- 14 Mart 2013
- 7.536
- 3.713
- 448
Emzirmek nasıl bi his peki :)))) gıdıklanıyo mu insanBazılarında oluyormuş,benim hiç gelmedi doğumdan sonra ilk defa geldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emzirmek nasıl bi his peki :)))) gıdıklanıyo mu insanBazılarında oluyormuş,benim hiç gelmedi doğumdan sonra ilk defa geldi
Kuzum sen o kısmı kaçırdın galiba pipili değil kukulu geliyo ehehehehehŞaka tabi canım seviyorum ben kocamı :)) marta az kaldı bekliyoruz o zaman tekrar heyecanlı günlerin başlamasını
Gerçekten çok üst üste gelmiş hamilelikle birlikte daha da uzmustur seni son olur bunlar inşallah bir daha kötü haber duymazsin. Gerçi bende var bir tane teyzene de Allah acil şifalar versin inşallah
Normal canım bazılarında oluyor öyle erkenden inşallah bebis dogunca da bol bol sütün olur da doyar paşa :)) isim buldunuz mu delikanlıya
Gıdık mı :))) acıdan başka bişey yok şimdilik ilk tuttuğunda fena acıyor,sonrası normal gıdık acı vs olmuyor :))Emzirmek nasıl bi his peki :)))) gıdıklanıyo mu insan
Canım peki kesin mi? Tekrar değişmesinKuzum sen o kısmı kaçırdın galiba pipili değil kukulu geliyo eheheheheh
Kuzum sen o kısmı kaçırdın galiba pipili değil kukulu geliyo eheheheheh
Acı mı :O eyvah yandık benim zaten çok hassas gebeliğin başından beri dokunamıyorum bile.Gıdık mı :))) acıdan başka bişey yok şimdilik ilk tuttuğunda fena acıyor,sonrası normal gıdık acı vs olmuyor :))
Doktorum kesin konuştu ya penis olsa görürdük dedi bi de artık 20 haftalık oldu yanılmaz sanırımCanım peki kesin mi? Tekrar değişmesin
Valla durum bukafa gidik kusura bakma. kaçırmadım aslında listede değişikliği bile yapmıştım ama geçmişte kalmışım
Ysmdfn canım gözün aydın. sağlıklı mutlu başarılı bir ömür diliyorum defne'ye.
Mihrimah00 canım ne yedin ne içtin de böyle oldu bebek? benimki zayıf olursa tavsiyelerini uygulamak için soruyorum.
Bu arada size harika bi haberim var şubat 15den sonra sandığım ayrıntılı ultrasonum ocak 15ten sonraymış :) Haftaya gidicem yani :)
Saftrik ben ayları karıştırmışım :) Büyük ihtimalle cinsiyeti de öğrenirim. Çook heyecanlıyım hemen sizinle paylaşmak istedim.
kızçeler bir de size söylemeyi unuttuğum bir husus var bebiş çalışmalarına bu ay başlamaya karar verdim ve listede yerimi ulytaunun paşa haberiyle şaka şaka prenses haberiyle birlikte yerimi aldım hayırlısı bakalım ne zaman gelecek benim minnak
Ben de her gün muz yiyorum bir tane, malum biz geç döllenmeyiz 5 gün fark var arada regl tarihine göre, aradaki farkı kapatsam çok güzel olacak.Valla canım inan hiç bişey yapmadım özel. Genetik sanırım biraz eşimin tarafında maşallah bebişler hep iyi doğuyormuş. E benimde babamızında kilosu var . böyle olunca bizimki oldu tosuncuk Ama hamileliğimin başından beri çok muz yedim. Bilmiyorm etkisi varmıdır.
şaka yapıyorum canım benim. değişmez artık (umarım) sağlıkla gelsin prensesinDoktorum kesin konuştu ya penis olsa görürdük dedi bi de artık 20 haftalık oldu yanılmaz sanırım
Çok sevindimmmmm, Rabbim en güzel zamanda nasip etsin
Ben de her gün muz yiyorum bir tane, malum biz geç döllenmeyiz 5 gün fark var arada regl tarihine göre, aradaki farkı kapatsam çok güzel olacak.
ben de her gün bir muz yiyorum. hem bebeği beslesin hem de kramp yaşamamak için. ikili testte 6 gün ilerde çıktı. eşime diyorum yapılı bi bebek bizimki. o da diyo ki 5cm bebeğin neresi yapılı. eğleniyoruz kendi çapımızda :)Valla canım inan hiç bişey yapmadım özel. Genetik sanırım biraz eşimin tarafında maşallah bebişler hep iyi doğuyormuş. E benimde babamızında kilosu var . böyle olunca bizimki oldu tosuncuk Ama hamileliğimin başından beri çok muz yedim. Bilmiyorm etkisi varmıdır.
dün dicektim çalışmalar için martı beklemeyin bence diye. ama sonra kendi kendime dedim ki kızım sen ne karışıyosun onlardan iyi mi bilcen sanki bugün de haberi alınca çok sevindim. cnntrm sahalara geri döndü oleeeykızçeler bir de size söylemeyi unuttuğum bir husus var bebiş çalışmalarına bu ay başlamaya karar verdim ve listede yerimi ulytaunun paşa haberiyle şaka şaka prenses haberiyle birlikte yerimi aldım hayırlısı bakalım ne zaman gelecek benim minnak
Can'ım daha besleyici bir tavsiye, ben uç kaşık yoğurda bir muz, bir mandalina yada armut iki ceviz dort bes fındık bir kasık bal karıştırıp yiyorum öğleden sonra tavsiye ederimben de her gün bir muz yiyorum. hem bebeği beslesin hem de kramp yaşamamak için. ikili testte 6 gün ilerde çıktı. eşime diyorum yapılı bi bebek bizimki. o da diyo ki 5cm bebeğin neresi yapılı. eğleniyoruz kendi çapımızda :)
süper bi tarifmiş canım teşekkür ederim ama ben çok karışık şeyler yiyemiyorum.fikrinden yola çıkarak muz bal ceviz yapabilirim yeni icat ettim teşekkürler tekrardanCan'ım daha besleyici bir tavsiye, ben uç kaşık yoğurda bir muz, bir mandalina yada armut iki ceviz dort bes fındık bir kasık bal karıştırıp yiyorum öğleden sonra tavsiye ederim
Bildiğin acı valla :) ilk tuttuğunda gözüm kararıyor acıdan sonra geçiyor :) emme süresince acı yok yani :))Acı mı :O eyvah yandık benim zaten çok hassas gebeliğin başından beri dokunamıyorum bile.
Rica ederim ben ceviz yiyemeyen biriyim ama ballı yoğurdun içinde o bile cok lezzetli :) hepsi yememiz gereken seyler ayrı ayrı yemesi zor geliyor bende meyveli yoğurt yaptim mutlaka dene :)süper bi tarifmiş canım teşekkür ederim ama ben çok karışık şeyler yiyemiyorum.fikrinden yola çıkarak muz bal ceviz yapabilirim yeni icat ettim teşekkürler tekrardan
Denerim canım peki. Teşekkür ederim. Taze hamilesin ama baya tecrübeli geldin gözüme. Kaçıncı bebek?Rica ederim ben ceviz yiyemeyen biriyim ama ballı yoğurdun içinde o bile cok lezzetli :) hepsi yememiz gereken seyler ayrı ayrı yemesi zor geliyor bende meyveli yoğurt yaptim mutlaka dene :)