2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Günaydın canım ,

HSG de cektırdım ondanda da bır sorun cıkmadı , kistım normal yumurtalık kisti hemorojik kist türü hatta .
Evet dedıgın gıbı keşke düşünmeden sakin kalabılsek keske ama ınsanın elınde olmuyor .

Selam canım bende senin gibiyim ama bende kist yok 1.5 senedir hamile kalamadım hiç hormon ve sperm testi iyi çıktı En son rahim filmi cekildim pazartesi günü doktorum adetin 3.gunu çağırdı klomen vericek yumurta takibi yapılıp catlatma iğnesi yapilicak

Klomen ve catlatma ıgnesını 4 ay kullandım , ben bir sonuc alamadım .İnsallah sen alırsın canım . kaç yasındasın peki ?

kızlar en geç cuma regl olurum diyordum hala olmadım ama testlerim çamaşır suyuna yatırılmış gibi bembeyaz. cuma günü biri rahmimi avucuna almış sıkıyor gibi acıyordu. tamam sökülmeye çalışıyor gelir akşama kalmadan dedim. şimdi ağrı sızı da kalmadı, gelen giden de yok. 2-3 gündür hafif çapta baş dönmeleri yaşıyorum otururken bile. onu uykusuzluğuma veriyorum. çok afedersiniz normalde adete yakın ishal gibi olurum bu defa zor çıkıyorum tuvalete anlamadım gitti... bunlar belirti olsa testte de silik bile olsa çıkardı sanırım. heralde geç yumurtladım bilmiyorum anlam veremiyorum....

Cnim kan testi wersen idrar yanıltıyo ya bazen inş. Bebiş belirtileridir normalde gecikme oluyo muydu hiç?

Bazısının testte geç çıkıyo canım. Oğlunda nasıldı idrarda kaçıncı gün çıkmıştı. Biraz daha bekleyip bi doktora görünsen iyi olur bebiş varsa süper yoksa neden adet olmuyorsun acaba

Cnim kan testi wersen idrar yanıltıyo ya bazen inş. Bebiş belirtileridir normalde gecikme oluyo muydu hiç?

yılda birkaç kez gecikme oluyor. hava değişimi etkilemiş olabilir belki bilmiyorum. oğlanda 2. gün kopkoyu 2 çizgi çıkmıştı yani tahminen 3-4gün öncesi bile yapsam belli olurdu testte. muhtemelen geç yumurtladım. öyleyse de zaten bebiş falan yoktur çünkü migren ağrılarıyla boğuşuyordum o sıra :))

Arada kaçamak olmuştur belki. Ben adet olana kadar umudumu kesmicem senden :) inşallah bebiş gelmiştir

Arada kaçamak olmuştur belki. Ben adet olana kadar umudumu kesmicem senden :) inşallah bebiş gelmiştir

yok kız olmadı eminim. bu saatten sonra bebiş falan çıkmaz test yapmayı bile bıraktım artık o kadar eminim yani

yok kız olmadı eminim. bu saatten sonra bebiş falan çıkmaz test yapmayı bile bıraktım artık o kadar eminim yani
Hiçç mi olmadı şaka yapıyorum canım olmamışsa tabi pek ihtimal yok ama sen yine de tedbiri elden bırakma. Benim bu hamilelik iki ilişkiyle tuttu. Olmaz diye bişey yok gerçekten

merhaba kızlar,
Yarın öğlen 1 de bende sezeryana giriyorum, karaciğer enzim sorunu sebebiyle zaten sezeryana yönelmiştik bir de cuma günkü kontrolde bebeğimiz 4 kilo olmuş artık daha rahat hissediyorum kendimi. doktorum enzim sorunun olmasaydı ve haftanı bekleseydik 5,5 kiloyu görürdük dedi. neyse kızım yeter ki sağlıkla sıhhatle azada noksansız gelsin, dualarınızı esirgemeyin bizden. yarın ilk fırsatta yazacağım sizlere, iyi akşamlar

oyy canım benim yarın sen de kavuşuyorsun yavruna demek. Allah sağlıkla kolaylıkla kavuştursun sizi inşallah güzel haberlerini bekliyor olucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…