How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Ayy nasıl heyecanlandım mesajını görünce,minnoşun yanındadır şimdi..
Bende tam sana yazacaktım Ulytau Ulytau heran suyun sancın gelebilir diye bak lavinin gelmiş:)
Benim planlı sezeryandı ama suyum geldi 38+4'te :) seninde heran herşey olabilir :))
Karnının göğüs altından indiğini hissedeceksin doğuma yakın,en azından benim öyle olmuştu.. Herşey çok kolay olur minnoşun hemen yanında olur inşallah.. Bizide habersiz bırakmayın,merak ediyoruz burda :KK66:
Ya işte o kısmı ben hiç anlayamıyorum karnım pek yukarda değildi zaten benim :) kimi gören karnın daha inmemiş diyo kimisi de sen yakında doğurursun karnın aşağıda diyo bilemedim bakıyorum sanki bi değişiklik yok gibi bakalım doktorum ne diyecek cuma günü kontrol var.
Benim kızın gelesi yok sanırım daha :) arada regl sancısı gibi gelip geçiyor sadece

Ayy nasıl heyecanlandım mesajını görünce,minnoşun yanındadır şimdi..
Bende tam sana yazacaktım Ulytau Ulytau heran suyun sancın gelebilir diye bak lavinin gelmiş:)
Benim planlı sezeryandı ama suyum geldi 38+4'te :) seninde heran herşey olabilir :))
Karnının göğüs altından indiğini hissedeceksin doğuma yakın,en azından benim öyle olmuştu.. Herşey çok kolay olur minnoşun hemen yanında olur inşallah.. Bizide habersiz bırakmayın,merak ediyoruz burda :KK66:
Canim seni bulmusken sorayim uykusu nazil miniginin nazil uyutuyorsun uyku eğitimi verdinmi vermeyi dusunuyormusunn :)

Ya işte o kısmı ben hiç anlayamıyorum karnım pek yukarda değildi zaten benim :) kimi gören karnın daha inmemiş diyo kimisi de sen yakında doğurursun karnın aşağıda diyo bilemedim bakıyorum sanki bi değişiklik yok gibi bakalım doktorum ne diyecek cuma günü kontrol var.
Benim kızın gelesi yok sanırım daha :) arada regl sancısı gibi gelip geçiyor sadece
Fotoğrafta göründüğü kadarıyla inmemiş daha karnın.. İndiğinde bi rahatlama geliyor insana nefes alıyorsun sanki :)) regl ağrıları devamlı oluyordu bende.. Hayırlısı olsun ya geleceği zamanı bilir minnoş :)

Canim seni bulmusken sorayim uykusu nazil miniginin nazil uyutuyorsun uyku eğitimi verdinmi vermeyi dusunuyormusunn :)
Bi ara düzenliydi uykusu,akşam 9 gibi uyuyor 4-5 saat aralıkla gece 1-2 kere uyanıyordu emip geri yatıyordu kiiiii sanırım diş ağrıları düzeni bozdu :) yenidoğan moduna geri döndük 2 saatte bir uyanıyor uyurkende ıh ıh ıh yapıyor :))
Uyku eğitimi vermedim 6. Ayı bekliyorum.
Uyumadan önce banyo,gece yağıyla masaj,beslenme ve sonrasında uykuya geçiş.. Alıştı artık uyutmakta zorluk yaşsmıyoruz ama sık uyanıyor işte :(
Nezaman akşam yatıp sabah kalkacak off off,yarama bastın :))

Ay ya bizde oyleyiz aslinda iyi gibi uykulari ama bende de uykuya dalma sorunu var bi saat uykuya dalsin diye ugrasiyorum . ama heralde ritimlerle bu isi cozbilirim belki ozaman daha rahat uyur. Valla canim canlari ne zaman isterse ozaman yatacaklse işimiz ne :D sipalar baktiriyo kendinee Ysmdfn Ysmdfn

İbşallah canım. Haftaya bugün kontrol var dönüşte yazarım size.
Ayy bu arada zaman ne kadar çabuk geçiyo 12 haftalık olmuş minnoşun maşallah.
İkili test zamanın gelmiş yaptırcak mısın?

Yaptıracağım canım yarın gidicem doktora araya sıkıştırırlar inşallah. Farklı bir doktor denemek istiyorum bu defa. İlk gittiğim doktor doğrudan sezaryen deyince içim rahat etmedi. Bu gideceğim doktor hep normal doğum yaptırıyor zorunlu haller dışında. Bir de onun fikrini almak istiyorum o yüzden. Hem de bebişi görelim bir özledik :))

Bu arada lavin minnoşunu suni sancı ile doğurmuş suyunun geldiği gün öğleden sonra :) ne güzel kurtuldu ah darısı benim başıma

Sen de çok bekletmeden alırsın kucağına minişi inşallah canım. Beklemek zor son günleri :))

Ulytau Ulytau canım merak ettim seni nasılsın? Nst ye giriyor musun? Zaman yaklaştı heyecan durumları nasıl?
Yarın kontrolüm var en son geçen hafta gittim hafiften sancıların var demişti canım çok heyecanlıyım :) bi yanım hemen bebeğimi kucağıma almak istiyor bi yanım tedirgin bi yanım hazır değilim diyor çok değişik ruh halleri içerisindeyim ah hemen olsa diyorum sonra olma anı aklıma geliyor bi tırsmıyorum da değil hani

Yaptıracağım canım yarın gidicem doktora araya sıkıştırırlar inşallah. Farklı bir doktor denemek istiyorum bu defa. İlk gittiğim doktor doğrudan sezaryen deyince içim rahat etmedi. Bu gideceğim doktor hep normal doğum yaptırıyor zorunlu haller dışında. Bir de onun fikrini almak istiyorum o yüzden. Hem de bebişi görelim bir özledik :))

Sen de çok bekletmeden alırsın kucağına minişi inşallah canım. Beklemek zor son günleri :))
Valla ne bileyim hep erken doğurcam diye düşünürdüm 38i yarıladık :) bu sefer de acaba günü geçecek mi diye düşünmeye başladım

Canımm,bebişin yanındadır şimdi :) hiç zorlanmadan almışsındır inşallah yavrunu kucağına.. Kokla bizim için :)
Yok malesef hala bekliyoruz çok açılmam olmadı :( 2 cm dedi dr 12 ye kadar beklicez ilerlemezse suni sancı

Yok malesef hala bekliyoruz çok açılmam olmadı :KK43: 2 cm dedi dr 12 ye kadar beklicez ilerlemezse suni sancı
Canım sağlıkla kolaylıkla kucağına alırsın inşallah bebişini. Ayy içime doğmuş gibi oldu ya :) hayırlı bir evlat olur inşallah. Çpk heyecanlı.

15.15te minik kelebeğimi kucağıma aldım hala inanamıyorum hepinizi öptüm
Çok sevindim canim Gözünüz aydin Rabbim sağlık sihhat versin ikinizede.Hayirli uzun ömürleri olsun miniginin bol bol kokla bizim içinde.

Canım gözün aydın sen de doğurmuşsun çok sevindim görünce. Allah hepimize sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. İsteyen herkese bu duyguları nasip etsin.

Gözün aydın canım benim. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Iyisinizdir umarım :)

Canım gözün aydın sen de doğurmuşsun çok sevindim görünce. Allah hepimize sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. İsteyen herkese bu duyguları nasip etsin.

Lavincim nasıl gidiyor minişle günler keyfiniz yerindedir umarım :)

Back