2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Kuzum sen o kısmı kaçırdın galiba pipili değil kukulu geliyo eheheheheh

Kuzum sen o kısmı kaçırdın galiba pipili değil kukulu geliyo eheheheheh

kafa gidik kusura bakma. kaçırmadım aslında listede değişikliği bile yapmıştım ama geçmişte kalmışım

Gıdık mı :))) acıdan başka bişey yok şimdilik ilk tuttuğunda fena acıyor,sonrası normal gıdık acı vs olmuyor :))
Acı mı :O eyvah yandık benim zaten çok hassas gebeliğin başından beri dokunamıyorum bile.

kızçeler bir de size söylemeyi unuttuğum bir husus var bebiş çalışmalarına bu ay başlamaya karar verdim ve listede yerimi ulytaunun paşa haberiyle şaka şaka prenses haberiyle birlikte yerimi aldım hayırlısı bakalım ne zaman gelecek benim minnak

Valla canım inan hiç bişey yapmadım özel. Genetik sanırım biraz eşimin tarafında maşallah bebişler hep iyi doğuyormuş. E benimde babamızında kilosu var . böyle olunca bizimki oldu tosuncuk Ama hamileliğimin başından beri çok muz yedim. Bilmiyorm etkisi varmıdır.

Çok sevindimmmmm, Rabbim en güzel zamanda nasip etsin

Ben de her gün muz yiyorum bir tane, malum biz geç döllenmeyiz 5 gün fark var arada regl tarihine göre, aradaki farkı kapatsam çok güzel olacak.

günaydın canlar, bugün son iş günüm. birkaç haftadır çok yoğundum ama artık tamamen evime ve bebeğime odaklanabileceğim çok şükür
Çok sevindimmmmm, Rabbim en güzel zamanda nasip etsin

Ben de her gün muz yiyorum bir tane, malum biz geç döllenmeyiz 5 gün fark var arada regl tarihine göre, aradaki farkı kapatsam çok güzel olacak.

_Lavin_ tatlım benimde geç döllenme oldu hiç aradaki farkı kapatma yönünde bir şey yapmadık. aksine adet tarihimi geç döllenmeme göre güncelledi doktor ve en başından itibaren güncellenmiş adet tarihine göre doğum tarihi takibi yaptık. bebeğim şimdi haftasına göre 2 hafta önde gidiyoruz.

Mihrimah00 şimdi senin kesin sezeryan mı, tam tarih netleşti mi?

ben de her gün bir muz yiyorum. hem bebeği beslesin hem de kramp yaşamamak için. ikili testte 6 gün ilerde çıktı. eşime diyorum yapılı bi bebek bizimki. o da diyo ki 5cm bebeğin neresi yapılı. eğleniyoruz kendi çapımızda :)

dün dicektim çalışmalar için martı beklemeyin bence diye. ama sonra kendi kendime dedim ki kızım sen ne karışıyosun onlardan iyi mi bilcen sanki bugün de haberi alınca çok sevindim. cnntrm sahalara geri döndü oleeey

Can'ım daha besleyici bir tavsiye, ben uç kaşık yoğurda bir muz, bir mandalina yada armut iki ceviz dort bes fındık bir kasık bal karıştırıp yiyorum öğleden sonra tavsiye ederim

Can'ım daha besleyici bir tavsiye, ben uç kaşık yoğurda bir muz, bir mandalina yada armut iki ceviz dort bes fındık bir kasık bal karıştırıp yiyorum öğleden sonra tavsiye ederim
süper bi tarifmiş canım teşekkür ederim ama ben çok karışık şeyler yiyemiyorum.fikrinden yola çıkarak muz bal ceviz yapabilirim yeni icat ettim teşekkürler tekrardan

Acı mı :O eyvah yandık benim zaten çok hassas gebeliğin başından beri dokunamıyorum bile.
Bildiğin acı valla :) ilk tuttuğunda gözüm kararıyor acıdan sonra geçiyor :) emme süresince acı yok yani :))

süper bi tarifmiş canım teşekkür ederim ama ben çok karışık şeyler yiyemiyorum.fikrinden yola çıkarak muz bal ceviz yapabilirim yeni icat ettim teşekkürler tekrardan
Rica ederim ben ceviz yiyemeyen biriyim ama ballı yoğurdun içinde o bile cok lezzetli :) hepsi yememiz gereken seyler ayrı ayrı yemesi zor geliyor bende meyveli yoğurt yaptim mutlaka dene :)

Rica ederim ben ceviz yiyemeyen biriyim ama ballı yoğurdun içinde o bile cok lezzetli :) hepsi yememiz gereken seyler ayrı ayrı yemesi zor geliyor bende meyveli yoğurt yaptim mutlaka dene :)
Denerim canım peki. Teşekkür ederim. Taze hamilesin ama baya tecrübeli geldin gözüme. Kaçıncı bebek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…