Benimde hiç tecrübem yoktu,hevesimde yoktu ama anne olunca o iş değişiyor :) ilk yaptığın şeylerde heyecanlanıyorsun sadece,sonra bakıyorsun ki bişey olmuyor alışıyorsun.Ayyyy maşallah eşine canımmmBen daha bebek tutamıyorum eşim de benim gibi bakalım biz ne yapacağız, eşim şimdiden ben korkarım banyoda su dökerken bile diyor.
Ama insan kendi bebeği olunca yapar değil mi?
Evet unisex isim ama cnm inan alisiliyor yani senin umudun o ve eşinle de aynı isim geçmiş aklınızdan bence umut olmalı cnmcanım benim sağolasın inşallah sağlığına kavuşacak güzel kızım.
evet tahmin etmiştin kız olduğunu :) daha yeni öğrendik ve çok mutlu olduk. herşeyim olacak o benim.
isim olarak ben umut olsun istiyorum ama unisex isim olduğu için çevrem istemiyo pek. eşim de aynı ismi düşünmüş ama her umut bey derler diye vazgeçmiş. ama gönlüm umut'tan yana. sen ne dersin?
geçmiş olsun canım, umarım bu zorlu süreci kolayca atlatırsınız hiç kendine dert edip bebişi de üzme içerde :)Ne güzel yazmışsın canım ya inşallah dediğin gibi olur. Çok şükür ki erkenden farkedildi tedavi olacak sağlığına kavuşacak bebişim :)
vakit çok hızlı geçiyor değil mi :) ben de son rahat zamanlarımın tadını çıkarıyorumBenim canavar yüzünden pek uzak kaldım ben buralara :)
Ohh çok şükür benimle birlikte yola devam edecekler çoğalıyor :) çok sessizleşti topik. Hamileler, dogum yapanlar eskisi gibi giremiyorlar. Yeniden hareketlendiririz inşallah :) Ekliyorum hemen.
sağol canım inşallah geçer de üzüldüğümle kalırımgeçmiş olsun canım, umarım bu zorlu süreci kolayca atlatırsınız hiç kendine dert edip bebişi de üzme içerde :)
Hiç anlamıyorsun valla nasıl geçiyor.. Bol bol keyif yapın eşin haklı bencevakit çok hızlı geçiyor değil mi :) ben de son rahat zamanlarımın tadını çıkarıyorum
eşim son 1 ay akşamları 8de yatalımnasıl olsa bidaha hiç o kadar uyuyamayız diyor haha
Bir kaç gündür de yalancı sancılarım başladı hemen panik olup sancıları saymaya başlıyorum kaç dk kaç kere diyeHiç anlamıyorsun valla nasıl geçiyor.. Bol bol keyif yapın eşin haklı bence
Çok normal onlar,benimde günde bikaç kere oluyordu karnın kasılıyor gibi dimi ?Bir kaç gündür de yalancı sancılarım başladı hemen panik olup sancıları saymaya başlıyorum kaç dk kaç kere diye
nasılsın cnntrm çalışmalar nasıl gidiyor :) biz bebek olacak diye yeni büyük bi eve taşındık yeni eşyalar aldık beşiğiydi kıyafetiydi derken oldukça yoğun günler geçirdim hala da çok yorgunum diyebilirim güzel bi dinlenmeye ihtiyacım var
Evet çok gergin oluyor kızım da sağolsun dayanmayı çok seviyor hele tatlı yediğimde sanki dışarı çıkmaya çalışıyor gibi :)Çok normal onlar,benimde günde bikaç kere oluyordu karnın kasılıyor gibi dimi ?
Hatta gerçek sancı olursa anlamam diye korkuyordum ama boşunaymış o korku.. Çünkü gerçeği çok farklı anlamaman imkansız :))
37 haftaya kadar çalışacağım malesefUlytau m gelmiş hoş gelmiş. Taşınma vs yormustur tabi hamileyken. Şimdi doğuma kadar dinlen güzel güzel. İzne ne zaman ayrilacaksin?
37 haftaya kadar çalışacağım malesefdaha 8 haftadan fazla var
Çok normal,benimde günde bikaç kere oluyordu.. Tatlı yediğimde kuduruyordu benimkide,şimdi tatlıya gerek yok devamlı kuduruyor :) o tatlıları yemeseydim iyiydi :)) 2 kilo fazlam kaldı bu aradaEvet çok gergin oluyor kızım da sağolsun dayanmayı çok seviyor hele tatlı yediğimde sanki dışarı çıkmaya çalışıyor gibi :)
Günaydınnnnngünaydın herkese
verdim ben aslında bat ama listeye eklenmemiş mi acabaGünaydınnnnn
E ama sen bat vermemişsin??? Yeni mi başlayacaktınız yoksa karıştırdım mı?
verdim ben aslında bat ama listeye eklenmemiş mi acaba
13 mart canım
başladık çalışmalara bakalım
baktım şimdi 11. sırada yazıyo benimki deAaa az da kalmış hadi hayırlısı
Ben de ilk sayfadaki listeye baktım da ondan bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?