• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Aynen cnm :KK48: bu hafta sonu sınavlarım var açıköğretim onlarıda kaçırmam en azından sende görev yapıyormusn sınavlarda karşılasırız belki :rolleyes:

isabet olmuş canım. sınavda doğurmayasın bir de:KK70::KK70: pazar günü görevliyim canım. dur sana özelden yazayım belki aynı okuldayızdır:KK53:

aaaaa çok şaşırdım. geçmiş olsun mu diyeyim hayırlı olsun mu bilemedim. bebeğin durumu doğuma uygun görünüyor da safra kesesi olayını ilk kez duydum. neyse teşhis konduğuna göre sıkıntı yok sanırım tek tedavi bebeğin doğumu muymuş? hem geçmiş olsun hem de hayırlı olsun diyeyim bari :)) şakanın ciddiyetini anlarsın hanım kızımız viyaklamaya başlayınca:KK70:e peki bu bir hafta içinde bebeğe zarar vermez di mi??

yani anladığım kadarıyla bebeğin ilk dışkısını yapmayı tetiklermiş eee bu da bebekler için en zararlı durum. değerim yüksek çıktı ama aşırı uçlarda değil 1 hafta daha bekleyebiliriz dedi doktorum. cuma günkü tahlil ile tam gün ve saati kararlaştırıcaz. önümüzdeki hafta bu saatlerde koynumda olacak kızım, hayırlısı ile inşallah

Ah canım yaa nedir bu hepimizinki iri :KK70: olsn canım sağlıkla gelsin bende 26 ocak salı günü giricem sezeryana . Tabi önce davranıp kendiliğinden gelmezse . HE bu arada yazıya öyle bi başlamışsın ki aklım çıktı kötü bişey diyeceksin diyeee.:KK17::KK17:

valla tatlim sorma gecen pazartesi ile arada tam 400 gr almış, aslında gribim o sebeple de o kadar iştahsız keyifsizim ki, benim hamileliğimin bası da cok bulantiliydi ama demek ki yaramış kızıma herşey :) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah

yani anladığım kadarıyla bebeğin ilk dışkısını yapmayı tetiklermiş eee bu da bebekler için en zararlı durum. değerim yüksek çıktı ama aşırı uçlarda değil 1 hafta daha bekleyebiliriz dedi doktorum. cuma günkü tahlil ile tam gün ve saati kararlaştırıcaz. önümüzdeki hafta bu saatlerde koynumda olacak kızım, hayırlısı ile inşallah

hmm anladım canım. iyi o zaman sağlıkla gelsin name kız annesinin kollarına:KK46:

valla tatlim sorma gecen pazartesi ile arada tam 400 gr almış, aslında gribim o sebeple de o kadar iştahsız keyifsizim ki, benim hamileliğimin bası da cok bulantiliydi ama demek ki yaramış kızıma herşey :) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah

Canim bu kaşıntıdan bendede var yarın tahlil yaptırcam gerçi öyle uyuyamadigim falan yok böyle tatlı tatlı kasiniyorum . Neye bakıyorlar tahlilde

Merhaba..ben 6+3 haftalık hamileyim.dun aksam ustu pembemsi hafif akintiyla kanamam geldi acile geldim korkudan tansiyonum yukseldi yatis yaptılar.sabah ultrasonla baktilar geç döllenme olmuştu.kese gözüktü ama bebek gözükmedi bos gebelik olabilir diyorlar.başına boyle birşey gelen var mi? Ne olur dua edin bana..çok korkuyorum.ilk bebeğim..

Canim bu kaşıntıdan bendede var yarın tahlil yaptırcam gerçi öyle uyuyamadigim falan yok böyle tatlı tatlı kasiniyorum . Neye bakıyorlar tahlilde
yaptır tatlım ihmal etme nolur nolmaz, ALT AST ALP sanırım karaciğer enzimleri bunlar. diğer iki değer düsük iken ALP icin üst sınır 100 benim değerim 169 çıktı.

Merhaba..ben 6+3 haftalık hamileyim.dun aksam ustu pembemsi hafif akintiyla kanamam geldi acile geldim korkudan tansiyonum yukseldi yatis yaptılar.sabah ultrasonla baktilar geç döllenme olmuştu.kese gözüktü ama bebek gözükmedi bos gebelik olabilir diyorlar.başına boyle birşey gelen var mi? Ne olur dua edin bana..çok korkuyorum.ilk bebeğim..

geç döllenme demişsin görünmemesi normal olabilir. acele etme sakin ol biraz daha bekleyin bakalım. umarım her şey yolunda gider.

amin canım, inşallah. bu arada senin testtemiymiş sıkıntı kesin mi? yineliyor musun ara ara testleri?

benim bat ya yarın ya da cuma günü yarın sabah bir test daha yaparım büyük ihtimalle. gerçi hiç hissiyatım yok hamileliğe dair.

Evet öyle ama radyoloji doktoru yani USG yi çeken doktor bu hafta da bebegin görünmesi lazim diyo

adet tarihine göre bakıyorsa öyle demesi normal. 6+3 dediğin adet tarihine göre haftan mı yoksa geç döllenmeye yani ultrason sonucu kese büyüklüğüne bağlı haftan mı??

Adet tarihine göre 7+1. Ultrasona gore 6+3

hmm o zaman doktorun haklı olabilir. yine de biraz daha bekleyin farklı bir doktora daha gidin inşallah sağlıklı bir gebeliktir. Allah yardımcın olsun

hmm o zaman doktorun haklı olabilir. yine de biraz daha bekleyin farklı bir doktora daha gidin inşallah sağlıklı bir gebeliktir. Allah yardımcın olsun
devlet hst.yatistayim 1 hafta beklycez dedi .yarın taburcu olunca bide özele gitmek istiyorum.çok korkuyorumm

merhaba hanımlar,
bugün bizimde kontrolümüz vardı herşey çok iyi başlamıştı. kızım 3661 gr boyu 51 cm olmuş, doktorum normal zamanını yanı 10 şubatı bekleriz ama tombik bir bebeğimiz olacak 4500 ü görür dedi. ultrason muayenesi sonrası nasıl olduğumu sordu ve bende aşırı kaşıntı şikayetim olduğundan bahsettim. vücudumun her yeri inanılmaz şekilde kaşınıyor canımın acımasını geçtim artık uyuyamıyordum kaşınmaktan. hemen bir tahlil istedi doktorum ve gebelik kolestazı teşhisi koydu. bu safra kesesinin hamilelik sebebiyle çalışma düzeninin bozulması sonucu safranın kana karışması ile oluşan bir rahatsızlıkmış. anne icin en büyük sıkıntısı kaşıntı imiş, esas tehlikeyi bebek icin oluştururmuş. kendimi doğum şekli ile ilgili hiçbir zaman kısıtlamamıştım hep bebeğim nasıl gelmek isterse ona hazırım normal yada sezeryan bu onun karar vereceği birşey derdim ama doktorum birden cuma bir daha tahlil yapalım tekrar bir bakalım değerine pazartesi de sezeryana alalım deyince sudan çıkmış balığa döndüm. 10 şubat diye beklerken şuan 25 ocakta kızımı kucağıma alacak olma gerçeği ile yüzleştim aşırı duygusallaştırdı bu durum beni. heyecanlıyım, duygusalım, gerginim haftaya bu saatlerde kucağımda olacağını bilmek falan sanki oyun gibi şaka gibi :KK57::rolleyes:

Gecmis olsun saglikla bebsini kucagna alirsn inş. Herseyde bir hayir wardır elbet zorda olsa hamilelgn tadini cikar bk bi hafta kalms

Kızlar selam acil fikre ihtiyacım var adetime 5 gün var test yaptım çok silik çizgi var sizde gorecekmisiniz hamile olabilirmiyim

Eklentiler

• IMG_20160118_200459.jpg
    IMG_20160118_200459.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar selam acil fikre ihtiyacım var adetime 5 gün var test yaptım çok silik çizgi var sizde gorecekmisiniz hamile olabilirmiyim
Hamilesin cnm tebrik ederim rabbim sağlıklı bir hamilelik sonrasında sağlıkla bebeğini kucağına almayi nasip etsin ins :)

devlet hst.yatistayim 1 hafta beklycez dedi .yarın taburcu olunca bide özele gitmek istiyorum.çok korkuyorumm

bence de farklı bir görüş almakta yarar var. hemen kendini bırakma. Allah hayırlıysa devamını nasip etsin hamileliğinin. hem doktor da bir hafta bekliycez demiş. demek ki durum değişebilir. bol bol dua et Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah

hamilesin tebrikler :)

Canımmm mm nabiosun çok özledim

iyiyim canım benim sen nasılsın? baktım online görünüyorsun çağırayım dedim. diğer topiğe yazsan da görmem pek mümkün olmuyor malum orası çok kalabalık :)) nasıl gidiyor işler?

Back