merhaba hanımlar,
bugün bizimde kontrolümüz vardı herşey çok iyi başlamıştı. kızım 3661 gr boyu 51 cm olmuş, doktorum normal zamanını yanı 10 şubatı bekleriz ama tombik bir bebeğimiz olacak 4500 ü görür dedi. ultrason muayenesi sonrası nasıl olduğumu sordu ve bende aşırı kaşıntı şikayetim olduğundan bahsettim. vücudumun her yeri inanılmaz şekilde kaşınıyor canımın acımasını geçtim artık uyuyamıyordum kaşınmaktan. hemen bir tahlil istedi doktorum ve gebelik kolestazı teşhisi koydu. bu safra kesesinin hamilelik sebebiyle çalışma düzeninin bozulması sonucu safranın kana karışması ile oluşan bir rahatsızlıkmış. anne icin en büyük sıkıntısı kaşıntı imiş, esas tehlikeyi bebek icin oluştururmuş. kendimi doğum şekli ile ilgili hiçbir zaman kısıtlamamıştım hep bebeğim nasıl gelmek isterse ona hazırım normal yada sezeryan bu onun karar vereceği birşey derdim ama doktorum birden cuma bir daha tahlil yapalım tekrar bir bakalım değerine pazartesi de sezeryana alalım deyince sudan çıkmış balığa döndüm. 10 şubat diye beklerken şuan 25 ocakta kızımı kucağıma alacak olma gerçeği ile yüzleştim aşırı duygusallaştırdı bu durum beni. heyecanlıyım, duygusalım, gerginim haftaya bu saatlerde kucağımda olacağını bilmek falan sanki oyun gibi şaka gibi