merhaba@Ysmdfn canım gözün aydın. sağlıklı mutlu başarılı bir ömür diliyorum defne'ye.
@Mihrimah00 canım ne yedin ne içtin de böyle oldu bebek? benimki zayıf olursa tavsiyelerini uygulamak için soruyorum.
Bu arada size harika bi haberim var şubat 15den sonra sandığım ayrıntılı ultrasonum ocak 15ten sonraymış :) Haftaya gidicem yani :)
Saftrik ben ayları karıştırmışım :) Büyük ihtimalle cinsiyeti de öğrenirim. Çook heyecanlıyım hemen sizinle paylaşmak istedim.
canımcım benim ilk bebek olacak kısmetse. pek bilgim yok . doktorum 16da yaptır dedi. toplam iki kere olacakmış. ikincisi ne zaman olacak bilmiyorum da ilki için kesin ve net olarak 16. haftada git dedi. Gidicem mecburen. Sen ne zaman yaptıracaksın ayrıntılıyı?merhaba
ben anlamadım kusura bakmayın, 15-16. haftada mı ayrıntılı ultrason yaptıracaksınız ? ben 17-18den sonra yapılıyor diye biliyorum da.
ben ilk bebeğimde 20. haftada yaptırmıştım, şimdi de ocak sonu gidicem, yani yine 20. haftalara denk geliyor. bilemedim size neden öyle dedi ama vardır bir bildiği tabi.canımcım benim ilk bebek olacak kısmetse. pek bilgim yok . doktorum 16da yaptır dedi. toplam iki kere olacakmış. ikincisi ne zaman olacak bilmiyorum da ilki için kesin ve net olarak 16. haftada git dedi. Gidicem mecburen. Sen ne zaman yaptıracaksın ayrıntılıyı?
peki toplam bir kere mi iki kere mi yapıldı ayrıntılı?ben ilk bebeğimde 20. haftada yaptırmıştım, şimdi de ocak sonu gidicem, yani yine 20. haftalara denk geliyor. bilemedim size neden öyle dedi ama vardır bir bildiği tabi.
bir kere canım ya iki kere yaptıracak bir seni duydum ben. masraflı da yanipeki toplam bir kere mi iki kere mi yapıldı ayrıntılı?
doktorum öyle istedi canım. güvenirim de doktora. yoksa çok masrafa girecek gücüm yok. baya borcumuz var aslında. ama doktor deyince akan sular duruyor. yaptır dedi yaptırcaz. biliyosun anlarsın sen de hamilesin doktorun ağzına bakıyoruz. mutlaka bi sebebi vardır diyorum napıyım.bir kere canım ya iki kere yaptıracak bir seni duydum ben. masraflı da yani
aynen öyle canım yapacak birşey yok maalesef. ikili testin iyi çıktı değil midoktorum öyle istedi canım. güvenirim de doktora. yoksa çok masrafa girecek gücüm yok. baya borcumuz var aslında. ama doktor deyince akan sular duruyor. yaptır dedi yaptırcaz. biliyosun anlarsın sen de hamilesin doktorun ağzına bakıyoruz. mutlaka bi sebebi vardır diyorum napıyım.
şimdilik korunmaya devam zaten canım, yeni işime alışmaya çalışıyorum bu aralar biraz sıkıntılıyım
sanırım mart gibi bırakıcaz tekrar korunmayı o zaman girerim yine listeye
boşanma konusunda yardımcı olmam, boşama adamı daha 2. bebişi yapçan
Kızlar bugünlerde olumsuz haberler üst üste geldi.
2016 mayıs annelerinde bir arkadaşımız erken doğumla bebeğini kaybetti, çok etkilendim ben.
Sonra eşimin kuzeninin eşi dış gebelik geçirdi, tüpünün birini almışlar ameyiyat oldu, daha yeni evliler 20 yaşında dün ona da moralim bozuldu.
Teyzem zaten iki kere akciğer ameliyatı geçirdi, şimdi de kistler varmış doktor yine ameliyat demiş.
İçim daraldı son günlerde derken nihayet bugün güzel bir haber aldım.
Okuldan bir arkadaş 3. bebeğine sürpriz bir şekilde hamile. Gerçi kendisi çok memnun olmasa da ben çok sevindim. Biraz moralim yerine geldi.
Günaydın kızlar bu haftada memelerden süt gelmesi normal mi dün duştan çıkınca süt geldi ben şok :O
evet çok şükür.aynen öyle canım yapacak birşey yok maalesef. ikili testin iyi çıktı değil mi
doktorum öyle istedi canım. güvenirim de doktora. yoksa çok masrafa girecek gücüm yok. baya borcumuz var aslında. ama doktor deyince akan sular duruyor. yaptır dedi yaptırcaz. biliyosun anlarsın sen de hamilesin doktorun ağzına bakıyoruz. mutlaka bi sebebi vardır diyorum napıyım.
Ayrıntılının iki kere yapıldığını ilk defa senden duydum canım. 20-24 arası yapılır, eğer doktorun kafasına yatmayan bir şey olursa tekrar yapılır diye biliyorum ben.canımcım benim ilk bebek olacak kısmetse. pek bilgim yok . doktorum 16da yaptır dedi. toplam iki kere olacakmış. ikincisi ne zaman olacak bilmiyorum da ilki için kesin ve net olarak 16. haftada git dedi. Gidicem mecburen. Sen ne zaman yaptıracaksın ayrıntılıyı?
Allah sağ salim dönmesini nasip etsin inşallah canımmKızlar eşim polis biliyorsunuz. Bugün doğuya geçici görevle gideceğini öğrendim çok moralim bozuk öğlene kadar ağladım daha yeni kendime geldim diyebilirimtahmini olarak temmuz gibi gidecek dua edin bana arada aklınıza geldikçe olur mu? Sağ salim gider döner inşallah
bana daha ilk kontrolde demişti 2 kere ayrıntılıya sokuyorum hastalarımı diye. bu doktorun tarzı bu demek ki. benim de doktorun yanında dilim tutuluyo bişey soramıyorum ki. nedense hastane fobisi oluştu bende. dediğini yapıcam artık napalımAyrıntılının iki kere yapıldığını ilk defa senden duydum canım. 20-24 arası yapılır, eğer doktorun kafasına yatmayan bir şey olursa tekrar yapılır diye biliyorum ben.
canım benim yarın arayıp fiyat sorucam. bi kere özelde bi kere de devlette yaptırırım olmadı. kadın doğuma gidip ayrıntılı ultrasona gircem mi diyosun devlette?Ben de bir kere girmiştim ayrıntılıya canım ilk kez duyuyorum iki kez yapıldığını belki de gözden hiçbir şey kaçmasın diye garantiye almak istemiştir doktorun. Ben oğlumda devlet hastanesinde yaptırmıştım bu arada aklında olsun beş kuruş para vermeden
sağ salim gider döner inşallah canım benim. dualarım seninleKızlar eşim polis biliyorsunuz. Bugün doğuya geçici görevle gideceğini öğrendim çok moralim bozuk öğlene kadar ağladım daha yeni kendime geldim diyebilirimtahmini olarak temmuz gibi gidecek dua edin bana arada aklınıza geldikçe olur mu? Sağ salim gider döner inşallah
Allah sabır versin, günler su gibi geçsin gitsin sağ salim dönsün inşallah eşinizKızlar eşim polis biliyorsunuz. Bugün doğuya geçici görevle gideceğini öğrendim çok moralim bozuk öğlene kadar ağladım daha yeni kendime geldim diyebilirimtahmini olarak temmuz gibi gidecek dua edin bana arada aklınıza geldikçe olur mu? Sağ salim gider döner inşallah
Allah sağ salim dönmesini nasip etsin inşallah canımm
canım benim yarın arayıp fiyat sorucam. bi kere özelde bi kere de devlette yaptırırım olmadı. kadın doğuma gidip ayrıntılı ultrasona gircem mi diyosun devlette?
sağ salim gider döner inşallah canım benim. dualarım seninle
Allah sabır versin, günler su gibi geçsin gitsin sağ salim dönsün inşallah eşiniz
temmuza kadar belki düzelir herşey. kalbinizi ferah tutunAmin inşallah canım.
biz doğudaydık o zaman kadın doğum hastanesi vardı doğrudan gidip ayrıntılı ultrason için randevu almıştık. normal hastanelerde sistem nasıl işliyor bilmiyorum. sor bence yine de.
Amin canım Allah razı olsun.
İnşallah canım haberi ilk aldığımda çok kötüydüm ama şimdi daha rahatım çok şükür. o da beni teselli etmeye çalışıyor. burda da oluyor silahlı çatışmalar zaten burda da sürekli risk altındayız değişen bir şey olmayacak diye
temmuza kadar belki düzelir herşey. kalbinizi ferah tutun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?