• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Ay aynen ya degerlendirmek lazım :) devlet hastanesinde yapıcam cnm ins

Hayırlısıyla sağ salim kavuşursunuz inşallah ağrısız sızısız :KK36:

Hastane şartlarında tek tek yazamıyorum kızlar :) bebişin kilosunu sormuştu birisi 3860 doğdu 100 gr zayıflamış bugün :) yarın evimize gidiyoruz inşallah sarılık vs bişey çıkmaz umarım..

maşallah çok iyi canım sık sık emzir olmaz sarılık falan inşallah. uyanmasını bekleme zorla uyandırıp emzir gerekirse ;) ne güzel kavuştunuz kızçenle darısı bekleyenlere..
Sorma :KK70: hep totosunu döndüğünden rahatça baktık yüzünü göstermedi sıpa, ben ilk yüzü mü bu dedim güldü doktorum :KK70: cinsiyetine bakıyomui meğerse

:KK70::KK70::KK70:

Nasıl bi duygu bir ara anlatsana yeşim
Minik kafa kuru popo dünyanın en güzel şeyi o :) nasıl masum mis gibi kokusu paylaşamıyorum kimseyle.. Bi babasına veriyorum göğsünde yatıyor uzun uzun. Gece bakıma bırakın rahat uyuyun diyorlar,rahatına düşkün ben bırakamıyorum.. Gözümü kırpmadım gece ona bakmaktan,bu gecede öyle olacak yine yanımda kalsın istiyorum,güvenmiyorum kimseye:KK53: kontrole gidince bile hemen gelsin diye yolunu gözlüyorum daha şimdiden çok özlüyorum:KK200: alıp göğsüne yatırıyorsun orda uyuyor ya tarifi yok hissettiğinin..
Sağ salim kavuş sende minik kafana:KK45:

Minik kafa kuru popo dünyanın en güzel şeyi o :) nasıl masum mis gibi kokusu paylaşamıyorum kimseyle.. Bi babasına veriyorum göğsünde yatıyor uzun uzun. Gece bakıma bırakın rahat uyuyun diyorlar,rahatına düşkün ben bırakamıyorum.. Gözümü kırpmadım gece ona bakmaktan,bu gecede öyle olacak yine yanımda kalsın istiyorum,güvenmiyorum kimseye:KK53: kontrole gidince bile hemen gelsin diye yolunu gözlüyorum daha şimdiden çok özlüyorum:KK200: alıp göğsüne yatırıyorsun orda uyuyor ya tarifi yok hissettiğinin..
Çok güzel şeyler yazmışsın canımmm. Allah sağlıkla,huzurla büyütmeyi,sevmeyi nasip etsin.
İnşallah biz de kavuşuruz bir an önce.
Ben hemen geçsin zaman, kızımı doğurayım istiyorum. Gün sayıyorum resmen.

Selam kızlar ben bişey sormak istiyorum ben evleneli 16 ay oldu evlendigimizden beri çocuk istiyoruz hiç korunmadım ama hiç hamile kalamadım hormon testi temiz kistim falan da yok eşimin sperm testi de iyi çıktı doktor rahim filmi istedi sizce biraz daha mı beklim yoksa yaptirayim mi

Çok güzel şeyler yazmışsın canımmm. Allah sağlıkla,huzurla büyütmeyi,sevmeyi nasip etsin.
İnşallah biz de kavuşuruz bir an önce.
Ben hemen geçsin zaman, kızımı doğurayım istiyorum. Gün sayıyorum resmen.
Aminn canımm.. Hamilelikte güzel ama doğunca bir başka :) her baktığımda şükrediyorum,allah isteyen herkese nasip etsin diye dua ediyorum

Selam kızlar ben bişey sormak istiyorum ben evleneli 16 ay oldu evlendigimizden beri çocuk istiyoruz hiç korunmadım ama hiç hamile kalamadım hormon testi temiz kistim falan da yok eşimin sperm testi de iyi çıktı doktor rahim filmi istedi sizce biraz daha mı beklim yoksa yaptirayim mi

Senin kararın tabi ama ben olsam çektirirdim. Bir sorun varsa boşa vakit kaybediyor olabilirsin. Sorun olmasa bile rahim filminden sonra hamile kalma olasılığı yükseliyor

Ysmdfn Ysmdfn maşallah, çok tebrik ederim
dünyanın en güzel duygusu olsa gerek, Allah ben de dahil isteyen herkese yaşatsın inşallah:KK19:

iş sıkıntılarımdan ve bebek erteleme kararımdan dolayı sadece uzaktan okuyorum sizi ilk sayfadaki listeden de çıkmışım sanırım
adet de oldum zaten
inşallah yeniden planladığımızda geri dönerim buraya :KK68:

Ysmdfn Ysmdfn maşallah, çok tebrik ederim
dünyanın en güzel duygusu olsa gerek, Allah ben de dahil isteyen herkese yaşatsın inşallah:KK19:

iş sıkıntılarımdan ve bebek erteleme kararımdan dolayı sadece uzaktan okuyorum sizi ilk sayfadaki listeden de çıkmışım sanırım
adet de oldum zaten
inşallah yeniden planladığımızda geri dönerim buraya :KK68:

sen erteliycem dedin diye çıkardım listeden kuzumo_O sen iste hemen ekleyeyim :KK36: hem sen bana lazımsın adamı boşamaya falan kalkarsam sana gelicem:KK70::KK70::KK70:

Ayy ne güzel anlattın ya :) mis kokulu kuzularımız onlar bizim

sen erteliycem dedin diye çıkardım listeden kuzumo_O sen iste hemen ekleyeyim :KK36: hem sen bana lazımsın adamı boşamaya falan kalkarsam sana gelicem:KK70::KK70::KK70:
şimdilik korunmaya devam zaten canım, yeni işime alışmaya çalışıyorum bu aralar biraz sıkıntılıyım
sanırım mart gibi bırakıcaz tekrar korunmayı o zaman girerim yine listeye :KK19:
boşanma konusunda yardımcı olmam, boşama adamı daha 2. bebişi yapçan :KK53:

Kızlar bugünlerde olumsuz haberler üst üste geldi.
2016 mayıs annelerinde bir arkadaşımız erken doğumla bebeğini kaybetti, çok etkilendim ben.
Sonra eşimin kuzeninin eşi dış gebelik geçirdi, tüpünün birini almışlar ameyiyat oldu, daha yeni evliler 20 yaşında dün ona da moralim bozuldu.
Teyzem zaten iki kere akciğer ameliyatı geçirdi, şimdi de kistler varmış doktor yine ameliyat demiş.
İçim daraldı son günlerde derken nihayet bugün güzel bir haber aldım.
Okuldan bir arkadaş 3. bebeğine sürpriz bir şekilde hamile. Gerçi kendisi çok memnun olmasa da ben çok sevindim. Biraz moralim yerine geldi.

günaydın kızlar, sayfaları okumak için giriyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor. Bu hafta allah nasip ederse son haftam, yılsonu devirlerine de denk gelince hem yılsonu işlemleri hem mevcut işlemleri arkadaşlara devretmeye çalışma çabaları yazamıyorum bir türlü.

Ysmdfn Ysmdfn canım sen böyle yazdıkça miniğimi kucağıma almak için daha da sabırsızlanıyorum, Allah kimseyi yokluğuyla sınamasın bizlere de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Gunaydınlar herkese ,

Bebişlerını sag salim kucagına alanları tebrık ederım .Allah acılarını göstermesın ınsallah .
Hamıle olanlarıda Allah bır avazda kurtarsın :KK76:
Ben ve benım gıbı hamıle olmak ısteyenlerınde göbüşleri dolsun insallahhhhhhh :KK22:

Günaydın kızlar bu haftada memelerden süt gelmesi normal mi dün duştan çıkınca süt geldi ben şok :O

günaydın kızlar, sayfaları okumak için giriyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor. Bu hafta allah nasip ederse son haftam, yılsonu devirlerine de denk gelince hem yılsonu işlemleri hem mevcut işlemleri arkadaşlara devretmeye çalışma çabaları yazamıyorum bir türlü.

Ysmdfn Ysmdfn canım sen böyle yazdıkça miniğimi kucağıma almak için daha da sabırsızlanıyorum, Allah kimseyi yokluğuyla sınamasın bizlere de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Sağlıkla kucağına al bebeğini dilerim :) dünyadaki en güzel dduygu diyorlar

Az kaldı canım kavuşacaksın miniğine inşallah.. Hayatın anlam kazanacak ;)

Ysmdfn Ysmdfn canım gözün aydın. sağlıklı mutlu başarılı bir ömür diliyorum defne'ye.
Mihrimah00 Mihrimah00 canım ne yedin ne içtin de böyle oldu bebek? benimki zayıf olursa tavsiyelerini uygulamak için soruyorum.

Bu arada size harika bi haberim var şubat 15den sonra sandığım ayrıntılı ultrasonum ocak 15ten sonraymış :) Haftaya gidicem yani :)
Saftrik ben ayları karıştırmışım :) Büyük ihtimalle cinsiyeti de öğrenirim. Çook heyecanlıyım hemen sizinle paylaşmak istedim.:KK9:

Back