2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

hangi emzikten aldın peki canım
Deniz olacak canım babası çok istedi benim de hoşuma gitti denize karar verdik :)
Çok güzel adıyla büyüsün yavrum

cntrm nasılsın canım bebişin cinsiyeti belli oldu mu

İyiyim canım bulantilar geçmedi hala 1-2 kilo da verdim bu arada hiçbir şey yiyemiyorum onun dışında sorunumuz yok çok şükür. Cinsiyet kesin olmamakla beraber % 70 erkek dedi doktorumuz :)

En yakın zamanda listeyle ilgilenicem canım o zaman zevkle eklerim prensesimizin adını da

Aybike koyduk canım :)

Çok güzel bir isim bulmuşsunuz canım adıyla yaşasın inşallah :))

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah bulantılar kısa zamanda geçer ben de bulantılardan çok çektim hala da çekiyorum. Toplam 3 kilo aldım şimdiye kadar. Ha asla şikayet etmedim her anına değer. Hele sonuna yaklaştıkça diyorum ki biraz daha geç doğsa da biraz daha hamile olarak kalsam diyorum her anına değer gerçekten. Bazen karnımda artık kızımın olmadığını düşünüyorum kendimi çok boş hissediyorum tabi yanımda olacak o zaman da. Yine de hamilelik güzelmiş ya herşeye rağmen çok güzelmiş.

Hala çekiyorum dedin ya orda bitirdin beni ben ha geçti ha geçecek diye teselli ediyordum kendimi. Allah sana güç kuvvet versin 9 ay nasıl geçer bulantiyla bilmiyorum. Ben şimdiden tükendim. Oğluma hamileyken hiç bulantı bilmedim desem yalan olmaz birkaç gün oldu sadece o da minimum düzeyde. Çok zor böylesi hiçbir şey içim almıyor canımın çektiği şeyi bile iki yudum yiyorum midem bulanıyor. Kimseyi de kinamadim aslında ama başıma geldi.. doğumdan sonra karnında olduğu günleri özlüyor insan gerçekten. Ama yüzlerini görmek kokularini duymak dünyaya bedel. Allah kimseyi evlat hasretiyle evlat acısıyla sinamasin.

Ahh o bulantı yok mu, asitli şeyler iyi geliyodu bana canım

ben buraya da yazmıştım bulantı yüzünden sürekli söylenen ve çevresindekilere de hayatı zindan eden bi akrabam vardı. o 3 ay çekti ama tüm sülalesine de çektirdi. açıkçası ben onu çok kınadım. belki de ondan böyle oldum kim bilir :) evet benim de çok bulantım var hala da kusuyorum ama asla çevremi yıpratmadım. ona çok dikkat ettim. benimki çok nadir olan bişey canım sen merak etme seninki geçer yakında.yemek için kendini zorlama olduğu kadar ye. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

canım hayırlısı ile kucağında gör kuzunu

Minnoşla tatildeyiz,19 mayısın perşembeye gelişini değerlendirelim dedik.. Yeni anneler yazın gidecekseniz korkmayın. Korkulacak bişey yokmuş :)

Minnoşla tatildeyiz,19 mayısın perşembeye gelişini değerlendirelim dedik.. Yeni anneler yazın gidecekseniz korkmayın. Korkulacak bişey yokmuş :)

en çok yoldan korkuyorm nasıl durcak arabada diye. Gerçi arabada uyuyor genelde ama uzun mesafede ne yapar bilmem

Ahh o bulantı yok mu, asitli şeyler iyi geliyodu bana canım

Sade soda ve ayran dışında su bile içemiyorum canım maalesef. Kendimden nefret eder hale geldim geçer inşallah bir an önce

Kimseye bir şey dememe gerek yok yuzumun renginden anlıyor arkadaşlar zaten o gün kötü olduğumu :)) Buna da şükür en azından kusmuyorum :)

canım hayırlısı ile kucağında gör kuzunu

Amin canım inşallah darısı başına olsun tez zamanda

Göbek de az kaldı yani aslında bu kadar vardı benim zaten :)) biraz mekik çekmem gerek 20 gün dolsun da

Nöbetteyiz her gece :)) keyifler iyi yorgunum ama mutluyum alıştık birbirimize 12 kg almıştım 4 doğumda 4 sonrasında gitti kaldı 4

Pek dikkat etmiyorum ben ama
Düzene girer yavaş yavaş uykular.. Dikkat etme zaten ye gitsin süt olsun minnoşa. Şu 40 gün muhabbeti varya onu bekle,bebişte düzeliyor sende normale dönüyorsun. Doktorum bana şuanda rahmin gülle kadar emzirdikçe küçülecek demişti. 40 günde toparlamıştım gerçekten.

Ulytau _Lavin_ nasıl gidiyor bebişli günler,keyifler iyi mi ? :) kilolar ne alemde gitti mi göbekler :)
Benim kilolar fena canım. 15 kilo almıştım 7 verdim 8 koca kilo duruyor. Hiçbir şey üstüme olmuyo. Bebeğimi çok seviyorum ama aynaya baktıkta moralim bozuluyo ne yalan söyleyeyim. 10 kilo vermem lazım ama zor görünüyor. O doğumdan sonra hepsi gider lafı benim için söylenmemiş belli ki.

Canım daha çok erken,vücut toparlayacak kendini. Emzirdikçe nasıl kilo verdiğini anlamayacaksın bile.. 18 kilo vermişim düşünsene.. Şimdi kendimi 18 kilo fazla düşünüyorumda korku filmi gibi :) ayrıca doğumdan eve geldiğimde sadece 3 kilo gitmişti yandıkk dedim kendi kendime :)
Bi ara korseden bahsetmiştim aldınız mı onu ? Çok işe yarıyor bence,çok iyi toparladı karnımı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…