2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Korunuyorduk dediğin için o ihtimali gözardı ettim ben ama normal adet gibi kanama yaşayıp hamile olanlar var sayıları çok az olsa da. Kullandığın dk hapının yan etkilerine baktın mı?

Daha ilk hapi iciyorum bu kadar cabuk yan etki gostercegini sanmyorum ama evet korunuyorduk tehlikeli bi durum soz konusu olmadi ama yinede kader işi. 6 gun surdu adetim 4 gun olldukca yogun geldi zaten. Ufacik bir mide agrisini bile oldukca buyuten bi insanim ya aslinda bu halim icin tedavi gormeliyim bellkide :) kendimi rahatlatmak icin sordum biraazda..

Üşütmüşsündür belki de sadece. İlacı kullanmaya devam et. Birkaç gün içinde geçmezse doktora gidersin. Ama gebelikte ishalden ziyade kabızlık olur.

Üşütmüşsündür belki de sadece. İlacı kullanmaya devam et. Birkaç gün içinde geçmezse doktora gidersin. Ama gebelikte ishalden ziyade kabızlık olur.

Anladim canim cok tesekkr ederim. Bi kac gun daha kendimi yokliyim bari. Tesekkur ederim ilgilendigin icin :)

Çok çok geçmiş olsun canım. Hastaneden de cikmissiniz. Geçsin bir daha gelmesin hastalıklar insallah

17+2 de hissetmeye başladım canım erken ama benim bebe biraz iri. ondan oldu sanırsam. çok tatlı bi duygu inşallah herkese nasip olur. içerde pıtır pıtır hareket eden bi melek var. Allahın mucizesi resmen.

canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin. şimdi nasıl? neden oluyormuş? çok üzüldüm ya

cntrm çok geçmiş omsun oğluşuna allah korusun şifa versin
şimdi nasıl paşam

Merhaba hanımlar nasılsınız ? :)
Biliyorsunuz ben ilaç kullanıyordum ve bu hafta bitiyor sonra adetim var. İlaçlar vücuttan 1 hafta 10 günde çıkarmı sizce yoksa 1 ay daha korunmalımıyım.

çok geçmiş olsun canım, tekrarı olmasın inşallah bi daha

cnntrm canım nasıl oldu oğlun ?

canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin. şimdi nasıl? neden oluyormuş? çok üzüldüm ya

cnm bnm çok geçmiş olsun inş bir daha rabbim yaşatmasın dualarım seninle

cntrm çok geçmiş omsun oğluşuna allah korusun şifa versin
şimdi nasıl paşam

Sağolun kızlar şu anda çok iyi şükürler olsun. Daha aynı gece hastane yatağında zor zaptettik kalkıp dolaşmak istedi. Ilk havale zamanini atlatip uyuyuncaya kadarki süreç çok kötüydü ama sonrasında bir sorun yaşamadık. İnşallah bu sondur. Cok yorucu üzücü bir süreç gerçekten. Allah kimseyi evladiyla sinamasin.

aminnn canım çok geçmiş olsun bir daha da gelmesin inşallah

amin canım amin

canım geçmiş olsun çok şimdi gördüm daha iyi mi oğluşun Rabbim korusun Allah tekrarını yaşatmasın...

Merhaba hanımlar nasılsınız ? :)
Biliyorsunuz ben ilaç kullanıyordum ve bu hafta bitiyor sonra adetim var. İlaçlar vücuttan 1 hafta 10 günde çıkarmı sizce yoksa 1 ay daha korunmalımıyım.

Canım bu konuda hiçbir fikrim yok inan ki. Doktora sorsan daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…