2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

günaydıınn :) ben de işteyim uykusuzum kafamı masaya dayayıp uyumak istiyorum hafta sonu gelse de uyusak evim darma dağın bu hafta kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki anlatamam
Ayy canım sorma ya. Ben de dağınıklığa falan hiç dayanamayan biriyim ki başak burcuyum malum :) Ama çalışmaya başlayınca maalesef yetişemiyoruz bütün işe. Bi de evlenince hele. Uyku sorunu da ayrı zaten. Neyse ki haftasonuna az kaldı :)

Valla bende yurt disinda kaliyorum burda var ama ovulasyon testleri ben bu ay onlardan alip ins yapcam Allahin izniyle ins olrr cok istiyorumm

İyi olmaya çalışıyoruz.. Hava güzel biz işteyiz nekadar iyi olabilirix ki :)) sen nasılsın ?

aynı arkadaşım bahar geldi ve biz işyerindeyiz ev hanımlığına bir özeniyorum sorma gitsin
sanırım artık çalışma hayatını gözüm görmüyor ama mecburiyetler 16 yıl oldu

aynı arkadaşım bahar geldi ve biz işyerindeyiz ev hanımlığına bir özeniyorum sorma gitsin
sanırım artık çalışma hayatını gözüm görmüyor ama mecburiyetler 16 yıl oldu
Bende kuruyorum o evde olma hayallarini :) tatilse evde olmak güzel ama sürekli sıkılırım gibi geliyor.. Ama yinede bahar gelince çalışmak zor,okuldan kaçma niyetine giren çocuk gibi hissediyorummm :)

aynen hayırlısı iş stresi çok etkiliyor geçmiş olsun dilerim

aynı durum bende de var arkadaşım uykumu alamıyorum yorgun kalkıyorum
evde tonlarca ütüm var oyyy oyyy

ütü hiç deme zaten bana

:) hafta sonu beni dip bucak temizlik bekliyor ah bi de bebek olursa :O

Şu yumurtlama testi deli etti beni artık. Bugun 3. Gün ve hala pozitif çıkıyor. Hepside aynı koyulukta,sadece dün yaptığım az daha koyuydu. Yumurtlamam dün oldu diye düşünüyorum belirtilere bakarak. Bu neden hala negatife dönmüyor var mı fikri olan ?

genç vücutlarda 5 güne kadar pozitif verebilir çok normal :) ben 3. pozitif çıkan gün yumurtlamışım mesela. 2. gün bana göre en koyu olan gündü çünkü tabi ayırt etmek zordu hepsi birbirine benziyodu

Günaydınlar herkes .. Iş sıkıntılarından bahsetmiş.. Aynen buaralar fena geriliyorum her laf batıyor.. Herkes üstüme geliyor... Yani bi bebek olsada kurtulsak... Ama ben stressiz bi hamilelik yaşamak istiyorum...

Bende kuruyorum o evde olma hayallarini :) tatilse evde olmak güzel ama sürekli sıkılırım gibi geliyor.. Ama yinede bahar gelince çalışmak zor,okuldan kaçma niyetine giren çocuk gibi hissediyorummm :)

ben sıkılmam artık çocukta olunca vakit anca yeter bana

aynen hayırlısı iş stresi çok etkiliyor geçmiş olsun dilerim

ütü hiç deme zaten bana

:) hafta sonu beni dip bucak temizlik bekliyor ah bi de bebek olursa :O

ben severim ama yookkk yapmak istemiyorum

Günaydınlar herkes .. Iş sıkıntılarından bahsetmiş.. Aynen buaralar fena geriliyorum her laf batıyor.. Herkes üstüme geliyor... Yani bi bebek olsada kurtulsak... Ama ben stressiz bi hamilelik yaşamak istiyorum...
öyle olmuyor malesef korkutmak gibi olmasın bu sefer evde sana muhtaç bebeyi bırakıp geliyorsun işe

Bende düşün düşün bi hal oldum :) 3. Gün yumurtladığını nerden biliyorsun ki ? Ben dün gece yumurtladığımı düşünüyorum :)))

ben sıkılmam artık çocukta olunca vakit anca yeter bana
Belki bebek olunca sıkılmaya vakit kalmaz tabi.. İşi bırakma şansınız varsa ne güzel.. Benim öyle bi lüksüm yok hamilelik sonrası bile nekadar süre evde kalırım bilemiyorum

ne kadarlık evlisin arkadaşım benim eşimde öyle idi 1,5 yıllık evli idik istek yoktu
Biz de 20 aylık falan evliyiz. Bakalım eşimin sessiz kalması bile bir işaret. Reglimden sonra hiç yakınlaşmadık. Bugün yarın göreceğim tepkisini

Belki bebek olunca sıkılmaya vakit kalmaz tabi.. İşi bırakma şansınız varsa ne güzel.. Benim öyle bi lüksüm yok hamilelik sonrası bile nekadar süre evde kalırım bilemiyorum

işi bırakma lüksüm yok benimde ama isterdim hayırlısı artık

Biz de 20 aylık falan evliyiz. Bakalım eşimin sessiz kalması bile bir işaret. Reglimden sonra hiç yakınlaşmadık. Bugün yarın göreceğim tepkisini

hakkınızda hayırlısı arkadaşım, günümüzde insanların hemen gebe kalamadıklarını sonrasınıda düşünmek gerektiğinide söyle

hakkınızda hayırlısı arkadaşım, günümüzde insanların hemen gebe kalamadıklarını sonrasınıda düşünmek gerektiğinide söyle

Ayy o zaman da ben öyle erkeklerden değilim,çocuk çocuk diye seni yıpratmam, seninle sevdiğim için evlendim çocuksuz da mutlu olurum diyor. Ordan hiç giremiyorum zaten. Bir de pcoyum adamda tık yok.

Diyorum bak benim tedaviye ihtiyacım olabilir. O zaman da acelemiz yok, bekleriz. Daha 27 yaşındasın,daha çok gençsin, sanki 45 yaşındasın gibi telaş yapıyorsun. diyor.

Bende düşün düşün bi hal oldum :) 3. Gün yumurtladığını nerden biliyorsun ki ? Ben dün gece yumurtladığımı düşünüyorum :)))

yumurtlamadan tam 14 gün sonra regl oluyor çünkü, o günden 14 gün sonra regl oldum ben de. yumurtlamada şeffaf yumurta akı gibi bir servikal mukus olur

ERKEKLER NE KADAR RAHATLAR NE DEYİM ARKADAŞIM RABBİM ZAMANI GELDİĞİNDE ONA BU ATEŞİ DÜŞÜRECEKTİR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…