İlk defa kullaniyorum. Bende sanmiyorum gebelik ama internette oyle seyler okuyorumm ki yok 5 gun yogun adet gormus ama aslinda hamileymis falan insanin kafasii kkarisiyor :) umarim bi skinti yoktur zaten 40. Gunumde test yapmistim negatifti ertesi gun adet oldum ama yinede bi celiski iste :)
Daha ilk hapi iciyorum bu kadar cabuk yan etki gostercegini sanmyorum ama evet korunuyorduk tehlikeli bi durum soz konusu olmadi ama yinede kader işi. 6 gun surdu adetim 4 gun olldukca yogun geldi zaten. Ufacik bir mide agrisini bile oldukca buyuten bi insanim ya aslinda bu halim icin tedavi gormeliyim bellkide :) kendimi rahatlatmak icin sordum biraazda..
Üşütmüşsündür belki de sadece. İlacı kullanmaya devam et. Birkaç gün içinde geçmezse doktora gidersin. Ama gebelikte ishalden ziyade kabızlık olur.
Çok çok geçmiş olsun canım. Hastaneden de cikmissiniz. Geçsin bir daha gelmesin hastalıklar insallahKızlar biz hastanedeyizOğlum bugün kreşte öğle uykusu sırasında havale geçirmiş yine. Neyseki fark etmişler. Bu defa kendine gelmesi daha zor oldu. İlk getirdiklerinde diazem yapmışlar. O da mı ters etki yaptı bilmiyorum ama bir ara resmen kendini ordan oraya attı. Kaç kişi tutmak zorunda kaldık. En son beni odadan çıkardılar sakinliğimi koruyamıyorum diye İnşallah bu son olur artık çok yıprandım havaleler yüzünden ((
Çok çok geçmiş olsun canım. Hastaneden de cikmissiniz. Geçsin bir daha gelmesin hastalıklar insallah
çok geçmiş olsun canım, tekrarı olmasın inşallah bi dahaAmin canım sağol. İnşallah son olur artık.
17+2 de hissetmeye başladım canım erken ama benim bebe biraz iri. ondan oldu sanırsam. çok tatlı bi duygu inşallah herkese nasip olur. içerde pıtır pıtır hareket eden bi melek var. Allahın mucizesi resmen.amin canım allah hepimizin eline almayı nasip etsin . valla canım 2 hafta 2 ay gibi gelmeye başladı ama sonlara doğru herşey hızlı olacak. bulantılarım çok fazla olduğu için daha tadını çıkarmak pek mümkün değil gibi, umarım en kısa sürede bulantılar azalır ve bu durumun an an saniye saniye tadına varırım. peki sen hissetmeye başladın mı miniği yani daha erken mi bilmiyorum ama nasıl bir duygu?
canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin. şimdi nasıl? neden oluyormuş? çok üzüldüm yaKızlar biz hastanedeyizOğlum bugün kreşte öğle uykusu sırasında havale geçirmiş yine. Neyseki fark etmişler. Bu defa kendine gelmesi daha zor oldu. İlk getirdiklerinde diazem yapmışlar. O da mı ters etki yaptı bilmiyorum ama bir ara resmen kendini ordan oraya attı. Kaç kişi tutmak zorunda kaldık. En son beni odadan çıkardılar sakinliğimi koruyamıyorum diye İnşallah bu son olur artık çok yıprandım havaleler yüzünden ((
cnm bnm çok geçmiş olsun inş bir daha rabbim yaşatmasın dualarım seninleAmin canım sağol. İnşallah son olur artık.
çok geçmiş olsun canım, tekrarı olmasın inşallah bi daha
cnntrm canım nasıl oldu oğlun ?
canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin. şimdi nasıl? neden oluyormuş? çok üzüldüm ya
cnm bnm çok geçmiş olsun inş bir daha rabbim yaşatmasın dualarım seninle
cntrm çok geçmiş omsun oğluşuna allah korusun şifa versin
şimdi nasıl paşam
aminnn canım çok geçmiş olsun bir daha da gelmesin inşallahSağolun kızlar şu anda çok iyi şükürler olsun. Daha aynı gece hastane yatağında zor zaptettik kalkıp dolaşmak istedi. Ilk havale zamanini atlatip uyuyuncaya kadarki süreç çok kötüydü ama sonrasında bir sorun yaşamadık. İnşallah bu sondur. Cok yorucu üzücü bir süreç gerçekten. Allah kimseyi evladiyla sinamasin.
amin canım aminSağolun kızlar şu anda çok iyi şükürler olsun. Daha aynı gece hastane yatağında zor zaptettik kalkıp dolaşmak istedi. Ilk havale zamanini atlatip uyuyuncaya kadarki süreç çok kötüydü ama sonrasında bir sorun yaşamadık. İnşallah bu sondur. Cok yorucu üzücü bir süreç gerçekten. Allah kimseyi evladiyla sinamasin.
Kızlar biz hastanedeyizOğlum bugün kreşte öğle uykusu sırasında havale geçirmiş yine. Neyseki fark etmişler. Bu defa kendine gelmesi daha zor oldu. İlk getirdiklerinde diazem yapmışlar. O da mı ters etki yaptı bilmiyorum ama bir ara resmen kendini ordan oraya attı. Kaç kişi tutmak zorunda kaldık. En son beni odadan çıkardılar sakinliğimi koruyamıyorum diye İnşallah bu son olur artık çok yıprandım havaleler yüzünden ((
canım geçmiş olsun çok şimdi gördüm daha iyi mi oğluşun Rabbim korusun Allah tekrarını yaşatmasın...
Merhaba hanımlar nasılsınız ? :)
Biliyorsunuz ben ilaç kullanıyordum ve bu hafta bitiyor sonra adetim var. İlaçlar vücuttan 1 hafta 10 günde çıkarmı sizce yoksa 1 ay daha korunmalımıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?