inş . Cinsiyet belli olunca bana da söylemeyi unutma :) hayırlı sağlıklı evlat olsn inş. Benimde eşimde morfoloji bozukluğu çıkmıştı Son olarak spermler de yavaşlık ta çıktı şimdi eşime bir hap basliycaz yaz boyunca tedavi düşünmüyorum biraz gezip tozucam yaz sonu Ekim - kasım gibi tüp düşünüyorum cnm yinede hersey nasip kısmet bakalım zaman ne göstericek

Eşinde sorun yoktu diye hatırlıyorum ben. Sonradan mı değişti ki?? Hayırlısı olsun arkadaşım sorunun bilinmesi de güzel. İnşallah tupe gerek kalmadan kendiliğinden sağlıkla hamile kalırsın.

Cinsiyet için 11. haftada erkeğe benziyor demişti dr ama bugün kız olarak kesinleşti :))

Eşinde sorun yoktu diye hatırlıyorum ben. Sonradan mı değişti ki?? Hayırlısı olsun arkadaşım sorunun bilinmesi de güzel. İnşallah tupe gerek kalmadan kendiliğinden sağlıkla hamile kalırsın.

Cinsiyet için 11. haftada erkeğe benziyor demişti dr ama bugün kız olarak kesinleşti :))
Oo süpeer kız geliyor desene :) oğlun vardı zaten değişiklik iyi olmuş :))

Selam yazmayali okadar uzun bir süre olduki hatta yoruldugumu bir süre yazmiycagimi güzel haber alırSam paylasacagimi demiştim bakıyorum da epey olmuş ve ben halen o güzel haberi alıp paylaşamadim o dönem yazan çoğu kişinin şimdi takvimde ismini gördüm ve mutlu olup duygulandm ne günler geçti üzüntüler sıkıntılar ve şimdi kiminiz yavrunuzu kucağıniza aldınız kiminiz sabırsızlıkla dogmasini bekliyorsunuz inşallah sağlıkla kucaginiza alırsınız Rabbimden gözlerim yaşlı kalbim sizili istiyorm isyana düşmüyorm Anne olmayi o güzel duyguyu tatmayı istiyorm ne olur banada nasip et isteyen herkesede RABBIMMMM:KK61::KK61::KK61:

Selam yazmayali okadar uzun bir süre olduki hatta yoruldugumu bir süre yazmiycagimi güzel haber alırSam paylasacagimi demiştim bakıyorum da epey olmuş ve ben halen o güzel haberi alıp paylaşamadim o dönem yazan çoğu kişinin şimdi takvimde ismini gördüm ve mutlu olup duygulandm ne günler geçti üzüntüler sıkıntılar ve şimdi kiminiz yavrunuzu kucağıniza aldınız kiminiz sabırsızlıkla dogmasini bekliyorsunuz inşallah sağlıkla kucaginiza alırsınız Rabbimden gözlerim yaşlı kalbim sizili istiyorm isyana düşmüyorm Anne olmayi o güzel duyguyu tatmayı istiyorm ne olur banada nasip et isteyen herkesede RABBIMMMM:KK61::KK61::KK61:

Şu dünyada vakti gelmeden çiçek bile açmıyor. Demek ki senin meleginin vakti de henüz gelmemiş. Ama bu seni uzmesin. Her geçen gün ona biraz daha yaklaşıyorsun böyle düşün. En hayırlı en güzel vakitte gelecektir inşallah.

selam kızlar bayadır yoktum cnntrm cnntrm canım geçmiş olsun dinlen bol bol canım. cinsiyet de belli olmuş çok çok sevindim kızına. allah hep güzel günler göstersin evlatlarına

selam kızlar bayadır yoktum cnntrm cnntrm canım geçmiş olsun dinlen bol bol canım. cinsiyet de belli olmuş çok çok sevindim kızına. allah hep güzel günler göstersin evlatlarına

Ayy canım maşallah 37. haftaya girmissiniz zaman ne çabuk geçiyor daha dün gibi seni forumda tanıdığım şimdi bebeğin doğacak Allahın izniyle :)) Prensesin son durumu ne şimdi canım?

Amin inşallah Allah hepimizin evlatlarini korusun güzel bir hayatları olsun inşallah

Ayy canım maşallah 37. haftaya girmissiniz zaman ne çabuk geçiyor daha dün gibi seni forumda tanıdığım şimdi bebeğin doğacak Allahın izniyle :)) Prensesin son durumu ne şimdi canım?

Amin inşallah Allah hepimizin evlatlarini korusun güzel bir hayatları olsun inşallah
evet ya sorma ne kadar hızlı geçmiş yıllar vay be. çok şükür bugünlere gelebildik. bir süre foruma bakamadım senin prenses de kocaman olmuş hemen maşallah :)
biz de 36+3 olduk bugün. prensesin durumu hala belirsiz. akciğerin bir lobunda kesin kist var ama başka loblarda sıkıntı var mı yok mu bilemiyoruz. bir de ameliyat durumu var doğar doğmaz ameliyat da olabilir 1 yaşında da 3 yaşında da olabilir yada hiç gerek kalmayabilir. şuan herkes doğumu bekliyor ne olacaksa doğumdan sonra belli olacak.
başka bir organ olsa net konuşabiliyorlar ama akciğerler doğumla beraber çalışmaya başlayacağı için yorum yapamıyolar.şuan sönük yapışık et parçası gibi anne karnındaki bebeklerde. doğum 1 hafta kaldı dualarla bekliyoruz şimdilik.bi de izne çıktım bugün ilk izin günüm yatıyorum dinleniyorum kızım da son kilolarını alsın artık ;)

evet ya sorma ne kadar hızlı geçmiş yıllar vay be. çok şükür bugünlere gelebildik. bir süre foruma bakamadım senin prenses de kocaman olmuş hemen maşallah :)
biz de 36+3 olduk bugün. prensesin durumu hala belirsiz. akciğerin bir lobunda kesin kist var ama başka loblarda sıkıntı var mı yok mu bilemiyoruz. bir de ameliyat durumu var doğar doğmaz ameliyat da olabilir 1 yaşında da 3 yaşında da olabilir yada hiç gerek kalmayabilir. şuan herkes doğumu bekliyor ne olacaksa doğumdan sonra belli olacak.
başka bir organ olsa net konuşabiliyorlar ama akciğerler doğumla beraber çalışmaya başlayacağı için yorum yapamıyolar.şuan sönük yapışık et parçası gibi anne karnındaki bebeklerde. doğum 1 hafta kaldı dualarla bekliyoruz şimdilik.bi de izne çıktım bugün ilk izin günüm yatıyorum dinleniyorum kızım da son kilolarını alsın artık :KK66:

Ay inşallah hiç gerek kalmaz ameliyata. Senin kız pek gizemli maşallah :)) Doğuma bir hafta kaldı demişsin sezaryen olacak heralde. Hangi gün gideceksiniz? Habersiz bırakma beni.

Ay inşallah hiç gerek kalmaz ameliyata. Senin kız pek gizemli maşallah :)) Doğuma bir hafta kaldı demişsin sezaryen olacak heralde. Hangi gün gideceksiniz? Habersiz bırakma beni.
yarın kontrol var canım doğum tarihi de yarın kesinleşecek. evet sezeryan olucam bebeğin hastalığından dolayı. yarın akiam yazarım canım

Eşimde sorun yoktu diye biliyorduk kendimiz fark ettik cnm morfoloji de sıkıntı olduğunu daha önce başka doktor değerlendirmiş ti kendi doktorumuza götürdük oda sorun olduğunun farkına vardı .ve aşılama yaptırdık cnm aşılama da da yıkamadan önce harekette sıkıntı yokken yıkamadan snra kalan kaliteli spermlerin hızında sıkıntı varmış nasıl oluyorsa işte rabbim daha ol demeden olmiycagi için aksilikler çıkıyor .şimdi eşim hapına başladı. Bende ekim den önce tekrar tedavi düşünmüyorum hayırlısı inş . Seninde kız olmasına çok çok çok sevindim cnm bnm çok sanslisin inş hayırlı sağlıklı güzel mi güzel prenses bi bebeğin olur sağlıkla kucağına alırsın inş cnm :)

Eşimde sorun yoktu diye biliyorduk kendimiz fark ettik cnm morfoloji de sıkıntı olduğunu daha önce başka doktor değerlendirmiş ti kendi doktorumuza götürdük oda sorun olduğunun farkına vardı .ve aşılama yaptırdık cnm aşılama da da yıkamadan önce harekette sıkıntı yokken yıkamadan snra kalan kaliteli spermlerin hızında sıkıntı varmış nasıl oluyorsa işte rabbim daha ol demeden olmiycagi için aksilikler çıkıyor .şimdi eşim hapına başladı. Bende ekim den önce tekrar tedavi düşünmüyorum hayırlısı inş . Seninde kız olmasına çok çok çok sevindim cnm bnm çok sanslisin inş hayırlı sağlıklı güzel mi güzel prenses bi bebeğin olur sağlıkla kucağına alırsın inş cnm :)

Amin canım inşallah :)) Ekime kadar eşinin tedavisinde de epey yol katedilmis olur hem mantıklı düşünmüşsün. İnşallah en yakın ve hayırlı vakitte olur da haberini alıp sevinirim ben de. Allah gönlünden geçeni hakkında hayırlı kılıp karşına çıkarsın inşallah..

cnntrm cnntrm canım benim doğum 27 sine alındı. çol az kaldı...
sen nasılsın büyütmüşündür kızını

Muhtemel doğum tarihine alınmış duracak mı ufaklık içerde o kadar :) Hayırlısı olsun canım heyecan dorukta :) Ben iyiyim bebek de atak yaptı sanırım bu hafta. Karnım birden büyüdü. Yuvarnanip gidiyoruz işte çok şükür.

Selam kızlar nasılsınız???

Ben iyiyim canım ama bebeliler nasıl bilmem görünmüyorlar pek :) sen nasılsın yaramazlık yapıyor mu minik kuş?

Back