- 23 Aralık 2014
- 4.442
- 3.769
- 198
- 32
Hoşbuldum canım benim maşallah sana seni böyle hamiş hamiş görünce daha bir mutlu oldum :) inş bu topik te uğur getirir bana ve tüm bebis isteyenlere :) işleri flnda bırak boşver en azından ağrın geçene kadarSelam kızlar nasılsınız. doğumlar yaklamış aramıza katılanlar olmuş ben pek giremedim bu aralar.
sezenorhan canım hoşgeldin inşallah kalırsın uğurlu topiğimizde.
kızlar bende kasık ağrısı var 3. gün bugün.
karın altı sağ ve sol kasık. ağrı geziyo. genelde solda.
doktora söyledim normal ama dinlen biraz dedi. ben hiç dinlenemedim. akşamları normalden biraz daha az iş yaptım sadece. ama o işleri de sabah yaptım. ne dersiniz napmalıyım?
Darısı başına inşallah sezencim.Hoşbuldum canım benim maşallah sana seni böyle hamiş hamiş görünce daha bir mutlu oldum :) inş bu topik te uğur getirir bana ve tüm bebis isteyenlere :) işleri flnda bırak boşver en azından ağrın geçene kadar
Selam kızlar nasılsınız. doğumlar yaklamış aramıza katılanlar olmuş ben pek giremedim bu aralar.
doktora söyledim normal ama dinlen biraz dedi. ben hiç dinlenemedim. akşamları normalden biraz daha az iş yaptım sadece. ama o işleri de sabah yaptım. ne dersiniz napmalıyım?
yok 19 gün var adetime. ovülasyon uygulamasını silmedim ordan bakıyorum :)doktorunu dinle yat dinlen. bırak evi pislik götürsün bir şey olmaz bir süre uğraşma temizlikle falan. bir de tahminimce adet dönemin şu an senin. hamilelikte de regl tarihlerinde ağrı yaşanabiliyormuş. kv söylemişti bana zamanında
Selam kızlar nasılsınız. doğumlar yaklamış aramıza katılanlar olmuş ben pek giremedim bu aralar.
cumartesi ayrıntılıdaki doktor baktı baktı göremedi ama emin olmayarak kız gibi dedi. kemik yapısından falan tahmin ediyolar ya öyle yaptı galiba. %60 kız cinsiyeti. belli olmuş sayılmıyoTatlım senin cinsiyet belli mi???
yok 19 gün var adetime. ovülasyon uygulamasını silmedim ordan bakıyorum :)
bebek göbek hizasına çıktığı için ağrı olur demiş bi arkadaşın doktoru. doğru mu acaba ya?
benim herşeyi kenara bırakıp güzelce dinlenmem lazım ağrılar yüzünden stres oldum o da ayrıca ağrı yapıyo
bilmiyorum ki canım yarın 17 hafta olcak. erkendir belki de. dinlenicem mutlaka ama bugün de olmadı yarın inşallahbilemiyorum canım olabilir tabi ama göbek hizası için biraz erken değil mi haftan? yani ağrının sebebi ne olursa olsun vücut senin dinlenmeni söylüyor şu anda sana. o yüzden dinlen çok yorma kendini.
bana biraz erken geldi canım. 1,5 yıl-2 korunmadık bebek olmadı. eşimde sorunlar vardı. ona rağmen bize tüp bebek demediler bekleyin dediler. benim de yaşım 27. yumurta takibi yapıldı mı hiç?Kızlar slm ,
Size bırsey soracagım kafam cok karısık . Bu ayda olmazsa doktor tüp bebek ıcın bır konusalım dedı .
Bende erken mı degılmı bılemedım .
4,5 yıllık evlıyım 1 senedır korunmuyoruz , esımdede bende de hıcbır sorun cıkmadı , ara ara bait kistlerim oluyor okadar .
Yaşımda 28 sizce tüp bebek ıcın bıraz daha beklemelımıyım ?
Yorumlarınızı cok merak edıyorum .
Evet canım 1 senedır yumurta takıbı yapılıyor , kistim oldugu ıcın her ay zaten rutin kontrolum oluyor . bu ay da dahıl 4 ay klomen kullandım .bana biraz erken geldi canım. 1,5 yıl-2 korunmadık bebek olmadı. eşimde sorunlar vardı. ona rağmen bize tüp bebek demediler bekleyin dediler. benim de yaşım 27. yumurta takibi yapıldı mı hiç?
herhangi bir kür yada aşılama denediniz mi peki?Evet canım 1 senedır yumurta takıbı yapılıyor , kistim oldugu ıcın her ay zaten rutin kontrolum oluyor . bu ay da dahıl 4 ay klomen kullandım .
herhangi bir kür yada aşılama denediniz mi peki?
direkt tüp bebek demesi hem de sorun yokken biraz garip geldi
konuşmakta fayda var tabi. hemen tüp bebek dememiş konuşalım demiş. bakalım ne dicekkür denemedım canım hıc , senın denedıgın bırsey var mıydı ?
hanı ne bılım sorrun olsa ona gore bende bıseyler yaparım bıtkısel ama bırsey cıkmadı ne yapabılırım kı .
aslında ben soruyorum sureklı doktora , ne kadar daha olmazsa tedavıye gecıcez dıye doktorumda oyle soyledı , bu ayda olmazsa konsuruz dedı .
konuşmakta fayda var tabi. hemen tüp bebek dememiş konuşalım demiş. bakalım ne dicek
ben 1 ay keçiboynuzu kürü yapmıştım eşime.sonra yapamadım zor oldu düzgün keçiboynuzu bulamadık bulduk çok aldık böcek oldu korktum bıraktık.
bide özellikle taze besinler tüketmesine özen gösterdim salata yaptım her akşam, portakal suyu içirdim havuç suyu da iyi diyolar. çerez yedirdim sağlıklılarından. bide son hamile kaldığım ay kendim incir yedim adetten başlayarak her gün 2 tane yedim.yumurtlamaya faydası varmış ama prolaktin yüksekliği olana önermiyolar. eşim ilaç falan da kullandı ama sorun vardı bizde size gerek olacağını sanmıyorum. bal tarçın çörekotu deneyenler çok faydasını gördü ama ben yapmadım arada aklıma geldikçe çörekotu yedim. bide ayıptır söylemesi ilişkiden sonra ayakları iyice havaya dikip yarım saat durdum. belki insanlar dalga geçiyor ama ben bunu 3-4 ay yaptım ve 2 keresinde hamile kaldım
yumurta rezervin ve de kaliten iyi durumdaysa bekleyebilirsin tabi, ama yok kötü durumdaysa beklemenin de bi anlamı olmaz neticede 1 yıldır beklemişsiniz canım.Kızlar slm ,
Size bırsey soracagım kafam cok karısık . Bu ayda olmazsa doktor tüp bebek ıcın bır konusalım dedı .
Bende erken mı degılmı bılemedım .
4,5 yıllık evlıyım 1 senedır korunmuyoruz , esımdede bende de hıcbır sorun cıkmadı , ara ara bait kistlerim oluyor okadar .
Yaşımda 28 sizce tüp bebek ıcın bıraz daha beklemelımıyım ?
Yorumlarınızı cok merak edıyorum .
İyi herhangı bır sorunum yok yumurta rezervınde yada teşhis konulan baska bırsey yok .yumurta rezervin ve de kaliten iyi durumdaysa bekleyebilirsin tabi, ama yok kötü durumdaysa beklemenin de bi anlamı olmaz neticede 1 yıldır beklemişsiniz canım.
malesef dediğin gibi kaybetmeseydim benim bebeğim de 2 aylık olacaktı şuan neredeyse...İyi herhangı bır sorunum yok yumurta rezervınde yada teşhis konulan baska bırsey yok .
İnsanın etrafında herkesın olunca ınsan dıyor beklemesektense hemencecık oluversın :)
1 yıl once planlanınca olsaydı sımdı 3 aylık olacaktı . ama işte hersey planlandıgı gıbı olmuyormus .
malesef dediğin gibi kaybetmeseydim benim bebeğim de 2 aylık olacaktı şuan neredeyse...
dik canım havaya. mum duruşu gibi yaptım ben. çok faydasını gördüm.o dalga gecenler kesın hemen hamıle kalanlardır . Nasrettın hoca mısalı benı anca damdan düşen anlar demısya , senı cok ıyı anlıyorum bende 2-3 aydır bacaklarımı dıkıyorum 1 saat , hatta amuda kalkıyorum desem yerıdır :)
ıncır ı bende denıyeyım ozaman gunde 2-3 tane yıyeyım . benım bat ıma 6 gun kaldı . herhangı belırtı yok , cok merak edıyorum . sen hamıle kaldıgın ay farklı bırsey oldumu . nasıl anladın hamıle oldugunu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?