Ayy canım sorma ya. Ben de dağınıklığa falan hiç dayanamayan biriyim ki başak burcuyum malum :) Ama çalışmaya başlayınca maalesef yetişemiyoruz bütün işe. Bi de evlenince hele. Uyku sorunu da ayrı zaten. Neyse ki haftasonuna az kaldı :)günaydıınn :) ben de işteyim uykusuzum kafamı masaya dayayıp uyumak istiyorum hafta sonu gelse de uyusak evim darma dağın bu hafta kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki anlatamam
İyi olmaya çalışıyoruz.. Hava güzel biz işteyiz nekadar iyi olabilirix ki :)) sen nasılsın ?Günaydınlarr hanımlar
nasılsınız
Valla bende yurt disinda kaliyorum burda var ama ovulasyon testleri ben bu ay onlardan alip ins yapcam Allahin izniyle ins olrr cok istiyorummHoşgeldinnnn...
Aminnn inşaAllah Rabbim tum istiyenlere nasip eder evlat sahibi..
Kimseyi evlat kokusundan mahrum etmesin.
Hadi hayirlisi bakalim.
Ne zaman bekliyorsun beklenen adet tarihini yani BAT tarihini yazarsan sayfa yoneticisi seni de ekler aramiza ve ovulasyon testi yapan arkadaslar tecrubesini paylasir senle.
Ben yurt disinda kaldigim icin burda yok test ama kendi hesaplamalarima gore bu ay ilk deniyorum baya bilgiler ogrendim diger sayfalarda bircok bilgi paylasmislar okursan biraz daha faydali olur.
Hadi sana kolay gelsin daha genc ve yenisjn cift cift bebisler kucagina alirsin
İyi olmaya çalışıyoruz.. Hava güzel biz işteyiz nekadar iyi olabilirix ki :)) sen nasılsın ?
Bende kuruyorum o evde olma hayallarini :) tatilse evde olmak güzel ama sürekli sıkılırım gibi geliyor.. Ama yinede bahar gelince çalışmak zor,okuldan kaçma niyetine giren çocuk gibi hissediyorummm :)aynı arkadaşım bahar geldi ve biz işyerindeyiz ev hanımlığına bir özeniyorum sorma gitsin
sanırım artık çalışma hayatını gözüm görmüyor ama mecburiyetler 16 yıl oldu
Allah kolaylık versin çok iyi bilirim 22 yil calisan biri olarak...
Son 3 aydan beri evdeyim daha alışamadım ama gercekten evde olmak hem rahat bir yandan da kendimi kotu hissediyorum.
Ama olsun bu gunleri de baska turlu degerlendiriyorum uykusuz gunlerime sayiyorum :)
Evden nasil firlayip gittigimi, yollarda trafikle kavgalarimi hatirladim bir an :)
Evlere saglik hizmetinde calistim, işime iş yerim son verdi krizden dolayi o yuzden 1 sene maasimi verecekler insallah hamile kalirim da rahat bir hamillelik geciririm.
Cunku bundan 7 ay evvel 12 haftalik hamileligim bitmisti aşırı yorgunluk ve stresli bir iş hayatim vardi doktorlarim birde yaşımında rolu oldugunu söylediler.
Hayirlisi ile Rabbim hepimizin muradini verir...
aynı durum bende de var arkadaşım uykumu alamıyorum yorgun kalkıyorum
evde tonlarca ütüm var oyyy oyyy
Ayy canım sorma ya. Ben de dağınıklığa falan hiç dayanamayan biriyim ki başak burcuyum malum :) Ama çalışmaya başlayınca maalesef yetişemiyoruz bütün işe. Bi de evlenince hele. Uyku sorunu da ayrı zaten. Neyse ki haftasonuna az kaldı :)
Şu yumurtlama testi deli etti beni artık. Bugun 3. Gün ve hala pozitif çıkıyor. Hepside aynı koyulukta,sadece dün yaptığım az daha koyuydu. Yumurtlamam dün oldu diye düşünüyorum belirtilere bakarak. Bu neden hala negatife dönmüyor var mı fikri olan ?
Bende kuruyorum o evde olma hayallarini :) tatilse evde olmak güzel ama sürekli sıkılırım gibi geliyor.. Ama yinede bahar gelince çalışmak zor,okuldan kaçma niyetine giren çocuk gibi hissediyorummm :)
aynen hayırlısı iş stresi çok etkiliyor geçmiş olsun dilerim
ütü hiç deme zaten bana
:) hafta sonu beni dip bucak temizlik bekliyor ah bi de bebek olursa :O
öyle olmuyor malesef korkutmak gibi olmasın bu sefer evde sana muhtaç bebeyi bırakıp geliyorsun işeGünaydınlar herkes .. Iş sıkıntılarından bahsetmiş.. Aynen buaralar fena geriliyorum her laf batıyor.. Herkes üstüme geliyor... Yani bi bebek olsada kurtulsak... Ama ben stressiz bi hamilelik yaşamak istiyorum...
Bende düşün düşün bi hal oldum :) 3. Gün yumurtladığını nerden biliyorsun ki ? Ben dün gece yumurtladığımı düşünüyorum :)))genç vücutlarda 5 güne kadar pozitif verebilir çok normal :) ben 3. pozitif çıkan gün yumurtlamışım mesela. 2. gün bana göre en koyu olan gündü çünkü tabi ayırt etmek zordu hepsi birbirine benziyodu
Belki bebek olunca sıkılmaya vakit kalmaz tabi.. İşi bırakma şansınız varsa ne güzel.. Benim öyle bi lüksüm yok hamilelik sonrası bile nekadar süre evde kalırım bilemiyorumben sıkılmam artık çocukta olunca vakit anca yeter bana
Biz de 20 aylık falan evliyiz. Bakalım eşimin sessiz kalması bile bir işaret. Reglimden sonra hiç yakınlaşmadık. Bugün yarın göreceğim tepkisinine kadarlık evlisin arkadaşım benim eşimde öyle idi 1,5 yıllık evli idik istek yoktu
Belki bebek olunca sıkılmaya vakit kalmaz tabi.. İşi bırakma şansınız varsa ne güzel.. Benim öyle bi lüksüm yok hamilelik sonrası bile nekadar süre evde kalırım bilemiyorum
Biz de 20 aylık falan evliyiz. Bakalım eşimin sessiz kalması bile bir işaret. Reglimden sonra hiç yakınlaşmadık. Bugün yarın göreceğim tepkisini
hakkınızda hayırlısı arkadaşım, günümüzde insanların hemen gebe kalamadıklarını sonrasınıda düşünmek gerektiğinide söyle
Bende düşün düşün bi hal oldum :) 3. Gün yumurtladığını nerden biliyorsun ki ? Ben dün gece yumurtladığımı düşünüyorum :)))
ERKEKLER NE KADAR RAHATLAR NE DEYİM ARKADAŞIM RABBİM ZAMANI GELDİĞİNDE ONA BU ATEŞİ DÜŞÜRECEKTİRAyy o zaman da ben öyle erkeklerden değilim,çocuk çocuk diye seni yıpratmam, seninle sevdiğim için evlendim çocuksuz da mutlu olurum diyor. Ordan hiç giremiyorum zaten. Bir de pcoyum adamda tık yok.
Diyorum bak benim tedaviye ihtiyacım olabilir. O zaman da acelemiz yok, bekleriz. Daha 27 yaşındasın,daha çok gençsin, sanki 45 yaşındasın gibi telaş yapıyorsun. diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?