• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

İlk bebeğim benim de :) ama araştırma meraklısı olarak beslenmeyi de araştırıyorum
anladım canım en güzelini yapıyorsun. bebeğin hayırlı olsun tebrik ederim. bu arada takıldığın yer olursa temmuz anneleri topiğine de beklerim.

Doktorum kesin konuştu ya :KK70: penis olsa görürdük dedi bi de artık 20 haftalık oldu yanılmaz sanırım
daha önceden kız mı demişlerdi, okumadım da önceki sayfaları.
benim ilk çocuğumda 16. haftada kız dedi, 20. haftada erkek dedi, oğlum oldu
şimdi yine 16. haftada kız dedi, ama %100 dedi. ben yinede emin olamıyorum ya

Çok sevindimmmmm, Rabbim en güzel zamanda nasip etsin:KK200:

Ben de her gün muz yiyorum bir tane, malum biz geç döllenmeyiz 5 gün fark var arada regl tarihine göre, aradaki farkı kapatsam çok güzel olacak.
geç döllenme son iki ayda farkı kapatıyor genelde ya

L
günaydın canlar, bugün son iş günüm. birkaç haftadır çok yoğundum ama artık tamamen evime ve bebeğime odaklanabileceğim çok şükür :KK200:

_Lavin_ _Lavin_ tatlım benimde geç döllenme oldu hiç aradaki farkı kapatma yönünde bir şey yapmadık. aksine adet tarihimi geç döllenmeme göre güncelledi doktor ve en başından itibaren güncellenmiş adet tarihine göre doğum tarihi takibi yaptık. bebeğim şimdi haftasına göre 2 hafta önde gidiyoruz.

Mihrimah00 Mihrimah00 şimdi senin kesin sezeryan mı, tam tarih netleşti mi?
Büyük ihtimal pazartesi alcak sezeryana canım. Hazirlikli gel dedi hani bi ihtimal kilosu artmadiysa bekler ama hiç sanmıyorum :)

Kızlar Slm ,

Topiğimizde yenı yenı gelısmeler oluyor ne guzel .Süreklı takıp edıyorum ama işte oldugum ıcın pek yazamıyorum .
Bugun benımde ov.12.günum yanı degerlendırmelı gunlerımıze baslıyoruz bugun ıtıbarıyle . Çok heyecanlıyım her ay oldugu gıbı yıne .Falım da bebek cıktıı bu ay umutlarım tekrardan yeşerdi .Offf Offff

Doktor kapatmasa da olur sadece 5 gün fark var dedi ama ne bileyim bebişimin gerilemesinden korkuyorum.
Gerilemez inş cnm benimkide ilk bi hafta geriydi sonraki kontrolde 1 hafta ileri çıktı o çıkış o çıkış patladı gitti :D

Kızlar Slm ,

Topiğimizde yenı yenı gelısmeler oluyor ne guzel .Süreklı takıp edıyorum ama işte oldugum ıcın pek yazamıyorum .
Bugun benımde ov.12.günum yanı degerlendırmelı gunlerımıze baslıyoruz bugun ıtıbarıyle . Çok heyecanlıyım her ay oldugu gıbı yıne .Falım da bebek cıktıı bu ay umutlarım tekrardan yeşerdi .Offf Offff

hayırlısı olsun canım bakarsın fal çıkar geliverir bebişin:anneadayı::anneadayı:

daha önceden kız mı demişlerdi, okumadım da önceki sayfaları.
benim ilk çocuğumda 16. haftada kız dedi, 20. haftada erkek dedi, oğlum oldu
şimdi yine 16. haftada kız dedi, ama %100 dedi. ben yinede emin olamıyorum ya
Kendi doktorum 12 haftada kız dedi ama tabi kesin konuşmadı hem küçük dedi hem de ultrasıncihazı kötü, sonra başka bi hastaneye taramaya gittim iki dr erkek dedi 20 haftada kendi doktoruma gittim yine kız dedi :) bu sefer bacaklarını açtı da net gördük ben inanıyorum artık

Ben anladım ki doğa bizim çocuk yapmamızı istemiyor geçen yıl karar verip topiği açtım rahim ağzı hata verdi. Bu yılı bekledim önce astım şimdi de migren çıktı. Doktor önce migreni tedavi edelim ondan sonra düşünün dedi :( üstelik bu ay gayet de güzel çalışma yapmıştık şimdi tutmasın diyorum of off

Ben anladım ki doğa bizim çocuk yapmamızı istemiyor geçen yıl karar verip topiği açtım rahim ağzı hata verdi. Bu yılı bekledim önce astım şimdi de migren çıktı. Doktor önce migreni tedavi edelim ondan sonra düşünün dedi :KK43: üstelik bu ay gayet de güzel çalışma yapmıştık şimdi tutmasın diyorum of off
migreni nasıl tedavi edecekler ki ? antidepresan veriyorlar diye biliyorum o da kesin çözüm değil sanıırm tam da bilgim yok ama?
birde gebelikte migren çoğu kişide geçiyor, mesela ben buna örneğim. gebeliğim sırası ve sonrasında hiç atak yaşamadım çok şükür.
rahim ağzı ile ilgili birşey diyemem ama migren için ertelemeyin bence

migreni nasıl tedavi edecekler ki ? antidepresan veriyorlar diye biliyorum o da kesin çözüm değil sanıırm tam da bilgim yok ama?
birde gebelikte migren çoğu kişide geçiyor, mesela ben buna örneğim. gebeliğim sırası ve sonrasında hiç atak yaşamadım çok şükür.
rahim ağzı ile ilgili birşey diyemem ama migren için ertelemeyin bence

ben de öyle biliyorum. tedavi kısmını da anlamadım açıkçası. dönem dönem gelir falan dedi. 6 ay devam edeceksin ilaçlara dedi önce. sonra ben gebelik planlıyorum deyince o zaman 3 ayda keseriz ama bu sürede gebelik düşünme dedi. kafam bi milyon :) 'migrex' diye bir ilaç verdi ayda en fazla 4 kez kullanabilirsin dedi. bir de 'sibellium' diye bir ilaç onu da her akşam 2 tane birden içeceksin dedi. ilaçlar hakkında bir bilgin var mı?

ben de öyle biliyorum. tedavi kısmını da anlamadım açıkçası. dönem dönem gelir falan dedi. 6 ay devam edeceksin ilaçlara dedi önce. sonra ben gebelik planlıyorum deyince o zaman 3 ayda keseriz ama bu sürede gebelik düşünme dedi. kafam bi milyon :) 'migrex' diye bir ilaç verdi ayda en fazla 4 kez kullanabilirsin dedi. bir de 'sibellium' diye bir ilaç onu da her akşam 2 tane birden içeceksin dedi. ilaçlar hakkında bir bilgin var mı?
Canım bende komplike baş ağrıları var. Yani öyle ataklarım olur ki keşke migren olsaydım derim. Migrex ağrı oldukça kullanılan bir ilaç, diğeri de norolojik bir ilaç atakları azaltıyor ama bende işe yaramamıştı burdan anlarsın ne kadar ileri ataklarım olduğunu. 2 yıldır ilaçları bıraktım daha az atak geliyor, atakları idare etmeyi öğrendim yani. Bir tedavisi olsa inan ben tedavi olurdum şimdiye kadar. Gebelik süresince de atak yaşamadım şükür.

Benim doktorun dediği çok kafama yatmafı bu açıdan, sonuçta önlemenin bir yolu yok.

Canım bende komplike baş ağrıları var. Yani öyle ataklarım olur ki keşke migren olsaydım derim. Migrex ağrı oldukça kullanılan bir ilaç, diğeri de norolojik bir ilaç atakları azaltıyor ama bende işe yaramamıştı burdan anlarsın ne kadar ileri ataklarım olduğunu. 2 yıldır ilaçları bıraktım daha az atak geliyor, atakları idare etmeyi öğrendim yani. Bir tedavisi olsa inan ben tedavi olurdum şimdiye kadar. Gebelik süresince de atak yaşamadım şükür.

Benim doktorun dediği çok kafama yatmafı bu açıdan, sonuçta önlemenin bir yolu yok.

ben de tedavisi yok diye biliyorum zaten. aslında o da tamamen iyileşecek demedi. ne demek istediğine de kafam pek basmadı zaten ağrıdan. bir de hızlı hızlı konuşuyor kadın. nörolojik dediğin ilacı kullanmak gebeliğe engel olacak sanırım. migrexi iç eve gidince dedi. içtim ama ağrıyı kesmedi. az önce majezik içtim tekrar. o kesiyordu normalde şimdi kesecek mi bilmiyorum bu defa mide bulantısı da yapmaya başladı ağrı. sen nasıl idare ediyorsun atakları? aklınıza çok ihtiyacım var. bu durumu daha önce hiç yaşamadığım için ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.

ben de tedavisi yok diye biliyorum zaten. aslında o da tamamen iyileşecek demedi. ne demek istediğine de kafam pek basmadı zaten ağrıdan. bir de hızlı hızlı konuşuyor kadın. nörolojik dediğin ilacı kullanmak gebeliğe engel olacak sanırım. migrexi iç eve gidince dedi. içtim ama ağrıyı kesmedi. az önce majezik içtim tekrar. o kesiyordu normalde şimdi kesecek mi bilmiyorum bu defa mide bulantısı da yapmaya başladı ağrı. sen nasıl idare ediyorsun atakları? aklınıza çok ihtiyacım var. bu durumu daha önce hiç yaşamadığım için ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.
Sibellium içerken asla gebe kalmamak laxım, tabi diğer migren ilaçları da gebelikte içilmez. Benimki uzun hikaye 13 yaşındam beri ağrım var, o yaşlarda bile apranax ford kullanırdım.

Çin yağı ile masaj, dinlenme ile atlatmaya bakıyorum. Bir de olabildiğince syresten uzak durmaya çaşışıyorum. Ağrıö olunca hayatta elimi ayağımı çekmiyorum artık, o ağrı yokmuş gibi yapıyorum dışarı çıkıyorum.

Ama dediğim gibi benimki yılların tecrübesi, bir de ağrı eşiğim yüksek başkasını deli eden ağrı bana vız geliyo:KK49:

Bence sen baş ağrın hafifleyin e başka bir doktora görün. Sibelliuma da başlama gebelik durumun olabilir çünkü bu ay.

Sibellium içerken asla gebe kalmamak laxım, tabi diğer migren ilaçları da gebelikte içilmez. Benimki uzun hikaye 13 yaşındam beri ağrım var, o yaşlarda bile apranax ford kullanırdım.

Çin yağı ile masaj, dinlenme ile atlatmaya bakıyorum. Bir de olabildiğince syresten uzak durmaya çaşışıyorum. Ağrıö olunca hayatta elimi ayağımı çekmiyorum artık, o ağrı yokmuş gibi yapıyorum dışarı çıkıyorum.

Ama dediğim gibi benimki yılların tecrübesi, bir de ağrı eşiğim yüksek başkasını deli eden ağrı bana vız geliyo:KK49:

Bence sen baş ağrın hafifleyin e başka bir doktora görün. Sibelliuma da başlama gebelik durumun olabilir çünkü bu ay.

normalde benim de ağrı eşiğim yüksektir. gık demeden normal doğum yaptım dirayetliyimdir. ama bu ağrı gözümü açtırmıyor. majezik etkisini göstermeye başladı hafifliyor şimdi ağrı. şu durumda anlamadığım şey migrex'in daha etkili bir ilaç olması gerekmiyor muydu?? onun kesmediği ağrıyı majezik kesiyor şimdi:KK64::KK64:

Back