• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Gunaydin :) hamisler bakin benden size tavsiye boool booool uyuyun . Hatta isi falan birakin gitmeyin :D ah ah bilememisim uykumun kiymetini :D

Amaaaaaa böyle korkutulmazki :):)
şuan bol bol uyuyorum evde olduğum zamanlar hatta yatmaktan belim sırtım acıoo ama iş yerinde böyle bir şansım olmadığı için bilgisayar başında göz kapatmaca çaktırmadan :)

bebiş doğduğunda bakalım bu günleri nasıl arıcaz :S

Bizim bugün 3 ders toplantı var diye:KK73: Yoksa ben de hiç havamda değilim.

Ay ne güzelmiş ikili öğretim mi sizin okul? Biz toplantıları 15.30'da yapıyoruz ve bir haftadır her gün toplantı var :( Bitmedi gitti şökler :( :(

Sağolun kızlar şu anda çok iyi şükürler olsun. Daha aynı gece hastane yatağında zor zaptettik kalkıp dolaşmak istedi. Ilk havale zamanini atlatip uyuyuncaya kadarki süreç çok kötüydü ama sonrasında bir sorun yaşamadık. İnşallah bu sondur. Cok yorucu üzücü bir süreç gerçekten. Allah kimseyi evladiyla sinamasin.
Amin cnm bnm rabbim bidaha göstermesin

Herkese selamlar
5 şubatta Mehmet eşrefimize kavuştuk
Gerçekten düşük sonrası psikolojik olarak çok kötüydüm bu sayfada çok teselli buldum herkese teşekkürler
Şimdi bebeğimiz kollarımızda Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Canım gözünüz aydın. Allah'ım sağlıkla mutlulukla huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Herkese selamlar
5 şubatta Mehmet eşrefimize kavuştuk
Gerçekten düşük sonrası psikolojik olarak çok kötüydüm bu sayfada çok teselli buldum herkese teşekkürler
Şimdi bebeğimiz kollarımızda Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Çok tebrik ederim. Allah hayırlı evlat eylesin.

Sıra bana geliyorrrr:KK53:

Amin inşallah canım :) Kokla yerime paşayı :KK46:

Anammm hayitcim gelmiş beni bulmuş. Hoş geldin. Nasılsın canım benim???
Nasıl olayım 28 gün önce Bebeğimi aldılar .olmuş karnimda toparladim biraz.hiç korunmadim yeni gün yeni umut diyorum

Nasıl olayım 28 gün önce Bebeğimi aldılar .olmuş karnimda toparladim biraz.hiç korunmadim yeni gün yeni umut diyorum

Çok üzüldüm canım yaa. Kaç haftalıktı? Görmüştüm hamileliğini ama konuşmak nasip olmadı hiç. Hayırlısı böyleymiş demek ki. Oğluşun nasıl?

Çok üzüldüm canım yaa. Kaç haftalıktı? Görmüştüm hamileliğini ama konuşmak nasip olmadı hiç. Hayırlısı böyleymiş demek ki. Oğluşun nasıl?
10 haftalik cnm... evet kısmet değilmiş. ALLAHIM KUCAGIMIZA ALDIĞIMIZ EVLATLARIMIZA ÖMÜR YAZSIN

10 haftalik cnm... evet kısmet değilmiş. ALLAHIM KUCAGIMIZA ALDIĞIMIZ EVLATLARIMIZA ÖMÜR YAZSIN

Amin canım inşallah. Yeni bir plan yaptınız mı peki? Tekrar tüp deneyecek misiniz, yoksa akışa mı bırakmayı düşünüyorsun?

Back